De sjeldneste WOW -titlene fremdeles oppnås og hvordan du får dem, tittel – WOWPEDIA – Din wiki -guide til World of Warcraft

Wow titler

Contents

I Legion, Hver klasse får sin egen unike tittel for å fullføre ordrehallkampanjen, samt visse andre titler.

De sjeldneste WOW -titlene fremdeles oppnås og hvordan du får dem

Sjeldneste wow -titler fremdeles oppnås og hvordan du får dem

Det har allerede vært mer enn tre måneder siden utgivelsen av Shadowlands 9.2 Og den neste verdenen av Warcraft -utvidelse er fremdeles langt unna. Men bare fordi ting er litt tregt for øyeblikket, betyr det ikke at det ikke er noe å gjøre i spillet. Tvert imot. Nå er det perfekte tidspunktet å fokusere på å utvide samlingene dine, og vi er her for å hjelpe deg med å gjøre nettopp det. Spesielt i denne artikkelen skal vi snakke om de sjeldneste WOW -titlene du fremdeles kan få hvis du har nok tid på hendene.

Titler er ikke fullt så etterspurt som monteringer eller transmogs, men de er fremdeles et viktig statussymbol som viser andre hvor alvorlig du er om World of Warcraft. Spesielt hvis nevnte titler bare eies av en brøkdel av spillerne. Som jeg er sikker på at du allerede har samlet deg nå, er det nøyaktig den typen titler vi dekker her.

For en liten stund tilbake gjorde jeg en lignende liste som dekker de sjeldneste WOW -montene ved hjelp av data fra et veldig nyttig nettsted kalt data for Azeroth. Nettstedet gjør en god jobb med å samle statistikk og blir oppdatert regelmessig, så la oss fortsette å bruke det også til denne artikkelen. Dataene skal være veldig friske siden den siste oppdateringen fant sted tidligere denne måneden.

I denne artikkelen vil vi bare diskutere titler som fremdeles er oppnåelige i spillet. For å gjøre ting mer interessant, skal jeg klumpe sammen lignende PVP -titler for begge fraksjonene selv om de ikke er på samme eksakte nivå av sjeldenhet. Ellers ville disse titlene alene ta opp nesten halve listen.

Med den introduksjonen ute av veien, la oss se på resten WOW -titler som eies av mindre enn 1% av spillerbasen fra mai 2022.

18. Killer av Kezan

Sjelden World of Warcraft PVP -titler

Killer of Kezan er en allianse-bare tittel som først ble introdusert under krigsherrer av Draenor. For å få denne tittelen må du drepe 500 Goblin -spillere i PVP hvor som helst på tvers av Draenor. For å til og med låse opp muligheten til å begynne å jobbe mot tittelen, må du imidlertid først konstruere en nivå 2 Gladiators helligdom i garnisonen din. Å gjøre det vil gjøre det mulig for nemesisoppdrag, som hver innebærer å drepe 500 spillere av et spesifikt løp.

Nemesisoppdrag er spesielt vanskelig å fullføre i disse dager fordi du ikke finner mange spillere som henger i Draenor. Den eneste realistiske måten å fullføre disse oppdragene er ved å slipe ashran, men det er ikke engang den verste delen.

Det største problemet er at veldig få mennesker spiller som nisser. Derfor kan det å få 500 hederlige drap på dem ta deg uker hvis ikke mer.

17. Huojins fall

Sjelden WOW -titler

Du kan få huojins fall ved å gå gjennom den samme prosessen beskrevet tidligere. I stedet for å drepe nisser, må du imidlertid fokusere på å få 500 hederlige drap på Pandaren -spillere. Igjen, dette er en av de sjeldneste wow -titlene der ute fordi det ikke er mange mennesker som spiller pandaer. Spesielt på Horde -siden. Denne tittelen er også allianse, men det er en Horde-ekvivalent som kalles Terror of the Tushui. At en er litt mer vanlig, men ikke så mye.

Den mest effektive måten å få disse nemesis -titlene på er ved å gruppere med andre spillere som også prøver å fullføre dem. Mens i en gruppe, blir ethvert hederlig drepe festen multiplisert med antall mennesker i nevnte parti. Men husk at bare spillere som er på samme søken er kvalifisert.

Du kan også samle gruppen din og sitte utenfor raidinngangene for å prøve å bakhold spillere som skal inn og ut. Imidlertid er det generelt bedre å dyrke drapene i ashran i stedet.

16. Solist

sjelden wow titler solist

Solist -tittelen er et nylig tillegg til spillet, da det ble introdusert bare noen måneder tilbake sammen med Shadowlands 9.2. For å få denne tittelen må du fullføre Supreme Soloist -prestasjonen, som innebærer å vinne 150 runder med solo -shuffle.

Solo Shuffle er en ny Arena Brawl -modus som krydder ting ved å blande spillere på begge lag etter hver runde. Modusen har blitt veldig godt mottatt, så jeg antar at solist ikke vil forbli en av de sjeldneste wow -titlene mye lenger.

Hver kamp med solo -shuffle består av 6 runder, og du trenger bare å vinne 150 av dem for å få prestasjon og tittel. Dette hadde vært mye vanskeligere hvis kravet var å vinne 150 kamper, men 150 runder skulle være håndterbart selv for tilfeldige arenaspillere.

15. Steget

World of Warcraft -titler

Neste opp har vi en annen Shadowlands -tittel, denne lagt til i Patch 9.0.2. Som du kanskje har gjettet nå, er denne bundet til Kyrian. Du vil ikke kunne fullføre det med en karakter som er en del av en annen pakt.

For å låse opp tittelen, må du fullføre banen til Ascension Mini-spill. Som innebærer å kjempe gradvis sterkere sjefer ved å bruke soulbinds i stedet for din egen karakter. Ikke bli for spent ennå, men. Før du kan gjøre det, må du først oppgradere stigningssti i helligdommen din helt opp til Tier 5.

Først etter å ha fullført alle forsøkene på ydmykhetsvansker, vil du være i stand til å bli steget opp. Oppgradering. Unødvendig å si, du trenger å drive ganske mye for denne.

14. Lord of War/Lady of War

sjeldneste PVP WOW -titler

Neste opp på listen over sjeldneste WOW -titler, har vi Lord of War/Lady of War. Mens teknisk sett to titler, viser jeg dem sammen fordi du kan få enten ved å fullføre nøyaktig samme prestasjon. Den eneste forskjellen er at Lord of War blir tildelt mannlige karakterer mens Lady of War blir tildelt kvinnelige karakterer.

Å låse opp begge tittelen krever at du fullfører den siste av oss prestasjonen – “Bli den siste gladiatoren som står på Highmaul Coliseum.”For å gjøre det, må du først bygge en nivå 3 Gladiator’s Sanctum -bygning i garnisonen din på Draenor.

Men for å låse opp tilgang til den bygningen må du først gjøre en haug med PvP på Draenor. Du gjettet det, det er til Ashran igjen. Når du har den nødvendige bygningen, kan du begynne å stå i kø for Highmaul Colosseum. Vinn på arenaen for å få din skinnende nye tittel.

1. 3. Ekspedisjonsleder

wow titler bfa

Kamp for Azeroth var en av de verste World of Warcraft -utvidelsene, men den introduserte et par interessante aktiviteter som øyekspedisjoner. Til tross for at de ikke lever opp til sitt sanne potensial, var øyekspedisjoner ganske morsomme de første par ukene. Imidlertid trodde Blizzard tilsynelatende at de ville bli en smash -hit fordi de gjorde en prestasjon som krever at du kjører dem annonse nauseam.

Hvis du klarer å gjøre det, vil du bli belønnet med en av de sjeldneste WOW -titlene for tiden i spillet – Expedition Leader. Den aktuelle prestasjonen kalles også Expedition Leader og innebærer å fullføre 11 mindre prestasjoner mens de kjører øyekspedisjoner. Vel, jeg sier mindre, men noen av dem er faktisk ganske utfordrende. Mange av dem er også avhengige av hell, så sørg for å be til RNG -gudene på forhånd.

Den gode nyheten er at når du er ferdig med det, vil du sannsynligvis samle en haug med andre belønninger som monteringer og kjæledyr. Til slutt vil bryet være vel verdt det. Men gjør ingen feil, det er absolutt en problemer.

12. Warbound/Warbringer

Rareways WoW -titler rangert

Det er ganske imponerende at denne fremdeles klarer å være en av de sjeldneste WOW -titlene, selv i dag med tanke på at den opprinnelig ble introdusert helt tilbake i Cataclysm. Warbound blir tildelt for å fullføre den krigsbundne veteranen fra Alliance Achievement mens Warbringer blir tildelt for å fullføre Warbringer of the Horde Achievement. De krever begge at du gjør det samme – vinn 300 rangerte slagmarker.

Å vinne til og med noen få rangerte slagmarker kan være utfordrende, enn si 300. Du må kjøre slagmark med en veldig god gruppe for å ha en sjanse til å tjene denne prestasjonen og tilhørende tittel. Og selv da kommer det sannsynligvis til å ta deg veldig lang tid.

Du kan få veteranen fra Alliance/Veteran of the Horde -tittelen for å vinne bare 75 rangerte slagmarker. Men la oss være ærlige, det er ikke så prestisjetunge som Warbound/Warbringer.

11. Nydelig

World of Waracraft -titler rangert

Den nydelige tittelen er nok en eksplosjon fra fortiden. Først introdusert langt tilbake under tåker av Pandaria og deretter endret seg under kamp for Azeroth, er tittelen en belønning for å fullføre Master of Deepwind Gorge Meta-Achievement. Ja, dette er en annen PVP -tittel.

Jeg er sikker på at du allerede har lagt merke til nå at noen av de sjeldneste WOW -titlene er relatert til PVP. Og det er en gjeng mer å komme lenger ned på listen, så spenn opp.

For å få Master of Deepwind Gorge, må du fullføre seks forskjellige prestasjoner. Noen av disse er ganske enkle, men det er en som krever at du vinner en kamp i slagmarken med en poengsum fra 1500 til 0. Du må i hovedsak bli sammenkoblet med et team med komplette amatører for å trekke det av. Og selv da vil det fortsatt være veldig vanskelig. Men hvis du klarte å få den, skulle resten ikke gi deg for mye problemer.

10. Khan

Khan WOW -tittel

Overraskelse, overraskelse! Vi har en annen PVP -prestasjon og tilhørende tittel. Du får denne ved å fullføre Khan-metaprisen, som krever at du gjør en hel haug med slagmarkene. Denne gangen må du kjøre flere forskjellige BG -er i stedet for å fokusere på bare en.

For å bli en Khan, må du låse opp en rekke prestasjoner mens du spiller kamp for Gilneas, Twin Peaks, Temple of Kotmogu, Isle of Conquest og Silvershard Mines. Totalt er det over 50 forskjellige prestasjoner som må fullføres på tvers av de fem slagmarkene for å låse opp Khan-metaprisen og tittelen.

Unødvendig å si, dette kommer til å ta massevis av arbeid. Du vil tjene mange av disse prestasjonene bare ved å spille Battlegrounds regelmessig. Men for noen av dem må du definitivt planlegge fremover. Et godt eksempel er Cloud Nine, som krever at du fanger og returnerer ni flagg i et enkelt Twin Peaks -kamp. Lykke til med den.

9. Trener

Sjeldens WOW -titler gjennom tidene

La oss flytte fra vanlig PvP for litt og snakke om en av de sjeldneste WOW -titlene relatert til kjæledyrkamper. Alle ønsker å være den aller beste som ingen noensinne var, men å gjøre det i World of Warcraft er ekstremt tidkrevende.

Å låse opp trener -tittelen gjøres via den dødelige kjæledyr -brawler -prestasjonen, som krever at du vinner ikke mindre enn 1000 kjæledyrkamp mot andre spillere med et fullt lag på 25 kjæledyr.

Hvis du tenker at du kan kjempe mot noen av vennene dine for å få fart på ting, bør du tenke nytt igjen. Det er fordi du må stå i kø gjennom Find Battle for å få kjæledyrkampene til å telle mot prestasjonen.

Sølvforet er at dødelig kjæledyr-brawler er kontant, slik at du ikke trenger å vinne 1000 kjæledyrkampene på en enkelt karakter. Du vil sannsynligvis fortsatt måtte bruke måneder på denne, skjønt.

8. Prospektør

Rarest WoW Titles Prospector

Ja, vi har en annen PVP -tittel for deg. Prospector-tittelen ble introdusert på slutten av Legion og blir tildelt for å fullføre Master of Seething Shore Meta-oppnåelse. Du vet sikkert hvor dette går.

For å få Master of Seething Shore, må du fullføre åtte forskjellige prestasjoner, og de er alle. Dette er i utgangspunktet akkurat som nydelig, men for en annen BG. Til og med noen av prestasjonene er identiske, inkludert å måtte vinne en kamp med Seiing Shore med en poengsum fra 1500 til 0.

En annen prestasjon får deg til å samle 25K azerite, som faktisk pleide å være 100K før Blizzard bestemte seg for å endre den for å gjøre det enklere å få tittelen. Men ærlig talt, dette er fremdeles et stort problem å komme selv etter endringen, og derfor er det på denne listen.

7. Partiet innvarsler

Sanneste wow titler Shadowlands

Vi har endelig en annen tittel som ble lagt til mer nylig. Nemlig nær begynnelsen av Shadowlands. Du må låse opp den eponyme Party Herald Meta Achievement for å få denne tittelen, som innebærer å fullføre 10 prestasjoner relatert til Ember Court.

Rett utenfor flaggermusen trenger du en venthyr -karakter med tilgang til Ember -domstolen for å prøve denne. Men det er den enkle delen. Å låse opp partiet Herald er ikke spesielt vanskelig, men det er ganske tidkrevende.

I likhet med mange pakt ting, kan du bare gjøre en begrenset mengde fremgang per uke mens du fullfører aktiviteter for Ember Court. Hvis det ikke var nok, har noen av oppdragene mer enn et dusin små ting du må gjøre for å fullføre dem. Disse inkluderer blant annet å låse opp fasiliteter, låse opp oppgraderinger, låse fordeler, hjelpe gjester og mer.

6. Tower Ranger

sjelden WOW -titler Tower Ranger

Apropos sjeldneste wow -titler som vil spise opp mye av tiden din, neste opp har vi Tower Ranger. Jeg håper du elsker torghast fordi du må bruke mye tid der inne hvis du vil få tak i denne tittelen.

Du trenger bare å fullføre fem prestasjoner for å låse opp denne tittelen, noe som ikke høres så ille ut? Vel, en av dem er et massivt slipe, da det krever at du oppnår et feilfritt løp på lag 16 av hver vinge i torghast. Den gode nyheten er at å fullføre Tower Ranger også tildeler deg med en av de sjeldneste WOW -montene, samt en ekstra montering og noen andre belønninger.

Noen av kravene til Tower Ranger vil bli senket Come Patch 9.2.5, så det kan være lurt å holde av litt før du prøver denne. Du må fremdeles få de feilfrie løpene på alle vinger på lag 16, skjønt.

5. Grand Marshal/High Warlord

sjelden WOW -titler PvP

Dette er utvilsomt noen av de mest beryktede titlene i World of Warcraft History. Alle som spilte under Vanilla eller Classic vet at de ekstreme lengdene noen spillere gikk til da de forsøkte å oppnå rang som Grand Marshal (Alliance) eller High Warlord (Horde). Og de fleste av disse spillerne endte aldri opp med å få tittelen til tross for alt det.

De originale titlene ble faktisk fjernet for lenge siden, men ble senere gjeninnført under Cataclysm. I disse dager, for å få enten Grand Marshal eller High Warlord, trenger du å tjene en rangert slagmarkvurdering på 2400.

Å få den nåværende versjonen av en av tittelen er enklere nå enn den var tilbake på dagen, men det tar fortsatt en enorm mengde arbeid. Derfor, hvorfor dette fortsatt er en av de sjeldneste wow -titlene til tross for at de har vært i spillet i over et tiår.

Selv noen av titlene som fører opp til disse, for eksempel Field Marshal/Warlord og Marshal/General, er sjeldnere enn mange av titlene vi snakket om tidligere på denne listen. Jeg ville bare ikke gi dem separate oppføringer for å unngå repetisjon.

4. HERO OF THE ALLIANCE/HERO OF HORDE

HERO OF THE ALLIANCE/HERO OF HORDE

Titler som Hero of the Alliance and Hero of the Horde er med rette forbeholdt den håndfulle dedikerte spillere som ikke vil ha noe mer enn å stolt representere deres fraksjon. Men for å kunne gjøre det, må du fullføre en PVP -sesong i toppen 0.5% av den rangerte slagmarkstigen. Dessuten må du vinne minst 50 i løpet av den sesongen.

I utgangspunktet må du gjøre rangerte slagmarker ganske mye på daglig basis for å til og med ha en sjanse til å få denne. Ikke bare det, men du må gjøre det konsekvent i løpet av en hel sesong.

Hero of the Alliance/Hero of the Horde var opprinnelig en styrkeprestasjon introdusert under Cataclysm, men har siden blitt omgjort til en vanlig PVP -prestasjon og tittel.

3. Verge for mønsteret

sjeldneste wow titler - verge for mønsteret

Denne er ganske grei. Guardian of the Pattern er ikke bundet til en metaprestasjon, og du trenger ikke å gjøre PVP på flere måneder for å få det. Alt du trenger å gjøre er å slå fengsleren på mytiske vanskeligheter. Hei, jeg sa bare at det var greit. Jeg sa ikke at det skulle bli enkelt.

Sepulcher av den første er det siste raidet i spillet akkurat nå, så etterbehandling er det ganske en utfordring, enn si å fullføre det på mytiske vanskeligheter. Det sier seg selv at du må være i et raiding -laug hvis du vil prøve å bli verge for mønsteret. Og et veldig bra raiding laug på det.

Hvis du på en eller annen måte klarer å ned den store baddie av utvidelsen, vil du også få Zereth -tilsynsmannen for din innsats, som for øyeblikket er det sjeldneste monteringen i spillet.

2. Den kryptiske helten

sjeldneste World of Warcraft -titler

Vi kommer nær slutten av listen over sjeldne wow -titler her. Denne spesielle tittelen har et veldig passende navn, da den er knyttet til en skjult styrkebragde i motsetning til en regelmessig prestasjon. Styrkenes bragd krever at du avslutter Shadowlands Mythic+ sesong 3 med en mytisk+ rating i toppen 0.1% av fraksjonen din. Med andre ord, du må være blant de beste av de beste på Mythic+ i løpet av sesong 3.

Gitt at Shadowlands sesong 3 slutter ganske snart, er det trygt å si at det er umulig å få denne prestasjonen hvis du ikke allerede har jobbet mot det de siste månedene. Og selv om du har gjort mange mytiske+ denne sesongen, har du fremdeles bare en veldig liten sjanse til å oppfylle kravene.

Men ikke føl deg så dårlig hvis du ikke kan få denne tittelen fordi det vil være en annen med lignende krav neste sesong. Kanskje du har bedre hell neste gang.

1. Kosmisk gladiator

sjeldneste wow titler - kosmisk gladiator

Og sist, men ikke minst, har vi selvfølgelig den svært etterspurte Gladiator-tittelen. Disse fungerer på samme måte som Mythic+ -titlene ved at det er en ny tittel hver sesong, og du har bare et begrenset vindu for å få tak i det. Under Shadowlands sesong 3 er tittelen Cosmic Gladiator.

Som alltid krever å få en gladiator -tittel at du avslutter sesongen i toppen 0.1% av 3V3 Arena -stigen. Du må også vinne minst 150 kamper i løpet av inneværende sesong.

Fra og med dette er sesongen fortsatt pågår slik at ingen har denne tittelen ennå. Det samme gjelder den kryptiske helten. Jeg setter denne forhåndsinnsatsen på nummer én på listen fordi det nesten helt sikkert vil ende opp med å bli sjeldnere enn Mythic+ -tittelen. Cosmic Gladiator er definitivt mer etterspurt, spesielt siden den kommer med en fantastisk Soul Eater-fjell, men det er betydelig vanskeligere å få.

For flere World of Warcraft, sjekk ut artiklene nedenfor.

 • World of Warcraft -skurker fra hver utvidelse rangert
 • Wow kinematikk rangert fra verste til beste
 • Hver vrede av Lich King Dungeon rangert fra verste til beste
 • Tilfeldig fangehullsøker skal være i klassisk vrede av Lich King

Dette innlegget ble produsert og syndikert av Boss Level Gamer.

Forfatter

Jeg er en klassisk jack-of-all-trades forfatter som elsker å skrive om de fleste temaer, selv om spill alltid har vært min sterke dress. Når det er sagt, vil jeg definitivt ikke avvise sjansen til å dekke noen saftige nyheter som involverer superheltfilmer, Stephen King -romaner eller romfart. Eller roboter. Eller rom-reiser superheltroboter forkledd som Stephen King. Se alle innlegg

Facebook Reddit Twitter Pinterest

Skrevet av Jason Moth

Jeg er en klassisk jack-of-all-trades forfatter som elsker å skrive om de fleste temaer, selv om spill alltid har vært min sterke dress. Når det er sagt, vil jeg definitivt ikke avvise sjansen til å dekke noen saftige nyheter som involverer superheltfilmer, Stephen King -romaner eller romfart. Eller roboter. Eller rom-reiser superheltroboter forkledd som Stephen King.

Tittel

Karakterinfo BFA -titler

For spillerkarakterer, titler vises før eller etter karakterens navn, vanligvis som en indikasjon på karakterens prestasjoner. Mens en karakter kan ha tjent flere titler, er det bare en som kan vises om gangen – spillerne kan velge hvilken tittel de skal vise, om noen, i titlene -fanen i karakterinfo -rammen.

For mobber og NPC -er vises titler etter navnet (omgitt av <> s). De er vanligvis med på å identifisere enten fraksjonen eller organisasjonen skapningen tilhører eller hva slags tjeneste de kan tilby.

Innhold

 • 1 Foreløpig oppnåelige titler
  • 1.1 oppdrag
  • 1.2 utforskning
  • 1.3 spiller kontra spiller
   • 1.3.1 rangerte slagmarker
   • 1.3.2 Honor System
   • 1.3.3 PVP sesongtitler
    • 1.3.3.1 Pågående
    • 1.3.3.2 Arena -turnering
    • 1.17.1 Elite -titler
    • 2.1 PVE -titler
    • 2.2 Utfordringsmodus
    • 2.3 Omdømme
    • 2.4 Player vs Player
     • 2.4.1 sesongspesifikk
      • 2.4.1.1 Arena
      • 2.4.1.2 rangerte slagmarker
      • 3.1 Retur av PVP -titler i Cataclysm

      Foreløpig oppnåelige titler []

      Flertallet av tilgjengelige titler er oppnådd i spillet ved å fullføre prestasjoner. Nedenfor er listet opp alle kjente titler, i rekkefølge etter den tilhørende prestasjonen, etterfulgt av ikke-oppnåelsesrelaterte titler. Bragd av styrkerelaterte titler er inkludert i de aktuelle prestasjonskategoriene.

      Oppdrag []

      Tittel Kriterier Format Introdusert
      N Veteran fra den fjerde krigen Den fjerde krigen , Veteran fra den fjerde krigen Patch 8.2.5
      N Trashmaster [10-60] Jeg er søppelmasteren Trashmaster Patch 8.2.0
      EN Inkvisitor [Drust gjør det. ] Inkvisitor Patch 8.0.1
      N Postmester [ Prioritert post ] Postmester Patch 7.3.5
      N det godtroende [Lås, lager og to røykende nisser] det godtroende Patch 7.0.3
      N Blodmester [40] Mesteren for blod Blodmester Patch 6.1.0
      N av jungelen [Rumble i jungelen] av jungelen Patch 6.1.0
      N Stormbreakeren [Stormbreaker] Stormbreakeren Patch 5.2.0
      N Flamebryteren [Veteran fra den smeltede fronten] Flamebryteren Patch 4.2.0
      N Loremaster [Loremaster] Loremaster Patch 3.0.2
      N den søkende [3000 oppdrag fullført] den søkende Patch 3.0.2

      Utforskning []

      Tittel Kriterier Format Introdusert
      N av dypene [Undersea usurper] av dypene Patch 8.2.0
      N Junkyard [Junkyard Tinkmaster] Junkyard Patch 8.2.0
      N Demon slakter [Og vi er alle ute av manaboller] Demon slakter Patch 7.3.0
      N Lightbringer [Paragon of Argus] , Lightbringer Patch 7.3.0
      N Feltfotograf [Feltfotograf] Feltfotograf Patch 6.1.0
      N Relicjegeren [Er en annen manns skatt] Relicjegeren Patch 5.0.4
      N Utforskeren [Universal Explorer] Utforskeren Patch 3.0.2

      Spiller kontra spiller []

      Tittel Kriterier Format Introdusert
      N Tjener av N’zoth [Tjener av n’zoth] , Tjener av N’zoth Patch 8.3.0
      N Erobrer av Azeroth Erobrer av Azeroth , Erobrer av Azeroth Patch 8.0.1
      N Utøver [Master of Duels] Utøver Patch 8.0.1
      EN Horde Slayer [10-50] Horde Slayer , Horde Slayer Patch 8.0.1
      H Alliance Slayer [10-50] Alliance Slayer , Alliance Slayer Patch 8.0.1
      N Prospektør [Master of Seething Shore] Prospektør Patch 7.3.5
      N Fire-Watcher [Fire-Watcher] Fire-Watcher Patch 5.4.0
      EN Alliansens helt [Hero of the Alliance] , Alliansens helt Patch 5.0.4
      H HERE OF HORDE [Hero of the Horde] , HERE OF HORDE Patch 5.0.4
      N Nydelig [Master of Deepwind Gorge] Nydelig Patch 5.3.0
      N Khan [Khan] Khan Patch 5.2.0
      EN Veteran fra alliansen [Veteran of the Alliance] , Veteran fra alliansen Patch 4.1.0
      EN Krigsbundet [Warbound Veteran of the Alliance] Krigsbundet Patch 4.1.0
      H Veteran fra horden [Veteran of the Horde] , Veteran fra horden Patch 4.1.0
      H Warbringer [Warbringer of the Horde] Warbringer Patch 4.1.0
      N den blodtørstige [250000 hederlige drap] den blodtørstige Patch 4.0.3a
      N Arena Master [Arenamesteren] Arena Master Patch 3.0.2
      N Battlemaster [Battlemaster] Battlemaster Patch 3.0.2
      EN av alliansen [100000 hederlige drap] av alliansen Patch 3.0.2
      H av horden [100000 hederlige drap] av horden Patch 3.0.2
      H Erobrer [Erobreren] Erobrer Patch 2.1.0
      EN Justicar [Justicar] Justicar Patch 2.1.0

      Rangerte slagmarkene []

      Tittel Kriterier Format
      EN Privat [Privat] Privat
      H Speider [Speider] Speider
      EN Korporal [Korporal] Korporal
      H Grynte [ Grynte ] Grynte
      EN Sersjant [Sergeant] Sersjant
      H Sersjant [Sergeant] Sersjant
      EN Master Sergeant [Master Sergeant] Master Sergeant
      H Seniorsersjant [Senior Sergeant] Seniorsersjant
      EN Sersjant major [Sergeant major] Sersjant major
      H Første sersjant [Første sersjant] Første sersjant
      EN Ridder [Knight] Ridder
      H Steinvakt [Steinvakt] Steinvakt
      EN Knight-løytnant [Knight-Lieutenant] Knight-løytnant
      H Blodvakt [Blood Guard] Blodvakt
      EN Knight-kaptein [Knight-Captain] Knight-kaptein
      H Legionnaire [Legionnaire] Legionnaire
      EN Knight-mester [Knight-Champion] Knight-mester
      H Centurion [Centurion] Centurion
      EN Løytnantkommandør [Løytnantsjef] Løytnantkommandør
      H Champion [Mester] Champion
      EN Kommandør [Kommandør] Kommandør
      H Generalløytnant [ Generalløytnant ] Generalløytnant
      EN Marskalk [Marshal] Marskalk
      H Generell [ Generell ] Generell
      EN Feltmarskalk [Feltmarskalk] Feltmarskalk
      H Krigsherre [Warlord] Krigsherre
      EN Grand Marshal [Grand Marshal] Grand Marshal
      H High Warlord [High Warlord] High Warlord

      Honor System []

      Tittel Kriterier Format Introdusert
      N Det ærede [Honor Level 25] Det ærede Patch 8.0.1
      N Det prestisjetunge [Honor Level 50] Det prestisjetunge Patch 8.0.1
      N Den upålitelige [Honor Level 80] Den upålitelige Patch 8.0.1
      N den ustoppelige styrken [Honor Level 100] den ustoppelige styrken Patch 8.0.1
      N Bundet av ære [Honor Level 200] , Bundet av ære Patch 8.0.1
      N taktikeren [Honor Level 300] taktikeren Patch 8.0.1

      PVP sesongtitler []

      Alle arenatitler tildeles kort tid etter slutten av hver arenasesong.

      • Pågående titler blir tildelt på nytt etter hver sesong, men varer bare i løpet av inneværende sesong, og blir frastjålet fra sine tidligere mottakere på den tiden.
      • Sesongspesifikke titler er unike for en bestemt sesong og er permanent, men kan ikke fås etter den tid.
      • Arena -turneringstitler tildeles bare deltakerne på arena -turneringsommer, og er permanente.

      For tidligere sesongspesifikke titler, se #sesongspesifikk.

      Pågående [ ]
      Tittel Kriterier Introdusert
      N Gladiator Topp 0.5% av arenagagene på slutten av forrige sesong Patch 2.1.2
      N Duellist Topp 3.0% av arenagagene på slutten av forrige sesong Patch 2.1.2
      N Rival Topp 10% av arenagagene på slutten av forrige sesong Patch 2.1.2
      N Utfordrer Topp 35% av arenagagene på slutten av forrige sesong Patch 2.1.2
      Arena -turnering []
      Tittel Kriterier Introdusert
      N Beseirer Topp 1000 sammenlagt av Arena -lagene på slutten av en arenurnering Patch 3.1.1

      Dungeons and Raids []

      Tittel Kriterier Format Introdusert
      N de uovertredende [Mythic: N’Zoth the Corruptor] de uovertredende Patch 8.3.0
      N det evige [Mythic: Queen Azshara] det evige Patch 8.2.0
      N Helt av dazar’alor [Mythic: Lady Jaina Proudmoore] , Helt av dazar’alor Patch 8.1.0
      N renseren [Mythic: G’huun] renseren Patch 8.0.1
      N Titanslayer [Mythic: Argus the Unmaker] Titanslayer Patch 7.3.0
      N den utvalgte [ Den utvalgte ] den utvalgte Patch 7.2.0
      N den mørkere [Mythic: Kil’jaeden] den mørkere Patch 7.2.0
      N Tomb Raider [Herlighet av Tomb Raider] Tomb Raider Patch 7.2.0
      N drømmeren [Mythic: Xavius] drømmeren Patch 7.0.3
      N Hevn inkarnert [Mythic: Gul’dan] , Hevn inkarnert Patch 7.0.3
      N Defiler slutt [Mythic: Archimonde] , Defiler slutt Patch 6.2.0
      N Empire’s Twilight [Mythic: Imperator’s Fall] , Empire’s Twilight Patch 6.1.0
      N Ironbane [Mythic: Blackhand’s Crucible] Ironbane Patch 6.1.0
      N den vilde helten [Savage Hero] den vilde helten Patch 6.1.0
      N Jenkins [Leeeeeeeeeeeeeroy. ] Jenkins Patch 6.0.2
      N Hellscreams undergang [Mythic: Garrosh Hellscream] , Hellscreams undergang Patch 5.4.0
      EN Erobrer av Orgrimmar [Conqueror of Orgrimmar] , Erobrer av Orgrimmar Patch 5.4.0
      H Liberator of Orgrimmar [Liberator of Orgrimmar] , Liberator of Orgrimmar Patch 5.4.0
      N Storms slutt [Heroic: Lei Shen] , Storms slutt Patch 5.2.0
      N Delver av hvelvene [Heroic: Will of the Emperor] , Delver av hvelvene Patch 5.0.4
      N det fryktløse [Heroic: Sha of Fear] det fryktløse Patch 5.0.4
      N Den rolige mesteren [Rolig mester] Den rolige mesteren Patch 5.0.4
      N Destroyer’s End [Destroyer’s End] , Destroyer’s End Patch 4.3.0
      N Frelser av Azeroth [Heroic: Madness of Deathwing] , Frelser av Azeroth Patch 4.3.0
      N Firelord [Heroic: Ragnaros] Firelord Patch 4.2.0
      N Blackwings bane [Heroic: Nefarian] , Blackwings bane Patch 4.0.3a
      N Forsvarer av en knust verden [Forsvarer av en knust verden] , Forsvarer av en knust verden Patch 4.0.3a
      N Dragedreper [Heroic: Sinestra] Dragedreper Patch 4.0.3a
      N av de fire vindene [Heroic: Al’akir] av de fire vindene Patch 4.0.3a
      N Bane of the Fallen King [Bane of the Fallen King] , Bane of the Fallen King Patch 3.3.0
      N Dagens lys [DAWN LIGHT] Dagens lys Patch 3.3.0
      N Kingslayer [The Frozen Throne (10 spiller)] eller [The Frozen Throne (25 spiller)] Kingslayer Patch 3.3.0
      N pasienten [Leter etter mange] pasienten Patch 3.3.0
      N Herald av titanene [Herald of the Titans] , Herald av titanene Patch 3.1.0
      N Astral Walker [Observert (25 spiller)] Astral Walker Patch 3.1.0
      N StarCaller [Observert (10 spiller)] StarCaller Patch 3.1.0
      N Champion of the Frozen Wastes [Champion of the Frozen Wastes] , Champion of the Frozen Wastes Patch 3.0.2
      N av natten [Twilight Zone (10 spiller)] av natten Patch 3.0.2
      N Twilight Vanquisher [Twilight Zone (25 spiller)] Twilight Vanquisher Patch 3.0.2

      Yrker []

      Tittel Kriterier Format Introdusert
      N Rektor
      Rektor
      Få [nøkkelen til Nar’thalas Academy] og Kill Elya Azuremoon Rektor
      Rektor
      Patch 7.2.0
      N banebryteren [Ingen stein uendret] banebryteren Patch 7.0.3
      N Håndverker [Profesjonell Draenor Master] Håndverker Patch 6.1.0
      N Master of the Ways [Master of Pandaren Cooking] , Master of the Ways Patch 5.0.4
      N Søker av kunnskap [Kunnskapssetet] , Søker av kunnskap Patch 5.0.4
      N Assisterende professor [Jeg hadde det i hånden] Assisterende professor Patch 4.0.3a
      N førsteamanuensis [Det som kort var ditt er nå mitt] førsteamanuensis Patch 4.0.3a
      N Professor [Det hører hjemme i et museum! ] Professor Patch 4.0.3a
      N Kokk [Hilsen til kokken] Kokk Patch 3.0.2
      N Salt [Oppnådd sportsfisker] Salt Patch 3.0.2

      Omdømme []

      Tittel Kriterier Format Introdusert
      N den anerkjente [100 opphøyet omdømme] den anerkjente Patch 8.0.1
      N beundret [80 opphøyet omdømme] beundret Patch 8.0.1
      N Tidsherre [Chromie Homie] Tidsherre Patch 7.2.5
      N “Naturverdi” [Steamwheedle Preservation Society] “Naturverdi” Patch 6.0.2
      H av Frostwolves [Frostwolf Orcs] av Frostwolves Patch 6.0.2
      H Maskert chuckler [Ler hodeskalle orker] Maskert chuckler Patch 6.0.2
      EN Fredsbevarende [Sha’tari Defense] Fredsbevarende Patch 6.0.2
      EN Prelate [Council of Exarchs] Prelate Patch 6.0.2
      N Talon King
      Talon Queen
      [Mantle of the Talon King] Talon King
      Talon Queen
      Patch 6.0.2
      N The Wakener [Wakener] The Wakener Patch 5.0.4
      N Shado-Master [Shado-Master] Shado-Master Patch 5.0.4
      N Bonde [Tillers] Bonde Patch 5.0.4
      N Den elskede [60 opphøyet omdømme] Den elskede Patch 5.0.4
      N Avenger av Hyjal [Avengers of Hyjal] , Avenger av Hyjal Patch 4.2.0
      N av Ashen -dommen [Ashen -dommen] av Ashen -dommen Patch 3.3.0
      N den sinnssyke [Sinnssyk i membranen] den sinnssyke Patch 3.0.2
      N Ambassadør [Ambassadør for alliansen] eller [Ambassadør for Horde] Ambassadør Patch 3.0.2
      N Bloodsail Admiral [Avast dere, admiral! ] Bloodsail Admiral Patch 3.0.2
      N Guardian of Cenarius [Guardian of Cenarius] Guardian of Cenarius Patch 3.0.2
      N Argent Champion [Argent Champion] Argent Champion Patch 3.0.2
      N Diplomaten [Diplomaten] Diplomaten Patch 3.0.2
      N den opphøyede [40 opphøyet omdømme] den opphøyede Patch 3.0.2
      av den knuste solen [Du er så støtende] Og [25-30] En storslått velgjører av den knuste solen Patch 2.4.0

      Scenarier []

      Tittel Kriterier Format Introdusert
      N den velprøvde overfallsmannen [Bevis deg selv: Endless Damage (Wave 30)] den velprøvde overfallsmannen Patch 5.4.0
      N den velprøvde forsvareren [Bevis deg selv: Endless Tank (Wave 30)] den velprøvde forsvareren Patch 5.4.0
      N den velprøvde healeren [Bevis deg selv: Endless Healer (Wave 30)] den velprøvde healeren Patch 5.4.0
      N Scenaturdist [Scenonday] Scenaturdist Patch 5.0.4

      Verdensarrangementer []

      Tittel Kriterier Format Introdusert
      N Brawler [Brawlin ‘and Shot Callin’ (sesong 2)] Brawler Patch 5.0.4
      N Pilegrim [Pilgrim] pilegrimen Patch 3.2.0
      N Korsfarer [Opphøyet Argent Champion of the Alliance] eller [opphøyet Argent Champion of the Horde] Korsfarer Patch 3.1.0
      EN av darnassus [Opphøyet mester for darnassus] av darnassus Patch 3.1.0
      EN av eksodaren [Opphøyet mester for eksodaren] av eksodaren Patch 3.1.0
      EN av Gnomeregan [Opphøyet mester for Gnomeregan] av Gnomeregan Patch 3.1.0
      EN av Ironforge [Opphøyet mester for Ironforge] av Ironforge Patch 3.1.0
      EN av Stormwind [Opphøyet mester for stormwind] av Stormwind Patch 3.1.0
      H av Orgrimmar [Opphøyet mester for Orgrimmar] av Orgrimmar Patch 3.1.0
      H av Sen’jin [Opphøyet mester for Sen’jin] av Sen’jin Patch 3.1.0
      H av Silvermoon [Opphøyet mester for Silvermoon City] av Silvermoon Patch 3.1.0
      H av Thunder Bluff [Opphøyet mester for Thunder Bluff] av Thunder Bluff Patch 3.1.0
      H av undercity [Opphøyet mester for undercity] av undercity Patch 3.1.0
      N Brewmaster [Brewmaster] Brewmaster Patch 3.0.2
      N Eldre [For å hedre ens eldste] Eldre Patch 3.0.2
      H Flame Keeper [Flame Keeper] Flame Keeper Patch 3.0.2
      EN Flamme Warden [The Flame Warden] Flamme Warden Patch 3.0.2
      N Merrymaker [Merrymaker] Merrymaker Patch 3.0.2
      N Beskytter
      Matron
      [For barna] Beskytter
      Matron

      Patch 3.0.2
      N den hellige [Hallowed Be Your Name] den hellige Patch 3.0.2
      N Kjærligheten narr [Fool for Love] Kjærligheten narr Patch 3.0.2
      N den adelige [Edel gartner] den adelige Patch 3.0.2

      Pet Battles []

      Tittel Kriterier Format Introdusert
      N Minion of Mayhem Fullfør Blackrock Depths Pet Battle Dungeon og snakk med Tasha Riley , Minion of Mayhem Patch 8.3.0
      N The Crazy Cat Man
      The Crazy Cat Lady
      [Gal for katter] The Crazy Cat Man
      The Crazy Cat Lady
      Patch 5.4.0
      N Trener [Deadly Pet Brawler] Trener Patch 5.3.0
      N Tamer [Taming Azeroth] Tamer Patch 5.0.4
      N Dyrepasser [World Safari] Dyrepasser Patch 5.0.4

      Samlinger []

      Tittel Kriterier Format Introdusert
      N Stylist [Azeroths neste toppmodell] Stylist Patch 7.2.0
      N Fabelaktig [ Fabelaktig ] det fabelaktige Patch 7.0.3
      N Crashin ‘Thrashin’ [Crashin ‘Thrashin’ Commander] Crashin ‘Thrashin’ Patch 6.2.2
      N Lord of the Turs [Lord of the Tøyler] , Lord of the Turs Patch 6.2.2

      Garrisons []

      Tittel Kriterier Format Introdusert
      N Arkitekt [Garrison Architect] Arkitekt Patch 6.1.0
      N Kaptein [Master of the Seas] Kaptein Patch 6.1.0
      N Krigens herre
      Krigsdame
      [ De siste av oss ] , Krigens herre
      , Krigsdame
      Patch 6.1.0
      N Tømmerhugger [Choppin ‘noen flere tømmerstokker] Tømmerhugger Patch 6.1.0
      EN Commandojack [CHOPPIN ‘Enda flere tømmerstokker] Commandojack Patch 6.1.0
      H Tømmerherre [CHOPPIN ‘Enda flere tømmerstokker] Tømmerherre Patch 6.1.0
      EN Dødsstalkeren [Nemesis: Death Stalker] Dødsstalkeren Patch 6.1.0
      EN Huojins fall [Nemesis: Huojins fall] , Huojins fall Patch 6.1.0
      EN Killer av Kezan [Nemesis: Killer of Kezan] , Killer av Kezan Patch 6.1.0
      EN Orcslayer [Nemesis: Orcslayer] Orcslayer Patch 6.1.0
      EN Slayer of Sin’dorei [Nemesis: Slayer of Sin’dorei] , Slayer of Sin’dorei Patch 6.1.0
      EN slakteren [Nemesis: The Butcher] slakteren Patch 6.1.0
      EN Trolljeger [Nemesis: Trolljeger] Trolljeger Patch 6.1.0
      H Draenei Destroyer [Nemesis: Draenei Destroyer] , Draenei Destroyer Patch 6.1.0
      H Dwarfstalker [Nemesis: Dwarfstalker] Dvergstalkeren Patch 6.1.0
      H Gnomebane [Nemesis: Gnomebane] Gnomebane Patch 6.1.0
      H MANSLAYER [Nemesis: MANSLAYER] MANSLAYER Patch 6.1.0
      H Svøpe av Kaldorei [Nemesis: Scourge of the Kaldorei] , Svøpe av Kaldorei Patch 6.1.0
      H Terror av Tushui [Nemesis: Terror of the Tushui] , Terror av Tushui Patch 6.1.0
      H Worgen Hunter [Nemesis: Worgen Hunter] Worgen Hunter Patch 6.1.0
      N Stabil mester [Den stabile mesteren] Stabil mester Patch 6.1.0
      N Warlord of Draenor [Warlord of Draenor] , Warlord of Draenor Patch 6.1.0

      Utfordringsmodus [ ]

      Tittel Kriterier Format Introdusert
      N den vekket [Kamp for Azeroth Keystone Conqueror: sesong fire] den vekket Patch 8.3.0

      Øyekspedisjoner []

      Tittel Kriterier Format Introdusert
      N Ekspedisjonsleder [Ekspedisjonsleder] Ekspedisjonsleder Patch 8.0.1

      Styrkefanger []

      Tittel Kriterier Format Introdusert
      N den ansiktsløse [ Gal verden ] den ansiktsløse Patch 8.3.0
      N Berømt slayer av N’zoth Hall of Fame: N’zoth the Corruptor , Berømt slayer av N’zoth Patch 8.3.0
      N Azeroths mester [Fenomenal kosmisk kraft] , Azeroths mester Patch 8.2.0
      N Berømt slayer av Azshara Hall of Fame: Queen Azshara , Berømt slayer av Azshara Patch 8.2.0
      EN Berømt erobrer av Dazar’alor [Hall of Fame: Lady Jaina Proudmoore (Alliance)] , Berømt erobrer av Dazar’alor Patch 8.1.0
      H Berømt forsvarer av Dazar’alor [Hall of Fame: Lady Jaina Proudmoore (Horde)] , Berømt forsvarer av Dazar’alor Patch 8.1.0
      N Berømt slayer av G’huun Hall of Fame: G’huun , Berømt slayer av G’huun Patch 8.0.1
      N Rovdyret [ Rovdyret ] Rovdyret Patch 6.1.0
      N Camel-Hoarder [Scourer of the Eternal Sands] Camel-Hoarder Patch 4.1.0

      Legion Klassespesifikke titler []

      I Legion, Hver klasse får sin egen unike tittel for å fullføre ordrehallkampanjen, samt visse andre titler.

      Tittel Kriterier Format Introdusert
      N Deathlord [45] Den fjerde rytteren Deathlord Patch 7.0.3
      N Illidari Standardtittel for nye demonjegere Illidari Patch 7.0.3
      N slakter [45] Jeg er slayer! slakter Patch 7.0.3
      N Archdruid [45] Demi-Guds retur Archdruid Patch 7.0.3
      N Guardian of G’hanir [10-45] Rengjøring av morstreet , Guardian of G’hanir Patch 7.0.3
      N Huntmaster [45] Til forsvar for Dalaran Huntmaster Patch 7.0.3
      N Archmage [45] inn i Oculus Archmage Patch 7.0.3
      N Stormester [45] Storm Brew Stormester Patch 7.0.3
      N Highlord [45] Warriors of Light Highlord Patch 7.0.3
      N Yppersteprest [45] Yppersteprest i Netherlight Yppersteprest Patch 7.0.3
      N Shadowblade [45] The Imposter Shadowblade Patch 7.0.3
      N Farseer [45] Allegiance of Flame Farseer Patch 7.0.3
      N Netherlord [45] Velge en sjette Netherlord Patch 7.0.3
      N Battlelord [45] skjebnen til Hodir Battlelord Patch 7.0.3

      Rekruttere-en-venn []

      Tittel Kriterier Format Introdusert
      N Anerkjent Explorer Rekruttere-en-venn i 4 måneder med World of Warcraft Anerkjent Explorer Patch 8.2.5

      Midlertidige titler []

      Tittel Kriterier Format Introdusert
      N T-skjorteentusiasten Kan fås ved å bruke en gratis t-skjorte
      (Merk: Denne tittelen varer bare i 5 dager)
      T-skjorteentusiasten Patch 8.1.5
      H Akunda den modige
      Akunda The Nimble
      Akunda den rolige
      Kan fås ved å velge den tilsvarende tittelen i [30-60] Trial of Truth
      (Merk: Denne tittelen varer bare i tempelet til Akunda til fullføringen av [30-60] avslutter galskapen )
      Akunda den modige
      Akunda The Nimble
      Akunda den rolige
      Patch 8.0.1
      N Ikke noe bra, skittent, råttent, godteri -stjeler! Kan fås ved å åpne eventyrerens samfunns tyvegodsestash
      (Merk: Denne tittelen varer bare i 1 time)
      , Ikke noe bra, skittent, råttent, godteri -stjeler! Patch 8.0.1
      N Eventyrinstruktør Moonkin Festival – kan fås ved å fullføre [1-70] Moonkin Monitoring
      (Merk: Denne tittelen varer bare i 24 timer)
      , Eventyrinstruktør Patch 7.2.5
      N Talons hevn Kan fås ved å kjøpe [Ivory Talon] fra pyntegjenstand
      (Merk: Denne tittelen er bare synlig under effekten av [Ivory Talon] )
      , Talons hevn Patch 7.2.0
      N Gob Squad Commando Hemmeligheter av Ragefire – kan fås ved å hjelpe Gob Squad
      (Merk: Denne tittelen varer bare i løpet av scenariet varighet)
      Gob Squad Commando Patch 5.3.0
      N Gob Squad rekrutter Hemmeligheter av Ragefire – kan fås ved å hjelpe Gob Squad
      (Merk: Denne tittelen varer bare i løpet av scenariet varighet)
      Gob Squad rekrutter Patch 5.3.0
      N Bloodseeker Kan fås ved å klikke på liket av Skeer The Bloodseeker i beleiringen av Orgrimmar
      (Merk: Denne tittelen varer bare i 1 time)
      Bloodseeker Patch 5.0.4
      N dissektoren Kan fås ved å klikke på liket av Rik’kal dissektoren i beleiringen av Orgrimmar
      (Merk: Denne tittelen varer bare i 1 time)
      dissektoren Patch 5.0.4
      N det klarsomme Kan fås ved å klikke på liket av Iyyokuk, den klarsomme i beleiringen av Orgrimmar
      (Merk: Denne tittelen varer bare i 1 time)
      det klarsomme Patch 5.0.4
      N gresshoppen Kan fås ved å klikke på liket av Ka’roz the Locust i beleiringen av Orgrimmar
      (Merk: Denne tittelen varer bare i 1 time)
      gresshoppen Patch 5.0.4
      N manipulatoren Kan fås ved å klikke på liket av Kaz’tik manipulatoren i beleiringen av Orgrimmar
      (Merk: Denne tittelen varer bare i 1 time)
      manipulatoren Patch 5.0.4
      N det forgiftede sinnet Kan fås ved å klikke på liket av Xaril det forgiftede sinnet i beleiringen av Orgrimmar
      (Merk: Denne tittelen varer bare i 1 time)
      det forgiftede sinnet Patch 5.0.4
      N Prime Kan fås ved å klikke på liket av Korven prime i beleiringen av Orgrimmar
      (Merk: Denne tittelen varer bare i 1 time)
      Prime Patch 5.0.4
      N svermkeeperen Kan fås ved å klikke på liket av Hisek The Swarmkeeper i beleiringen av Orgrimmar
      (Merk: Denne tittelen varer bare i 1 time)
      svermkeeperen Patch 5.0.4
      N Vindreveren Kan fås ved å klikke på liket av Kil’ruk vindrealeren i beleiringen av Orgrimmar
      (Merk: Denne tittelen varer bare i 1 time)
      Vindreveren Patch 5.0.4
      N dissektoren Kan fås ved å klikke på liket av Rik’kal dissektoren i beleiringen av Orgrimmar
      (Merk: Denne tittelen varer bare i 1 time)
      dissektoren Patch 5.0.4
      N Velsignet forsvarer av Nordrassil Kan fås ved å beseire Volcanus for [35] delegasjon og plyndring [Branch of Nordrassil]
      (Merk: Denne tittelen varer bare 2 timer)
      , Velsignet forsvarer av Nordrassil Patch 4.2.0
      N Slayer av dumme, inhabil og skuffende minions Kan fås ved å beseire Maloriak i Blackwing nedstigning på heroisk modus
      (Merk: Denne tittelen varer bare 30 minutter)
      , Slayer av dumme, inhabil og skuffende minions Patch 4.0.3a

      Elite titler []

      Følgende arenatitler er spesielle klassespesifikke titler, tilgjengelige bare I løpet av sesongen ble de tjent.

      Tittel Kriterier Format Introdusert
      N Elite Death Knight Tjen en arenaklassifisering på 2400 på en Death Knight Elite Death Knight Patch 8.1.0
      N Elite Demon Hunter Tjen en arenakurs på 2400 på en demonjeger Elite Demon Hunter Patch 8.1.0
      N Elite Druid Tjen en arenaklassifisering på 2400 på en druid Elite Druid Patch 8.1.0
      N Elitejegeren Tjen en arenakurs på 2400 på en jeger Elitejegeren Patch 8.1.0
      N Elite Mage Tjen en arenaklassifisering på 2400 på en mage Elite Mage Patch 8.1.0
      N Elitemonken Tjen en arena -rating på 2400 på en munk Elitemonken Patch 8.1.0
      N Elite Paladin Tjen en arena -rating på 2400 på en Paladin Elite Paladin Patch 8.1.0
      N Elitepresten Tjen en arenakurs på 2400 på en prest Elitepresten Patch 8.1.0
      N Elite Rogue Tjen en arenakurs på 2400 på en useriøs Elite Rogue Patch 8.1.0
      N Elitesjamanen Tjen en arenakurs på 2400 på en sjaman Elitesjamanen Patch 8.1.0
      N Elite Warlock Tjen en arena -rating på 2400 på en warlock Elite Warlock Patch 8.1.0
      N Elitekrigeren Tjen en arenakurs på 2400 på en kriger Elitekrigeren Patch 8.1.0

      Uoppnåelige titler []

      PVE -titler []

      Noen av disse PVE -titlene var for å utføre oppgaver med betydelige vanskeligheter, og med utgivelse av ekstra innhold og kraftigere gir har disse oppgavene blitt noe trivialisert, så titlene er ikke lenger oppnåelige. Andre titler refererer til hendelser eller mekanikere som ikke lenger eksisterer.

      Tittel Kriterier Format Introdusert Avviklet
      N Legend of Pandaria [Kapittel V: Judgment of the Black Prince] , Legend of Pandaria Patch 5.3.0 Patch 6.0.2
      N av den svarte høsten [Breaker of the Black Harvest] av den svarte høsten Patch 5.2.0 Patch 6.0.2
      N Argent forsvarer [En hyllest til dedikert sinnssykdom] Argentforsvareren Patch 3.2.0 Patch 4.0.3a
      N Champion of Ulduar [Champion of Ulduar] , Champion of Ulduar Patch 3.1.0 Patch 4.0.3a
      N Erobrer av Ulduar [Erobrer av Ulduar] , Erobrer av Ulduar Patch 3.1.0 Patch 4.0.3a
      N det udødelige [Den udødelige] det udødelige Patch 3.0.2 Patch 4.0.3a
      N den unødvendige [Den unødvendige] den unødvendige Patch 3.0.2 Patch 4.0.3a
      N Hånd av A’dal [Hånd av a’dal] , Hånd av A’dal Patch 2.4.0 Patch 3.0.2
      N Champion of the Naaru [Champion of the Naaru] , Champion of the Naaru Patch 2.3.0 Patch 3.0.2

      Utfordringsmodus [ ]

      Disse titlene var tilgjengelig fra utfordringsmodus, mest for å oppnå rike-beste tider i fangehull under den matchende utvidelsen.

      Tittel Kriterier Format Introdusert Avviklet
      N Dockmaster [Challenge Master: Iron Docks] Dockmaster Patch 6.1.0 Patch 7.0.3
      N Grimrail suplexer [Challenge Master: Grimrail Depot] , Grimrail suplexer Patch 6.1.0 Patch 7.0.3
      N det ukuelige [Challenge Warlord: Bronze] det ukuelige Patch 6.1.0 Patch 7.0.3
      N Lord of Blackrock
      Lady of Blackrock
      [Challenge Master: Upper Blackrock Spire] , Lord of Blackrock
      , Lady of Blackrock
      Patch 6.1.0 Patch 7.0.3
      N gruvemesteren [Challenge Master: Bloodmaul Slag Mines] gruvemesteren Patch 6.1.0 Patch 7.0.3
      N Scion of Rukhmar [Utfordringsmester: SkyReach] , Scion of Rukhmar Patch 6.1.0 Patch 7.0.3
      N Soul Preserver [Challenge Master: Auchindoun] Soul Preserver Patch 6.1.0 Patch 7.0.3
      N Spiritwalker [Challenge Master: Shadowmoon Burial Grounds] Spiritwalker Patch 6.1.0 Patch 7.0.3
      N Den fiolette vergen [Challenge Master: The Everbloom] Den fiolette vergen Patch 6.1.0 Patch 7.0.3
      N de uoppmåle [Challenge Conqueror: Bronze] de uoppmåle Patch 5.0.4 Patch 6.0.2
      N Mistwalker [Mistwalker] Mistwalker Patch 5.0.4 Patch 6.0.2
      N Darkmaster [Challenge Master: Scholomance] Darkmaster Patch 5.0.4 Patch 6.0.3
      N Forsvarer av veggen [Challenge Master: Gate of the Sett Sun] , Forsvarer av veggen Patch 5.0.4 Patch 6.0.3
      N Flameweaver [Challenge Master: Scarlet Halls] Flameweaver Patch 5.0.4 Patch 6.0.3
      N Stormbrewer [Challenge Master: Stormstout Brewery] Stormbrewer Patch 5.0.4 Patch 6.0.3
      N Siegebreaker [Challenge Master: Siege of Niuzao Temple] Siegebreaker Patch 5.0.4 Patch 6.0.3
      N Scarlet Commander [Challenge Master: Scarlet Monastery] Scarlet Commander Patch 5.0.4 Patch 6.0.3
      N Renset forsvarer [Challenge Master: Shado-Pan Monastery] Renset forsvarer Patch 5.0.4 Patch 6.0.3
      N Mogu-Slayer [Challenge Master: Mogu’shan Palace] Mogu-Slayer Patch 5.0.4 Patch 6.0.3
      N Jade Protector [Challenge Master: Temple of the Jade Serpent] Jade Protector Patch 5.0.4 Patch 6.0.3

      Omdømme []

      Tittel Kriterier Format Introdusert Avviklet
      H Spear of Vol’jin [Vol’jin’s Spear] , Spear of Vol’jin Patch 6.0.2 Patch 8.0.1
      EN Wrynn Sword [Wrynn’s Vanguard] , Wrynn Sword Patch 6.0.2 Patch 8.0.1

      Player vs Player []

      Følgende titler forholder seg til spesifikke spiller vs spillerhendelser som er fjernet fra spillet.

      Tittel Kriterier Format Introdusert
      H Southshore Slayer [Seier i Hillsbrad] , Southshore Slayer Patch 6.0.2
      EN Tarren Mill Terror [Seier i Hillsbrad] , Tarren Mill Terror Patch 6.0.2

      Sesongspesifikk []

      Arena []
      Tittel Kriterier Format Introdusert
      N Demonic Gladiator [Demonic Gladiator: Legion sesong 7] Demonic Gladiator Patch 7.3.5
      N Dominerende gladiator [Dominant Gladiator: Legion sesong 6] Dominerende gladiator Patch 7.3.2
      N Fierce Gladiator [Fierce Gladiator: Legion sesong 5] Fierce Gladiator Patch 7.3.0
      N Ferocious Gladiator [Ferocious Gladiator: Legion sesong 4] Ferocious Gladiator Patch 7.2.5
      N Grusom gladiator [Cruel Gladiator: Legion sesong 3] Grusom gladiator Patch 7.2.5
      N Fryktløs gladiator [Fryktløs gladiator: Legion sesong 2] Fryktløs gladiator Patch 7.2.0
      N Revmentive Gladiator [Vindictive Gladiator: Legion sesong 1] Revmentive Gladiator Patch 7.2.0
      N VARMONGERING GLADIATOR [Warmongering Gladiator: Warlords sesong 3] VARMONGERING GLADIATOR Patch 6.2.0
      N Vill gladiator [Wild Gladiator: Warlords sesong 2] Vill gladiator Patch 6.2.0
      N Primal Gladiator [Primal Gladiator: Warlords sesong 1] Primal Gladiator Patch 6.0.2
      N Stolt gladiator [Stolt gladiator] Stolt gladiator Patch 5.4.0
      N Grovlig gladiator [Grov Gladiator] Grovlig gladiator Patch 5.4.0
      N Tyrannisk gladiator [Tyrannical Gladiator] Tyrannisk gladiator Patch 5.4.0
      N Ondvolent gladiator [Malevolent Gladiator] Ondvolent gladiator Patch 5.2.0
      N Kataklysmisk gladiator [Cataclysmic Gladiator] Kataklysmisk gladiator Patch 5.0.4
      N Rettløs gladiator [Hensynsløs gladiator] Rettløs gladiator Patch 4.3.0
      N Ondskapsfull gladiator [Ondskapsfull gladiator] Ondskapsfull gladiator Patch 4.2.0
      N Wreathful Gladiator [Wreathful Gladiator] Wreathful Gladiator Patch 4.0.1
      N Nådeløs gladiator [Nådeløs gladiator] Nådeløs gladiator Patch 3.2.0
      N Rasende gladiator [Furious Gladiator] Rasende gladiator Patch 3.1.1
      N Dødelig gladiator [Deadly Gladiator] Dødelig gladiator Patch 3.1.0
      N Brutal Gladiator [Brutal Gladiator] Brutal Gladiator Patch 3.0.2
      N Hevngjerrig gladiator [Vengefull gladiator] Hevngjerrig gladiator Patch 2.4.2
      N Nådeløs gladiator [Nådeløs gladiator] Nådeløs gladiator Patch 2.3.0
      Rangerte slagmarkene []
      Tittel Kriterier Format
      EN Guardian of the Alliance Avslutter en krigsherrer eller Legion PvP -sesong i topp 3% av den nominelle slagmarkstigen , Guardian of the Alliance
      H Guardian of the Horde Avslutter en krigsherrer eller Legion PvP -sesong i topp 3% av den nominelle slagmarkstigen , Guardian of the Horde
      EN Forsvarer av alliansen Avslutter en krigsherrer eller Legion PvP -sesong i topp 10% av den nominelle slagmarkstigen , Forsvarer av alliansen
      H Forsvarer av horden Avslutter en krigsherrer eller Legion PvP -sesong i topp 10% av den nominelle slagmarkstigen , Forsvarer av horden
      EN Soldat av alliansen Avslutter en krigsherrer eller Legion PvP -sesong i topp 35% av den rangerte slagmarkstigen , Soldat av alliansen
      H Soldat av horden Avslutter en krigsherrer eller Legion PvP -sesong i topp 35% av den rangerte slagmarkstigen , Soldat av horden

      Verdensarrangementer []

      Tittel Kriterier Format Introdusert Avviklet
      N av Iron Vanguard [Jerninvasjonen] av Iron Vanguard Patch 6.0.2 Patch 6.0.3a
      EN Hordebreakeren [Hordebreaker] Hordebreakeren Patch 5.3.0 Patch 5.4.0
      H DarkSpear Revolutionary [DarkSpear Revolutionary] DarkSpear Revolutionary Patch 5.3.0 Patch 5.4.0
      N Scarab Lord [Scarab Lord] Scarab Lord Patch 2.0.3 Patch 3.0.9

      Yrker []

      Tittel Kriterier Format Introdusert Avviklet
      N Feltmedisin [Feltmedisin] Feltmedisin Patch 7.0.3 Patch 8.0.1

      Dungeons and Raids: Realm Firsts []

      Disse oppdragene krevde at en raidgruppe var den første til å fullføre raidet på serveren sin, og er derfor i hovedsak utilgjengelige, med mindre Blizzard åpner nye riker.

      Tittel Kriterier Format Introdusert
      N Erobrer av Naxxramas [Realm først! Erobrer av naxxramas] , Erobrer av Naxxramas Patch 3.0.2
      N Dødens bortgang [Realm først! Dødens bortgang] , Dødens bortgang Patch 3.1.0
      N Grand Crusader [Realm først! Grand Crusader] Grand Crusader Patch 3.2.0
      N Obsidian Slayer [Realm først! Obsidian Slayer] Obsidian Slayer Patch 3.0.2
      N Den himmelske forsvarer [Realm først! Celestial Defender] Den himmelske forsvarer Patch 3.1.0
      N den magiske søkeren [Realm først! Magic Seeker] den magiske søkeren Patch 3.0.2

      Fjernet titler []

      Tittel Kriterier Introdusert Fjernet
      N Krigens beskytter Krigens beskytter , Krigens beskytter Patch 7.0.3
      N Feilfri Victor Hot Hot Streak den feilfrie seieren Patch 3.0.2 Patch 3.1.0

      History of Pvp Honor System Titles []

      Før lapp 2.0.0, kunne spillere tjene titler ved å delta i PVP; Rekkene vil bli tildelt basert på antall bidragspunkter ervervet ved å drepe spillere mot motsatte fraksjoner i løpet av en uke. Med utgivelsen av patch 2.0.0 Og det brennende korstoget, kan spillerne ikke lenger skaffe eller forbedre æresystemets tittel, men kan velge å vise sin høyeste levetidstittel de har tjent før lappen. Alle æresystemtitler vises i formatet: tittel .

      Rang Alliansetittel Horde -tittel fordeler
      1 [Privat] Speider (arv) Tabard
      2 [Korporal] Grynt (arv) Insignia pyntegjenstand
      3 [Sergeant] [Sergeant] Sjelden kappe; 10% rabatt fra fraksjon NPCS
      4 [Master Sergeant] Senior Sergeant (Legacy) Sjelden halskjede
      5 [Sergeant major] [Første sersjant] Sjelden Armsers
      6 Knight (Legacy) Stone Guard (Legacy) Tilgang til offiserers brakker, tabard og potions.
      7 [Knight-Lieutenant] [Blood Guard] Sjelden støvler og hansker
      8 [Knight-Captain] [Legionnaire] Sjelden Bryst og benpanser
      9 [Knight-Champion] Centurion (arv) Battle Standard
      10 [Løytnantsjef] Mester (arv) Sjelden hode og skulder rustning
      11 [Kommandør] [ Generalløytnant ] Episk montering
      12 Marshal (arv) [ Generell ] Episk Hansker, leggings og støvler
      1. 3 [Feltmarskalk] [Warlord] Episk Ror, skulder- og brystrustning
      14 [Grand Marshal] [High Warlord] Episk Våpen og offhands

      Retur av PVP -titler i Cataclysm []

      Blizzard har indikert det i Cataclysm, Spillerne vil igjen kunne tjene titler ved å delta i PVP; De gamle rekkene ville bli gitt basert på et nytt rangeringssystem.

      I Cataclysm planlegger vi å gjøre de gamle PVP -titlene tilgjengelige basert på ytelsen din i vårt kommende rangerte Battleground -system, lik de nåværende arenatitlene som er basert på ytelsen din på arenaene. Husk imidlertid at kataklysm fremdeles er relativt tidlig i utviklingsstadiene, og denne informasjonen kan endres. Vi har mer om det rangerte slagmarksystemet og tilhørende belønning i månedene fremover.

      [. ] Jeg kommer til å avklare det opprinnelige innlegget mitt, siden jeg ikke tror det er bestemt ennå om de vil bli kjøpt med arenapoeng eller ærespunkter, eller om en spesifikk slagmarkvurdering er det eneste kravet om å låse dem opp. Det er ingen planer om å gjøre disse titlene tilgjengelige for penger i den virkelige verden.

      [. ] Vi føler at de kommer til å passe godt til det nye rangerte slagmarksystemet. Titlene ble tidligere tjent gjennom en veldig tungvint opplevelse som ikke nødvendigvis måler en spillers PVP -ferdighet. Med et nytt system for å måle ytelse i slagmarkene, føler vi at det er en god passform å tildele æretittelen til de som utmerker seg. Vi har ikke til hensikt at topptitlene skal tjene på en triviell måte. Det kommer til å være ganske vanskelig å få høy krigsherre eller storslått marskalk; Og ikke fordi det kommer til å kreve at noen spiller i slagmarkene mer enn alle andre på riket hver uke, men fordi det kommer til å kreve et veldig imponerende gevinst-/tapsgrad.

      Den nåværende planen er fremdeles for rangerte slagmarker for å gi arenapoeng, selv om noen belønninger vil kreve en viss vurdering fra dette systemet akkurat som med det nåværende arenasystemet.

      Notater og trivia []

      • Etter at du har tjent din første tittel, vises ikke utvalget. Du må logge av og tilbake for at den skal vises.
      • Selv om det er en prestasjonshelt fra Shattrath for å få opphøyet status med Aldor og Scryers, er det ingen tilknyttet tittel.
      • Champion of the Naaru og Hand of A’dal er teknisk fremdeles oppnåelig, men bare til karakterer som plukket opp og beholdt de relevante oppdragskjedene før prestasjonene ble “fjernet” i Patch 3.0.2.
      • Mange “rike først!”Titler ble fjernet fra beta -versjonen av Wrath of the Lich King. [1]
      • Før lapp 2.0, tegn kunne bare tjene titler gjennom æresystemet og kunne ikke endre hvilken tittel som ble vist.
      • Nyopprettede tegn har en tittel automatisk valgt for dem. Betatester av nye utvidelser velger ofte humoristiske titler som “The Camel-Hoarder” som standardalternativ.

      Se også [ ]

      Referanser []

      1. ^Tigole 2008-09-04. Konstruktiv tilbakemelding for serverens første titler. Arkivert fra originalen 2008-09-06. Hentet 2008-11-09.

      Eksterne linker [ ]

      World of Warcraft Community Site Old PvP Ranks