Topp 10 eksotiske biler | Autobytel, topp 10 eksotiske biler fra 2022

Topp 10 eksotiske biler fra 2022

Disse tallene kan være en overdrivelse, men elektriske motorer er kjent for å levere stor akselerasjon. Og den nye roadsteren vil ha to av dem, en for hver aksel. Den faktiske produksjonsversjonen skal være i salg på et tidspunkt i 2020. Priser skal være rundt $ 200 000.

Topp 10 eksotiske biler

De fleste av oss vil aldri eie en eksotisk bil, men vi er glade for at de eksisterer. De er kunstverk og tekniske bragder samtidig, og lyser eksempler på menneskelig dyktighet. For de heldige unntakene er det et bredt utvalg av valg fra Amerika til Kina-der Polestar 1 er gjort i et helt nytt anlegg-ved hjelp av Europas fineste markiser.

For å kvalifisere seg som en av våre 10 beste eksotiske biler, må en utfordrer være eksklusiv, ekstravagant, spennende, dyr, eksepsjonell og ekstraordinær. På dette nivået vil vi også forvente at det skal være ekstremt raskt. La oss utforske hva som skal til for å være eksotisk.

2020 Aston Martin DBS Superleggera

Som om Aston Martin -biler ikke var eksotiske nok, her kommer DBS Superleggera (“Super Light” på italiensk). Den har det navnet fordi kroppen bruker mye karbonfiber i konstruksjonen. .

En tvilling-turboladet 5.2-liters V12-motor setter Aston i nivået av forbausende, noe som gjør en voldsom 715 hestekrefter og 633 pund-ft dreiemoment. Sammen med en så lett kropp er akselerasjonen (og den medfølgende lyden) fantastisk: 3.. Koster mer enn $ 300 000 (Volante Convertible -versjonen er rundt $ 330,00), skyver DBS Superleggera Aston Martin høyere inn i den eksotiske stratosfæren.

Foto av Carrie Kim

2020 Audi Rs6 Avant

Det er en god grunn til at det er en Audi blant våre 10 beste eksotiske biler. Denne spesielle versjonen av Audis mellomstore utøvende bil er en vogn, som automatisk gjør den uvanlig (Avant er selskapets navn for vogn) og derfor en hensiktsmessig eksotisk.

Denne vognen har vært gjennom RS -prosessen, noe som betyr at ingen annen variant av A6 Avant -serien er kraftigere eller bedre utstyrt til å utnytte og inneholde den kraften. Den nyter 591 hk og 590 lb-ft dreiemoment fra en to-turboladet 4.0-liters V8, løper fra null til 60 mph i 3.6 sekunder (bare 0.2 av et sekund tregere enn DBS Superleggera). Det kommer til å koste rundt $ 114 000 når det blir solgt i 2020.

2020 Bentley Continental GT V8

Kan en bil være eksotisk og fantastisk samtidig? Vi er tilbøyelige til å si ja, spesielt når den aktuelle bilen er en Bentley. Continental GT Coupe er spesielt nyhetsverdig nå som en V8 -versjon har blitt med på serien. Det er en 12-sylindret variant som vil kvalifisere seg som eksotisk, men den litt lettere vekten av V8 over nesen gir mer kvikkhet, en annen type kjøreopplevelse.

Uansett er 542 hk sikkert nok for de fleste, mens det er andre berøringer for å rettferdiggjøre å kaste ned minst 200 000 dollar. Disse inkluderer den utsøkte håndlagde hytta med en roterende tresidig skjerm som har infotainment-grensesnittet, en trio av målere eller et tre ansikt for å matche resten av streken.

Foto av Bentley

+

Chiron er den mest eksotiske og ekstreme av våre 10 beste eksotiske biler. Til en pris i regionen $ 3.9 millioner, det er den kraftigste og raskeste produksjonsbilen som eksisterer. Årsaken til at denne versjonen av Bugatti Chiron kalles 300+ er at den kan nå en sinnssyk 304.8 mph.

. Mengden som genereres er på samme måte overdreven: 1.578 hk. En visuell forskjell mellom denne modellen og den vanlige 261-mph chiron er at halen utvides litt for optimal aerodynamikk. Bare 30 eksempler vil bli laget.

Foto av Bugatti

2020 Ferrari SF90 Stradale

Denne bilen er så ny, malingen er ikke helt tørr. For alle som ikke er i Formula One – en form for motorsport der Ferrari har en strålende stamtavle – bruker F1 -biler turboladede hybrid drivlinjer. Noe av den kompetansen har migrert til denne bilbilen, en plug-in hybrid og den kraftigste produksjonen Ferrari.

Tre elektriske motorer (forhjulene har en hver; denne Ferrari-superbilen er firehjulsdrift) og en dobbelt-turboladet 4.0-liters V8 kombiner for å lage 986 hk. Null til 60 mph er stukket av på bare 2.5 sekunder og topphastighet er 211 mph. Som F1 -biler har SF90 Stradale mye kontroller på rattet. Og det krever et lignende ekspansivt budsjett, priset til rundt $ 600 000.

Foto av Ferrari

2020 Lamborghini Aventador SVJ Roadster

En begrenset utgave av Lamborghinis topp superbil er også en cabriolet. Det er strålende ekstrovert og er tilgjengelig i en ny farge for selskapet, Matte Bronze.

Forresten, SVJ betyr “Super Veloce Jota” – med andre ord, super fort. SVJ -versjoner av Aventador har mer makt. Stammer fra dette naturlig aspirert (desto bedre for en spennende eksosstøy) 6.5-liters midtmontert V12 er en humongøs 770 hk. Bilen treffer 60 mph på mindre enn tre sekunder før han treffer en toppfart på 217 mph. Et aktivt aerodynamisk system er også om bord. Bare 800 enheter blir produsert for kjøpere over hele verden. Ikke forvent mye endring (hvis noen) fra $ 600 000. Men forutse en spennende kjøretur.

Foto av Lamborghini

2020 Mercedes-AMG GT 63 S Fire-dørs

Nå vet de fleste vagt interessert i biler om den to-dørs Mercedes-AMG GT-sportsbiler, både i kupé og konvertibel form. Disse er eksklusive for AMG, høyytelsesdivisjonen til Mercedes-Benz, ikke avstemte versjoner av noe annet.

En ny variant selskapet fortsatt liker å ringe en kupé (på grunn av det skrånende taket), har dører for hver av de fire okkupantene. . For omtrent $ 162 000 er denne modellens dobbelt-turboladede 4.0-liters V8 (håndbygget, ikke mindre) serverer 630 hk og 664 pund-ft dreiemoment. Selskapet hevder en stillhet-til-60 mph tid på 3.1 sekunder og en begrenset toppfart på 195 mph.

Foto av Mercedes-Benz

Polestar 1

Det kan virke rart å ha noe nært knyttet til Volvo blant våre 10 beste eksotiske biler, men Polestar 1 beveger seg utenfor en slik restriktiv tenking. Tidligere en Volvo-tuner, nå forvandlet til en diskret høyteknologisk markering, har Polestar laget en storslått turnering som sin første unike modell.

Dette kjøretøyet er en plug-in-hybrid med en forbrenningsmotor som er både superladet og turboladet, pluss en elektrisk motor som kjører hvert bakhjul. Total systemutgang er 619 hk og 738 lb-ft, som er den typen kraft som er sparket ut av en V12. Kroppen er stort sett karbonfiber; Interiøret er hjemmet til fint skinnbekledning, krystallglassskiftspak og et Bowers & Wilkins lydsystem. Polestar lager bare 1500 enheter til en pris av $ 156 500 per stykk.

2020 Porsche Taycan

Porsches første altelektriske kjøretøy, Taycan er en forestillingssedan som er priset fra en ikke-vurderbar $ 152.250. Elektriske biler virker fortsatt eksotiske selv om Tesla Model S (Taycans rival) har eksistert i åtte år.

. For eksempel har Porsche montert Taycan med et 800-volts elektrisk system (de fleste biler har 12-volts oppsett). Blant annet forkorter dette ladetidene og forbedrer akselerasjonen. Den raskeste Taycan kan nå fra stillhet til 60 mph i bare 2.. Maksimal muskel er 750 hk (selv om bare for korte utbrudd). Og hvis noe selskap vet hva med å håndtere, er det Porsche.

Foto av Porsche

2020 Tesla Roadster

Den raskeste bilen i verden må være en av våre 10 beste eksotiske biler. Selskapet hevder at den kommende andre generasjonen av sin altelektriske sportsmaskin kan fullføre løpeturen fra stillstand til 60 mph i en flyktig 1.9 sekunder og utfør kvart mil på bare 8.8 sekunder. Maksimal rekkevidde er også utpekt til 620 miles, sammen med en toppfart på 250 mph.

Disse tallene kan være en overdrivelse, men elektriske motorer er kjent for å levere stor akselerasjon. Og den nye roadsteren vil ha to av dem, en for hver aksel. Den faktiske produksjonsversjonen skal være i salg på et tidspunkt i 2020. Priser skal være rundt $ 200 000.

Topp 10 eksotiske biler fra 2022

Det er ingen mangel på superbiler og hyperbiler tilgjengelig på dagens markedsplass. Hver av disse eksotiske bilene lever opp til hypen rundt den, men med så mange der ute, er det på tide med en Roundup. Selv om det fremdeles er tidlig på året, blir noen imponerende modeller fra topp bilprodusenter allerede snappet opp på forhåndsbestillingslister. Til og med noen relativt nye eksotiske biler arel som lager karakteren. Her er valgene våre for de 10 beste eksotiske bilene som er tilgjengelige i dag.

McLaren Speedtail

Det er virkelig en bragd å finne en hvilken som helst annen liste der en eksotisk bil laget av McLaren ikke nærmer seg toppen. McLaren Speedtail topper denne listen som den beste eksotiske bilen i 2022. Speedtail kommer inn på hælene på McLaren F1, som også var en ganske prestisjefylt modell fra bilprodusenten. . McLaren Limited denne produksjonen til 106 enheter, som alle allerede er solgt. Hvis du eier en og ønsker å selge din eksotiske bil, kan Ilusso finne en kjøper.

McLaren Speedtail - Hybrid Hyper -GT

Ferrari SF90 Stradale

Ferrari SF90 Stradale kommer i varmt nummer to på listen. Stradale er imponerende av så mange grunner, inkludert det faktum at det er en hybrid superbil og beskrives som å ha hyperbilytelse med en superbilpris. Hytta til Stradale eksemplifiserer også en superbil, ettersom den drar full nytte av moderne teknologi for å skape et fantastisk brukervennlig interiør.

Ferrari SF90 Stradale

Porsche 911 GT3

Porsche slår sine egne plater med 911 GT3. Under Nurburgring Endurance Series-løpet slo 911 GT3 den forrige GT-modellens fangetid med 17 sekunder og la hele 13 mil, 120 hjørnespor på under syv minutter. 911 GT3 ble bygget med hastighet og ytelse i tankene, og den viser sikkert.

Aston Martin DBS Superleggera

Aston Martin DBS Superleggera luksus dyr bil

Aston Martin DBS Superleggera er en toppkonkurrent mot Ferrari og McLarens eksotiske bil kreasjoner. . Drivere som foretrekker topphastigheter og posh styling som minner om James Bond, vil sikkert elske luksusen og ytelsen til denne bilen.

Lamborghini Huracan Evo

Det ville være nesten umulig å ikke snakke om Lamborghini på en topp ti liste over eksotiske biler, og Huracan Evo tjener definitivt sin plass på listen. Hvis Ferrari er hastigheten og prestasjonsrivalen for McLaren, er Lamborghini den tekniske rivalen. Selv om det er usannsynlig at dette er en hverdagsdriver, inkluderer Huracan Evo et informasjonssystem som gir andre bilprodusenter et løp for pengene sine på teknisk front.

Huracan’s All Wheel Drive, med den unike kombinasjonen av aktiv aerodynamikk, gjorde det mulig for den å kort holde Nurburgring Speed ​​Record for det raskeste gate-juridiske kjøretøyet i Performant Configuration. Det er som Acura NSX -typen S.

Maserati MC20

Forvent det uventede. . Det kan ikke brøle som andre eksotiske biler, men du kan være sikker på at den fremdeles pakker den samme trøkk. . 3..0-liter v12. Selv om denne bilen definitivt er delikat og smidig, kan den ta deg fra 0-62 miles per time på under tre sekunder.

Maserati MC20

Audi R8 V10 Quattro

Audi har kommet inn med noen helt nye oppgraderinger til R8 siden forrige modell. Det kan se likt ut, men det er en rekke nye funksjoner. Denne modellen deler en V10 -motor med Lamborghini Huracan, men Audi har absolutt lagt sitt eget spinn på bilen. Det er ingen manuell modus, men drivere kan fremdeles skifte sømløst takket være den automatiske girkassen til to-koblingen. Med det oppdaterte 4 × 4 -systemet kan drivere også glede seg over forbløffende nivåer av grep og balanse, og et delt system lar deg sende 100 prosent av dreiemomentet foran eller bak på forespørsel.

McLaren Gt

McLaren-modeller ser ut til å bare fortsette å dukke opp, men det er bare fordi de er så virkelig topp. McLaren GT er en av få eksotiske biler som er noe praktiske å bruke som en hverdagsdriver og fremdeles kan opptre på samme spekter som andre eksotiske biler med topp lag. De fleste bilprodusenter tar luksusbilene sine og lager de forbløffende ytelsesversjonene du sannsynligvis vil se på en serie racerbane. .

McLaren GT i oransje farge

Ferrari 296 GTB

. Mange bilprodusenter er fokusert på mobilitetsaspektet ved en bil – noe som uten tvil er viktig. Drivere ønsker og trenger smidighet, hastighet og presisjon. Med denne modellen fokuserte Ferrari mer på føreren av bilen bare å kunne ha det gøy. 296 GTB inneholder den første V6 -motoren fra Ferrari. .

Ferrari 296 GBT sportsbil

Sist, men ikke minst, har vi Lotus Evija, som ble opprettet for å skyve grensene for hyperbilteknologi. Denne eksotiske bilen, med en ikonisk design, er en av få forpliktet til å være helt og helt elektrisk. Lotus hevder dette er en av, om ikke de kraftigste produksjonsbilene på planeten med fire elektriske motorer inne. Denne bilen klemmer definitivt enhver indikasjon på at eksotiske EV -er ikke kan være kraftig.

Lotus Evija

Selv om det å skille med din eksotiske bil kan virke som helligdom, gjør ilusso salgsprosessen enkel og praktisk. Selg din eksotiske bil med oss ​​og få den beste avtalen raskt med minimum masel. .