Winston – Liquipedia Overwatch Wiki, Winston | Overwatch Wiki | Fandom

Winston fra Overwatch

Ett kjøp av en alternativ våpenhud vil gjelde for Tesla -kanonen til alle ulåste skinn når du utstyrer den.

Winston

“En bedre verden er mulig i dag.””
Forsker, eventyrer

Horizon Lunar Colony (tidligere)
Watchpoint: Gibraltar

350 helse / 150 rustninger

Winston.

Evner [rediger]

Påvirker: Fiender
Winstons våpen skyter en elektrisk sperring med kort rekkevidde så lenge han holder ned avtrekkeren.
Område:

~ 8 meter
60 skade per sekund

Evnen: Ro deg ned
Påvirker: Selv, fiender

Assistert av sin energipakke, Winston lunges gjennom luften, håndterer betydelig skade og svimlende fiender i nærheten når han lander.

SKIFTE
6 sekunder

5-45 (basert på fiendens avstand på landing)
Skjoldprojektor

Winstons skjoldprojektor utvider et bobleformet felt som absorberer skader til det er ødelagt. .

E
13 sekunder

Ultimat

Winston omfavner sin dyrs natur, øker helsen hans betydelig og gjør ham veldig vanskelig å drepe, styrke nærkampanfallet og lar ham bruke hopppakkeevnen oftere. Mens hun raser, kan Winston bare gjøre nærkamp- og hopppakkeangrep.

Varighet:
Skader:
Jump Pack Cooldown:
10 sekunder
40 per sving
2 sekunder

Lore [rediger]

. Blant innbyggerne var en gruppe genetisk forbedrede dyr som var ment å teste effekten av langvarig beboelse i verdensrommet.

En gorilla viste så rask hjerneutvikling fra genterapi at han ble tatt under vingen av DR. Harold Winston, som lærte ham vitenskap og inspirerte ham med historier om menneskelig oppfinnsomhet. Den unge gorillaen passerte sine dager med å hjelpe til.

. . Ukjent for ham, Eksemplet 8 – en hamster Winston hadde blitt venn med ved navn Hammond – hadde en tur til jorden med ham. . Winston var endelig i stand til å leve opp til det heroiske idealet som hadde blitt innpodet i ham.

På Overwatch utviklet Winston den kronale akselerator -teknologien som forankret sporstoff til i dag. . Da Overwatch falt, var Winston forferdet og gikk i isolasjon, og lengtet etter at de gyldne dagene med heltemot skulle komme tilbake.

. Etter at Reaper infiltrerte Watchpoint: Gibraltar som søkte vaktlisten til tidligere Overwatch -agenter, frastøt Winston Talon Operative og sendte ut en global tilbakekallingsordre for agentene i Overwatch for å komme tilbake til plikt. .

Inspirert av deres suksess i London, forble Winston håpefulle at andre eks-overwatch-agenter ville svare på hans tilbakekalling. Han og Tracer tok fatt på en serie oppdrag mens de ventet på sine tidligere kamerater, og til og med hindret Widowmaker og Reaper i et høyt profilert angrep på Overwatch Museum i New York. Men over et år fra tilbakekallingen, var det bare Mei som hadde blitt med dem på Watchpoint: Gibraltar. . Men Winstons tålmodighet og tro var ikke forgjeves, da Genji, Mercy, Echo, Brigitte og Reinhardt ble med i kampen.

Etter hvert som flere tidligere Overwatch -agenter (og nytt blod) går frem for å svare på samtalen, er Winston fortsatt det standhaftige fyret til en fremtids verdt å kjempe for.

Trivia [rediger]

  • Det er mulig å se Warcraft II: Tides of Darkness Kjører på Winstons datamaskin på den første animerte korte, Minnes.
  • Uttrykt av Crispin Freeman

  1. Utviklerkommentarer: Winstons overlevelsesevne tok en hit da vi nylig gjorde endringer i Barrier Projector. Totalt sett har Winston mindre avhengig av en enkelt evne vært bra, men vi ser på å støte på kraften hans på andre måter. Å senke hopppakken Cooldown lar ham bruke evnen som et normalt engasjement, samtidig som han gir ham mer fleksibilitet til å bruke det som et rømningsalternativ eller fortsette å presse fienden.
  2. Utviklerkommentarer: Selv om det alltid har vært mulig å ødelegge Winstons barriereprojeksjon, føltes det ofte umulig å gjøre det i en normal situasjon med mindre du brukte din ultimate. Dette resulterte i at mange spillere bare ventet på at barrieren skulle utløpe i stedet for å angripe den. Med denne endringen er det nå mer realistisk for spillere å motvirke Winstons barriere gjennom normal skade.

Winston

Overwatch 2

Winston Overwatch. Han er en forsker og fighter som besitter styrken og intellektet til å våge seg utenfor menneskehetens grense.

.

Bio []

Winston, en superintelligent, genetisk konstruert gorilla, er en strålende forsker og en mester for menneskehetens potensial.

Horizon Lunar Colony ble etablert som et første skritt for menneskehetens fornyede utforskning av rommet. .

En gorilla viste så rask hjerneutvikling fra genterapi at han ble tatt under vingen av DR. Harold Winston, som lærte ham vitenskap og inspirerte ham med historier om menneskelig oppfinnsomhet. Den unge gorillaen passerte sine dager med å hjelpe til.

Men livet hans ble kastet i kaos da de andre gorillaene ledet en oppstand, drepte misjonsforskerne og hevdet kolonien for sine egne. . Der fant han et nytt hjem med Overwatch, en organisasjon som representerte alt han hadde kommet for å beundre om menneskeheten. Winston var endelig i stand til å leve opp til det heroiske idealet som hadde blitt innpodet i ham.

Nå med Overwatch -fallet har Winston gått i isolasjon, igjen avskåret fra verden han tror på, men lengsel etter at heroismens dager skal komme tilbake.

Ferdigheter [ ]

Tesla Cannon
Frontal område med effektstrålingstype
100 runder per klipp
1.5-sekunders Reload
3 skade per runde
60 skade per sekund
20 runder per sekund
8 m område

Winstons våpen skyter en elektrisk sperring med kort rekkevidde så lenge han holder ned avtrekkeren.
Standardnøkkel: (,,)

Hopppakke
Skadelig katapultbevegelsestype
1 og 45 – 1 skade


6 eller 2 -sekund cooldown
Assistert av sin energipakke, Winston lunges gjennom luften, håndterer betydelig skade og svimlende fiender i nærheten når han lander.

Barriereprojektor

700 barriere HP
5 m radius
Varer 9 sekunder eller til de er ødelagt
13 -sekund cooldown
Winstons barriereprojektor utvider et bobleformet felt som absorberer skader til det er ødelagt. Allierte beskyttet av barrieren kan returnere ild fra den.

Ultimate Evne: Primal Rage
Transformasjon Ultimate Type
Selvbuff, Melee Ability Type
+500 maksimal helse, helse og rustning fullt utfylt
.55 svinger per sekund
40 skade per sving

7.15 m/s bevegelseshastighet
Varer 10 sekunder

Winston omfavner sin dyrs natur, øker helsen hans betydelig og gjør ham veldig vanskelig å drepe, styrke nærkampanfallet og lar ham bruke hopppakkeevnen oftere. .

Foruten disse evnene, er Winston i stand til å hoppe, huke, laste inn (bare når ammunisjonen hans ikke er full), og utføre rask nærkamp. .

. Under arrangementet koster nyinduserte arrangementartikler tre ganger så mye som ikke-hendelser med samme sjeldenhet, mens returnerende sesongvarer låses opp til den vanlige prisen. Elementer som er hentet fra en ekstern kilde er merket med Blizzard -ikoner (), og deres krav er notert nedenfor.

Klassisk (standard)

Atmosfære (75)

Atmosfære
(75)

Banan (75)


(75)

skog
(75)

Red Planet (75)


(75)

Ørken
(250)

Horisont
(250)

Undersea
(1000)

Safari (1000)

Safari
(1000)

Følelser []

Lattermateriell
(250)

Monkey Business (250)

Rampestreker
(250)

Peanøttsmør? (250)

?
(250)

Brøl (250)

Brøl

Sitter rundt (250)


(250)

Heroic (standard)

Beast (75)

Beist

Briller (75)

Briller
(75)

The Thinker (75)

Tenkeren
(75)

Stemmelinjer []

Spray []

For Winston-spesifikke spray, se Winston/Spray.

Unnskyld meg (250)

Unnskyld meg
(250)

Briller
(250)

Primal Rage (250)

Primal Rage

Rull
(250)

Våpen []

Ett kjøp av en alternativ våpenhud vil gjelde for Tesla -kanonen til alle ulåste skinn når du utstyrer den.

Tesla Cannon (standard)

Golden Tesla Cannon (3000)

gylden

(3000)

Prestasjoner []

Ødelegg 10 tårn eller feller ved hjelp av Winstons Tesla -kanon uten å dø i raskt eller konkurransedyktig spill.
Belønning: Pixel Spray

Skade 6 fiender under en enkelt bruk av Winstons primære raseri i raskt eller konkurransedyktig spill.
Belønning: søt spray

Historie []

Winstonsfamilyphoto

Winston var opprinnelig et emne i testene på genetisk forbedrede gorillaer som fant sted i Lucheng Interstellars Horizon Lunar Colony. Han hadde vist uvanlig rask utvikling, så dr. Harold Winston, som Winston fikk navnet sitt, tok personlig vare på ham. Gjennom ham lærte Winston vitenskap og hjalp til i legens forskning. . Legen ga også Winston sine signaturbriller.

Da de andre gorillaene begynte å gjøre opprør mot kolonien, myrde alle forskerne i kolonien, bygde Winston en rakett av seg selv og rømte til jorden. Winston fant et nytt hjem som medlem av Overwatch. . Hans dyktighet i kamp førte til at han beseiret Doomfist, og hans håndverk og kunnskap tillot ham å redde Tracer -livet ved å bygge for henne Chronal Accelerator.

Seks år i det siste deltok Winston i et oppdrag med Tracer, Genji og Mercy, for å pågripe Maximilien i Havana, Cuba.

Etter sammenbruddet av Overwatch, trakk Winston og Athena seg tilbake til Watchpoint: Gibraltar, hvorfra han lanserte en satellittdrone i tilfelle at Overwatch måtte huskes. Han inkluderte en personlig melding til de tidligere agentene. . . [1] Senere jobbet Winston med Tracer for å stoppe Widowmaker og Reaper fra å stjele Doomfists Gauntlet. Selv om gabiten ble skadet, var det ingen havari.

. Ventetiden hans er betalt når de alle kom i tide til middagen. [3]

Et år etter å ha startet Overwatch -tilbakekallingen, blir Winston sammen med Mei og Tracer på et oppdrag for å bekjempe en nullsektorinvasjon i Paris. . Trioen var overtallige og Mei er skadet. Winston er villig til å ofre seg mens de andre kommer i sikkerhet. Før hans antatte død kommer Genji, Reinhardt, Brigitte, Echo og Mercy raskt til hans hjelp. Teamet var i stand til å beseire Titan ved å plante en kryobomb inne i kroppen. Victorious erklærer Winston endelig Overwatchs retur.

Utseende [ ]

Winston er en gigantisk genetisk konstruert gorilla, som er i stand til å utnytte sinnet til et normalt menneske. . Det er horisontærkolonilogoer på skulderputene hans. Hans mest bemerkelsesverdige trekk er brillene hans, som pleide å tilhøre hans avdøde mentor og venn, dr. Harold Winston.

I Overwatch 2 gir Winston nå en ren og slankere romdrakt med detaljerte jet-boosters og Overwatch-logoen nå på skulderputene. .

Winston er en vanskelig, men likevel mild gigant, og vil aldri påføre uskyldige unødvendig skade og ofte stamme når noen komplimenterer ham. ? . .

Winston er ganske smart når det gjelder håndverk, slik hans evne til å lage den kronale akseleratoren bevist. Han regnes til og med som en intelligent vitenskapsmann også, og han hater å bli kalt en ape.

Winston fra Overwatch

Уинстон, сверхразная генетичеси модифицированная горила, – бестоktig.

6 июн. (возраст: 31 г.

Сосности

Па «теса» прыжовый ранец защитный кол ять зверя

Па «теса»

Оновной режим оняEks. Уерживайте, чтоы накить заряд, а потом отптите, чтоы вытрелить эектричеством.

Est.

Станавливает защитный энергетичесий кол.

°.

.

Преытория

Генетичеси модифицированная горила уинстон – очень воситанный и гениалный ч ч ч ч ч ч и и и и и и и и и и и и в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в. Сбежав из лунной колонии «Горизонт», Уинстон нашел новый дом в Overwatch и исполнил свою мечту — стать героем. пока организация не ыа расенаival. Терь «ну-стор» стал новой уроз всем ииру, и уинстон привал ном ш п и и и и и и и и и и и и и и и и и п п п и и и и и и и и и и и и и и и и и и и н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н и и и и и и,. Overwatch переродиля.

Лнная колония «горизонт»

. .

Ходе генной терапии у оной из горил произошел настоло т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т min Уинстон. 4. Молая горила цеыи днями помогала доктору нач э дерио ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж жALж н н н н н э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э н н н н н н н н н н н н н н н н ж bra ища и мечтая о бесонечных возожностях, которые жт ге-min т а т т т т та те то там.

Но все перевернуос н на голову, кога остале гооооOs. . Но о не подозревал, что прихватил с собой на зем пасажира. На ео ракету втайне проник оразец 8 – дру уинстона, хомяк по имени хэонд. Хэхэ ы ы ы и в н н н на неритории стервтнoper человечества, которыи он вохищаля. Наконец-о о сог начать жизнь настоящего героя, какой он е себе предтавл cing.

За время, проведенное в Overwatch, уинстон разработал хроноуоррите —вввтвт нтртт ттт ттттттттuskynnynnapyngyngnapyn. Вместе с ней и энзи они завершили обение и вместе чатвовvok пеа чата иа иа а а Y с ytterligere «Когтя» – кака серти. Кога Overwatch прекратил свое сествование, это стало дя уинстона настоящим уаром. .

Но всоре ео тоса сенилас жажой деятелности. На пост набения: налт набr. ента «когтя» и подал с и в в товарищам из Overwatch о том, что пора возвращатья. Первой отозвалас трейер. Они встретилис в кинг роу, утранили предолагаееого аент н и и и и и и иALт и и иALт и и и и иALт и и и иAL мников инфраструтуY.

Уинстон, вдохновленный уехами в лондоне, обрел надеж, что команда overwatch всоре соберннkost. Весте с тререр они выолнили серию задач и даже сели отйззззз и и и инннynpapynn ню-йорке. И все это время они не переставали жать и надеятья. Но сття год на пост набения: гибралтар приыа толо эйэйттар приыа толо эйэй эйэй. Знав, что «ну-стор» готовится атаковать париж, уинстон понял, чеееееееееееееееynpaterapynnaterapyn. . Вед в битву встуили энзи, аеел, эхо, брита и райнхардт.

Ряы Overwatch пополняет все боле ывших (и новых) аентов,, и итт о н и и и и и и и и иAL, и и иALн и и иALн и и иALн и и иALн и и иALн и и иALн и и иALн иAL, и иAL, иAL, иAL, и н н н. ит сражатья.