?

Tiktok trender akkurat nå (oppdatert september 2023)

. .

.

.5 milliarder aktive månedlige brukere, Tiktok er det 6. største nettsted for sosiale medier.

.

.

1.

5-års søkevekst: .500%

Regelmessig

.4 milliarder

Beskrivelse: Dropshipping er bevegelse av produkter direkte fra en forhandler til en kjøper. . Tiktok fungerer i hovedsak som en markedsføringsplattform for dropshippers og hjelper med å fremme merkevarebevissthet.

2.

udefinert

5-års søkevekst:

.

Beskrivelse: . . .5-stjerners rangering på Amazon med over 120 000 anmeldelser.

3.

99x+

.

. . Videoer inkluderer ofte tråder, åpne diskusjoner eller vitser om bøker som brukerne nylig har lest. .

. Tiktok fikk meg til å kjøpe den

udefinert

4.200%

Søkende vekststatus:

.

. Det er vanlig at folk bruker denne hashtaggen for å gi videodemoer, jobbe med populære påvirkere eller vise bak kulissene om hvordan et produkt brukes best.

5.

udefinert

32.0 milliarder

Beskrivelse: . Dette spillet har blitt massivt populært på Tiktok ettersom folk fremhever strategier og viser frem sine verdener. Adoptere meg lansert i 2017 og har siden den gang samlet over 30 milliarder visninger. .

.

udefinert

8 600%

Eksplodere

Total Tiktok -visninger: .

Tiktok -annonser ligner på mange andre annonseplattformer for sosiale medier: Annonsører velger et mål, for eksempel å øke følgerens antall eller øke trafikk på nettstedet. Spesifikt bruker virksomheter Tiktok fremme funksjon for å målrette spesifikke undergrupper av brukere, lage annonser og spore resultater.

7.

267%

Eksplodere

.5 millioner

Beskrivelse: . . De rosa tingene har vært trender på Tiktok i ganske lang tid da folk viser frem det brede spekteret av rengjøringsmuligheter og gir dyptgående anmeldelser om hvor nyttig produktet er.

8. Gymrat

Søkende vekststatus:

Total Tiktok -visninger: .

En gymrat er et individ som bruker for mye tid på å trene i treningsstudioet. Folk bruker denne hashtaggen ofte på Tiktok for å avsløre sin personlige fremgang og vise frem resultatene av en sunn livsstil. Det brukes også ofte som en motiverende hashtag for å oppmuntre folk til å trene oftere.

9.

+

Søkende vekststatus:

Total Tiktok -visninger: .

Beskrivelse: . Dette blir vanligvis brakt videre av spesielle lyder eller følelser som er utløst fra spesifikk lyd eller visuell stimuli. . .

.

5-års søkevekst: 8 500%

Eksplodere

.

Beskrivelse: . .

Konklusjon

Dette pakker opp listen over de beste trendene på Tiktok.

.

.

Denne listen vil fortsette å bli oppdatert regelmessig, så husk å sjekke inn for flere Tiktok -trender.

Tiktok trender akkurat nå (oppdatert september 2023)

. . . .

?

! Hvis det er en god ting å komme ut av Tiktok -avhengigheten min, er det at jeg har et ganske utmerket grep om hva som trendes på Tiktok akkurat nå (og en gitt tid).

.

.

Leter etter flere tiktok tips? .

MERK: Tiktok -trender varierer mye basert på hvilken “side” av Tiktok du er på. Kommenter gjerne nedenfor hvis du vil kime inn med en trend du ser (men sørg for å inkludere en dato) siden Tiktok -trender kan komme og gå så raskt.

Hvor du kan finne ut hva som er trender på Tiktok akkurat nå

Foruten denne Tiktok Trends -siden, er en av de beste ressursene for å finne nåværende Tiktok -trender spesifikk Tiktok kontoer.

Sannheten er at Tiktok -trender kommer og går veldig raskt, så de vil ofte være utdaterte når de treffer trendsiden i appen, så det er en god idé å alltid holde øye med for nye trender.

Her er noen Tiktok -kontoer kjent for sine “trendvarsler”:

  • Selvutnevnte “Queen of Trend Alerts”-ofte legger du opp fremtredende trender
  • @jera.bønne:

? Her er noen få:

(Lagt til 13. september 2023) Romerriks trend | Eksempel: .

(Lagt til 10. september 2023) Bestemor Old Photo Trend | Eksempel: . Det første klippet skal bruke dette filteret som viser deg som “bestemor”, det andre klippet skal bruke dette filteret som viser deg når du var ung.

(Lagt til 4. september 2023) “Du kan gjøre hva du vil” Trend | Eksempel:

(Lagt til 1. september 2023) “Oh My Goodness, I Love This Question” Trend | Eksempel: .

(Lagt til 28. august 2023) “Sliten” trend | Eksempel: .

(Lagt til 24. august 2023) “Hva om (og bare hør meg ut for et sekund) Trend | Eksempel: .

(Lagt til 21. august 2023) August Pet Trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden fra en første person POV der du henter kjæledyret/kjære og virvler dem rundt dramatisk.

(Lagt til 17. august 2023) ‘Pinlig deg selv’ trend | Eksempel: .

Legger ut en video til denne lyden om 80 -tallets skrekkfilm Zepotha. Du kan lære mer om det i denne Zepotha 1987 Tiktok Trend Guide.

?”Trend | Eksempel: .

(Lagt til 6. august 2023) “Jeg giftet meg i Italia” Trend | Eksempel: .

Legger ut en video ved hjelp av dette filteret og denne lyden der du reagerer på alternativene ‘Girl Dinner’. Filteret viser deg. Den mest populære variasjonen av denne trenden er med spinn.

(Lagt til 2. august 2023) “Jeg elsker måten det føles å være en hater” trend | Eksempel: .

Tiktoks om Barbie-filmen er trender over hele linjen, med mange forskjellige mikro-trender under samme rosa paraply. .g. Din jobb + Barbie) og hva du kommer med, som i denne tiktok.

.

(Lagt til 28. juli 2023) “Girlhood” -trend | Eksempel: . . .

(Lagt til 26. juli 2023) “Hvor er faren min?”Trend | Eksempel: .

? Legger ut en video som gjør nei/hode -ristede deler av denne lyden med et tilhørende tekstoverlegg som viser hvilke spørsmål du svarer. Det er mange varianter av denne trenden akkurat nå, de to mest populære vesenene 1) hvor du blir spurt om du har fortalt en hemmelighet til forskjellige mennesker, for så å lage ansiktet når de spør om du har fortalt X -personen, eller 2) hvor du blir stilt det samme spørsmålet e.g. “er noe galt?.

? .

.g. .

.

? Legger ut en video med dette filteret til denne lyden som viser din reaksjon på hva filteret sier at din verdi er, ofte ledsaget av et komisk tekstoverlegg.

(Lagt til 8. juli 2023) “Hva mener du? ? .

? .

Legger opp et bilder med bilder på denne lyden med forskjellige bilder/tekstoverlegg som kontrasterer reaksjonen din på visse hendelser i livet ditt, og viser vanligvis en stoisk/rolig reaksjon på objektivt større utfordringer/tilbakeslag, deretter en mer dramatisk/forferdet reaksjon på noe dumt, men viktig for du.

. Jeg ville aldri…”

(Lagt til 25. juni 2023) “Bak Every Hot Girl” Trend | Eksempel: Legger ut en video i bildeformatet som viser to lysbilder: den første som er grafikken som vises i eksemplet og sa “bak hver hete jente er en dyp historie med dette ____” og deretter neste lysbilde som viser et relatabelt media (e (e.. film, sang osv..

.

. .. . .

(Lagt til 15. juni 2023) “Miss Rabbit har besvimt” trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden der du brått faller/besvimer, med et tekstoverlegg som beskriver en komisk situasjon der du ville gå ut (e.g. en oppsiktsvekkende erkjennelse).

Å legge ut en selfie -video av deg som ser kvalm ut til denne lyden, med et tekstoverlegg som beskriver noe pinlig/noe du skulle ønske du kunne stoppe fra å skje, men du kan ikke fordi det er en “Canon -begivenhet” jeg.. . .

Starter en video i selfie -modus som viser deg å gå og deretter sende telefonen til noen andre sømløst som fortsetter å følge turen din, slik at du kan vise frem alle detaljer om antrekket ditt. .

(Lagt til 8. juni 2023) Apple Vision Pro VR Trend | Eksempel: .. .

(Lagt til 3. juni 2023) “My Red Flags” -trenden | Eksempel: .

(Lagt til 1. juni 2023) “La meg være i fred, baby” trend | Eksempel: .g.

(Lagt til 28. mai 2023) “Tar bilder av maten” -trenden | Eksempel: Legger ut en video på denne lyden med en fotokarusell som viser favorittbildene dine av maten du har tatt.

(Lagt til 26. mai 2023) “How I Flirt” Trend | Eksempel: .

.

.

.

Legger ut en videofip som synkroniseres med denne lyden for å utføre en dialog mellom ditt gamle selv og nye jeg, for å vise frem en slags positiv vekst.

(Lagt til 8. mai 2023) “Det er vanskelig å tro” Trend | Eksempel: .. Det er vanskelig å tro at [sett inn faktum] ”for så å endre teksten for å si“ fordi det ikke er… ”og forklare hvorfor ditt første faktum faktisk var falsk.

(Lagt til 4. mai 2023) “I går, i dag, i morgen” Trend | Eksempel: .

. Hvordan det er nå, eller hvordan det er å begynne på nytt med noen andre.

Å legge ut en video som smidig feirer til denne lyden, sammen med et tekstoverlegg i formatet “meg feirer fordi uansett hvor hardt liv blir, har jeg aldri [sett inn oppførsel du synes pinlig eller krymper”.

.

(Lagt til 13. april 2023) Kjønnsbyttetrend | Eksempel: .

Å legge ut et bilderinnlegg der den første rammen er deg sammen med en tekstoverlegg av et søtt kallenavn noen bruker for deg, så er den andre rammen et skjermbilde av søkeresultatene til tekstene dine som inneholder det kallenavnet. .

. .. vennskap, tvillingflammer ”osv.

(Lagt til 5. april 2023) “En gang det var en vei” trend | Eksempel: . .

.

Å legge ut en video på denne lyden der det første klippet har et tekstoverlegg som sa “Moren min ba meg om å bare være meg selv og folk ville elske meg”, etterfulgt av et morsomt eller pinlig klipp av deg som opptrer som en rare.

.

(Lagt til 16. mars 2023) “Send mars 2020 meg inn i koma” | Eksempel: Å legge ut en video til denne lyden med en tekstoverlegg som skisserer ting som har skjedd som ville sendt mars 2020 -versjonen av deg i koma.

.

.

.

(Lagt til 5. mars 2023) “Jeg føler Bonita” -trenden | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden med klipp/en tekstoverlegg som viser en komisk situasjon der du ville kle noen ut og spørre om de føler seg bonita (pent).

(Lagt til 3. mars 2023) Hearts Hearts Trend | Eksempel: . !

(Lagt til 1. mars 2023) Smudged Lipstick Trend | Eksempel: .

(Lagt til 26. februar 2023) Fet glamour makeup -trend | Eksempel: Legger ut en video ved hjelp av dette filteret og ofte denne lyden, enten å kommentere hvordan det er slik du ville se ut hvis du lærte hvordan du skal sminke, eller uttrykke sjokk over hvordan ekte filtre ser ut i disse dager, eller legge til din egen kommentar til den ville realismen av filteret.

.

.

Legger ut en video på denne lyden med dette filteret, og viser din reaksjon på å se en tenåringsversjon av deg selv.

Å legge ut en video på denne lyden med Capcut -malen i eksemplet, med et morsomt tekstoverlegg som forklarer en situasjon der noen ville pusse av en stum feil ved å si at de bare er menneskelige.

(Lagt til 14. februar 2023) Takstrend | Eksempel: Å legge ut en videoleppe som synkroniseres dramatisk til denne sangen (jo mer filmatisk og episk jo bedre), og kjører vanligvis når sangen blir til “Men den er ikke ekte”.

(Lagt til 12. februar 2023) “Historie gjentar seg” trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden der du viser en samtale som finner sted mellom noen i dag (2023) og noen fra eldgamle tider, der de binder seg over lignende ting de eier eller ting de gjør.

(Lagt til 10. februar 2023) “Jeg bryr meg ikke” trend | Eksempel: Legger ut en videleleppesynkronisering med denne lyden med et tekstoverlegg som viser noe som folk/hatere ofte vil si til deg.

(Lagt til 9. februar 2023) Dancing Dogs Trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden og Capcut -malen fra eksemplet, med et morsomt tekstoverlegg som beskriver en situasjon der du vil rocke opp og vibbe.

Å legge ut en videoleppesynkronisering med denne lyden, med et tekstoverlegg som beskriver noe du gjør (som kan være pinlig eller krympe, men er ikke en forbrytelse).

(Lagt til 7. februar 2023) “Dumm Ways to Die” -trend | Eksempel: Legger ut en video på denne lyden med et morsomt klipp som viser en stum måte å dø på (e.g. gjør noe uvøren), ved hjelp av capcut -malen fra eksemplet.

(Lagt til 5. februar 2023) God sidetrend | Eksempel: Legger ut en video med denne lyden som viser hvordan du ser ut på begge sideprofilene, først viser din ‘dårlige side’ og deretter din ‘gode side’, med et tekstoverlegg som sier “Bevis gode sider er en ting”.

(Lagt til 4. februar 2023) “Jeg må se henne” Trend | Eksempel: Legger ut en videoleppesynkronisering med denne lyden sammen med et tekstoverlegg som sier “Jeg fant noen som har mer [sett inn karakteristikk om deg selv] enn deg” e.g. rette tenner, lengre øyenvipper osv.

(Lagt til 2. februar 2023) Trowback Music Video Trend | Eksempel: Legger ut en video med Capcut -malen i eksemplet, og bruker et throwback -musikkvideoklipp (vanligvis fra 2000-/2010 -tallet) sammen med et POV -tekstoverlegg som beskriver hvor du var/hvordan du følte deg når du pleide å se den musikkvideoen.

(Lagt til 1. februar 2023) “Bevis ikke alt kan være et albumomslag” Trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden ved hjelp av Capcut -malen fra eksemplet, og viser morsomme bilder som lager dårlige albumomslag, med et tekstoverlegg som sier “Bevis ikke alt kan være et albumomslag”.

(Lagt til 29. januar 2023) “Smash or Pass” trend | Eksempel: . .

(Lagt til 27. januar 2023) “Kan vi hoppe til den gode delen” Transformasjonstrend | Eksempel: Legger ut en video på denne lyden med Capcut -malen fra eksemplet, og viser en dramatisk transformasjon, med tekstoverlegg som viser årene de forskjellige bildene ble tatt.

(Lagt til 25. januar 2023) “Jeg prøver å ikke drepe meg selv” trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden, med et tekstoverlegg som beskriver en virkelig pinlig situasjon eller minne.

(Lagt til 22. januar 2023) “When My BF Walks in” Trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden ved hjelp av Capcut -malen i eksemplet, og viser noe du vil bli fanget og se på på internett som du kanskje prøver å skjule for din betydningsfulle annen (e.g. shopping, valpesider osv.)

(Lagt til 19. januar 2023) “Vi bestilte blant oss Potion Off the Dark Web” -trend | Eksempel: Å legge ut en video som gjør narr av et produkt/ting du eier som folk spør om, men den faktiske opprinnelsen er faktisk super gamle/pinlige. Leppesynkronisering til denne lyden med en tekstoverlegg i formatet “Når folk spør om [Sett inn produktet], men det er bokstavelig talt et [Sett inn der det faktisk er fra]”.

(Lagt til 18. januar 2023) “Jeg bryr meg ikke” Trend | Eksempel: Å legge ut en video av deg selv leppesynkronisering med denne lyden med et tekstoverlegg som viser en kritikk som folk vil si om noe/noen du vil forsvare og elske uansett hva.

(Lagt til 17. januar 2023) “Nattstand i sin sanne form” -trend | Eksempel: Å legge ut en video som viser hvordan nattbordet ditt ser ut, vanligvis med denne lyden, og et tekstoverlegg som sier “hørt at vi viser nettene våre i deres sanne form”.

(Lagt til 16. januar 2023) “Me After” Trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden, og bruker Capcut -malen i eksemplet, og viser en rask og brå endring som du gjorde i livet ditt på et bestemt tidspunkt.

Å legge ut en video der du prank noen ved å late som om den imaginære vennen din kjemper mot deg (ofte i en bil) og fanger reaksjonen deres.

(Lagt til 14. januar 2023) “Clear Video” Trend | Eksempel: Legger ut en video som viser forskjellen mellom video på frontkameraet ditt, VS. En video tatt med bakkameraet + blits + dette omvendte filteret. Vanligvis ledsaget av denne lyden, og dette er et tekstoverlegg som sier “Testing av det klare videohakk”.

Legger ut en video til denne lyden og kontrasterer et bilde med deg i starten av pandemien (vanligvis med et tekstoverlegg som sier ‘2 uker fri ____ for et virus’ og viser deretter bilder eller klipp av deg nå når musikken blir stille, og viser hvor mye du har forandret deg.

(Lagt til 10. januar 2023) “Årsaker” -trend | Eksempel: Å legge ut en video på denne lyden der du viser noe du tror det ikke er grunner til å gjøre ved å starte videoen din med tittelen “Grunner til …”Viser deretter ingen grunner. En annen variasjon er å gjøre “grunner til ikke å”, for noe du tror folk bør gjøre.

(Lagt til 8. januar 2023) “Coping Skills” -trend | Eksempel: Leppesynkronisering med denne lyden om mens du later som om du skjuler noe i hånden din, og åpner hånden din for å avsløre via tekstoverlegg hva dine ‘mestringsevner’ er.

.

(Lagt til 2. januar 2023) “Gå inn i 2023” Trend | Eksempel: Legger ut en video på denne lyden med et danseklipp og et morsomt tekstoverlegg som beskriver hva du skal komme inn i 2023 med.

Tidligere Tiktok -trender

Vi legger igjen et arkiv med tidligere Tiktok -trender nedenfor, siden hei, du vet aldri! Trender har en måte å gjøre comeback.

(Lagt til 30. desember 2022) “2022 sesong” -trend | Eksempel: Legger ut en video på denne lyden med en oppsummering av 2022 -minnene dine.

(Lagt til 26. desember 2022) “Dead Favorite Celebrity” Trend | Eksempel: Å legge ut en video der du prank familien din (vanligvis 1. juledag) og fanger reaksjonene deres når du forteller dem at en av favorittkjendisene deres har dødd.

(Lagt til 22. desember 2022) “Turing My Mom Into Me” -trenden | Eksempel: .

(Lagt til 16. desember 2022) Granulær hastighetstrend | Eksempel: .

? ?”Peker deretter på deg selv dramatisk når takten synker.

(Lagt til 11. desember 2022) “Jeg satte pakken på glasset” -trenden | Eksempel: Legger ut en videoleppesynkronisering med denne lyden, vanligvis med en venn, med et morsomt tekstoverlegg som beskriver en situasjon der du er sammen med noen andre og de fortsetter å stille stum spørsmål om en historie du forteller.

Legger ut en video med denne effekten leppesynkronisering med denne lyden, slik at det ser ut som du duetter med/har drama med deg selv.

(Lagt til 7. desember 2022) “Hvem er hun?”Trend | Eksempel: Legger ut Zoolander -klippet sett i eksemplet sammen med denne lyden, med et tekstoverlegg som beskriver en komisk situasjon der du ville ha en stirring og “hvem er hun?”Moment i det virkelige liv.

Legger ut en videofip som synkroniseres med denne lyden, med tekstoverlegg som beskriver en samtale der du har et frustrerende samspill som får deg til å føle deg som gal.

(Lagt til 1. desember 2022) Onsdag dansetrend | Eksempel: Legger ut en video som gjør den berømte onsdagsdansen fra onsdag på Netflix, sammen med denne lyden.

(Lagt til 30. november 2022) “January Me” -trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden, med tekstoverlegg som kontrasterer noe som januar du vil spørre om, for så å vise hva svaret ville være nå, nærmer slutten av året.

(Lagt til 28. november 2022) “Meg på min vei” Trend | Eksempel: .

(Lagt til 25. november 2022) “Hvor er ditt hjem?”Trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden, med det første skuddet som viser at du klemmer luften, sammen med tekstoverlegget “Where’s Your Home?”Overganger til å klemme en kjær i det andre klippet.

(Lagt til 23. november 2022) “Happy Happy Happy” Trend | Eksempel: .

(Lagt til 21. november 2022) “Det er tid!!”Trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden, og danset å vise rundt for å vise hvor spent du er om noe, med et tekstoverlegg som beskriver en situasjon der du vil være spent på at “det er på tide!” for noe.

(Lagt til 19. november 2022) “Hvor mye av en psyko jeg kan være” Trend | Eksempel: Legger ut en videoleppesynkronisering med denne lyden, med et morsomt tekstoverlegg som beskriver en situasjon der du vil slippe løs din psykoside.

(Lagt til 17. november 2022) Jumpscare Trend | Eksempel: Legger ut en videofip som synkroniseres til denne lyden, med et komisk tekstoverlegg om noe du vil vurdere et hoppsareal. Sørg for å bruke denne effekten når lyden går “aoooh!”

.

( . . .

…E. advarte meg ikke om ”(eller“ Avhengigheten foreldrene mine advarte meg ikke om ”), så det neste klippet som viser hva du er avhengig av.

Å legge ut en video til denne lyden mens du danser med et tekstoverlegg som beskriver en ting som er sant om deg, for så å avsløre en ting når fingrene dine går forbi som er et unntak fra den uttalelsen/ødelegger den uttalelsen, for eksempel og sier at du har gode karakterer i hvert emne, men viser deretter det ene emnet du er dårlig på.

(Lagt til 5. november 2022) “Hvem er hun? Legger ut en video på denne lyden som starter med et gammelt bilde av deg før glow opp med tekstoverlegget “Hvem er hun?.

Å legge ut en selfie -video til denne lyden med et tekstoverlegg som sier “Gi oss $ 10000 eller vi vil lekke bildene dine”, og deretter legge et tekstoverlegg som sier “Mine bilder:” viser pinlige eller dumme bilder på kamerarullen din.

.

.. .

.

.

.

.

Å legge ut en video til denne lyden der du kontrasterer bilder av deg i en alder av 16 til bilder av deg nå, vanligvis ledsaget av et introklipp som sier “Hvorfor gjør denne trenden meg så emosjonell?”, Og tekstoverlegg som følger med tekstene (undergående i din nåværende alder, hvis det ikke er 28, for den andre biten).

. En ny vri på denne trenden er å ha populære videoer fra denne trenden med din egen tak, som denne.

Å lage en videoleppe som synkroniseres med denne lyden, men mens du later som om andres (vanligvis virkelig hårete) ben er dine, er det din, som sett i denne bak kulissene video.

.

(Lagt til 6. oktober 2022) “Sakte ned, ok? Å lage en video til denne lyden med et tekstoverlegg som beskriver en komisk situasjon der noen trenger å bremse deg/holde deg tilbake fra å gjøre noe.

(Lagt til 2. oktober 2022) “Naked on a Hot Grill” trend | Eksempel: Lage en videoleppesynkronisering med denne lyden med et tekstoverlegg som beskriver noe du aldri ville gjort (jeg.e. .

Å legge ut en video med en venn til denne lyden der du leppes synkroniserer ordene og bruker tvunget perspektiv for å få det til å se ut som den andre personen er liten og i hendene dine når du åpner hendene og de skriker synkronisert med sangen.

.

.

(Lagt til 20. september 2022) “Kanskje jeg er forelsket” Trend | Eksempel: .

. . (Merk: Standardformatet er 24 bilder per ledetekst, som tar mye arbeid!)

(Lagt til 11. september 2022) “Jeg skal ta meg tid” Trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden der du viser en dialog mellom to personer, vanligvis kutter frem og tilbake i synkronisering med sangen sammen med et tekstoverlegg som viser dialogen. .

(Lagt til 9. september 2022) “Bundet til å bli forelsket” trend | Eksempel: Å legge ut en video på denne lyden der du viser frem egenskaper som betyr at et par mennesker er bestemt til å være sammen (enten det er som venner eller i et forhold), med det første klippet som viser en person og en beskrivende tekstoverlegg av nevnte trekk, deretter et sekund Klipp med en beskrivende tekstoverlegg av nevnte egenskap, og til slutt et klipp av dere to sammen med ordene “Bundet til å bli forelsket” dukker opp på skjermen i synk med sangen.

(Lagt til 7. september 2022) “Musemoment” -trend | Eksempel: Legger ut videoer som deler dine triste musemomenter, jeg.. . .

( Å legge ut en video med denne effekten og denne lyden, med et tekstoverlegg som beskriver en situasjon med doble standarder når du vil si “Det er greit når de gjør det, det er et problem når jeg gjør det”.

.

! . .

? Å lage en video som bare spiller inn ansiktet til denne lyden, med et tekstoverlegg i formatet “Everything Is Awesome? ? ?”

Innspilling av en video til denne lyden der du reagerer på resultatene av dette filteret, der du skriver inn “min død” for å vise et AI-generert maleri av hvordan du dør.

Å legge ut en video på denne lyden med et morsomt tekstoverlegg som beskriver en situasjon der du blir fanget og gjør noe skummelt/galt og vil måtte forklare deg selv.

(Lagt til 17. august 2022) Ice Ice Baby 3 Pics Trend | Eksempel: .

.

(Lagt til 15. august 2022) “Hva i all verden skjer i Underhuset?”Trend | Eksempel: Legger ut en videofip som synkroniseres med denne lyden med et tekstoverlegg som gjør narr av Instagram -hjulbrukere som er ultra bak på Tiktok -trender, i formatet “hjul brukere i x måneder/år når de oppdager [sett inn gamle Tiktok -trenden]”.

Å legge ut en video i denne lydleppesynkroniseringen til ordene med et tekstoverlegg som beskriver en (komisk) situasjon der du vil ha det dårlig og ikke koser deg med den “.

(Lagt til 13. august 2022) “Jeg kunne sagt det” trenden | . Nok en hardere, blunter og mer ærlig måte du kunne ha beskrevet situasjonen.

(Lagt til 11. august 2022) Ditt navn kontra navnet du skulle ha | Eksempel: .

Legger ut en fotovideo collage til denne lyden der redigeringene passer perfekt med musikken.

Legger ut en video til denne lyden der du leppesynkroniseres til tekstene (vanligvis dramatisk) mens du later til å møte noen du er en massiv fan av, vanligvis med et tekstoverlegg i formatet “Me Meeting the Inventor of _____” “.

(Lagt til 4. august 2022) “I Blow Up” Trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden som viser frem en viral video du ikke forventet å sprenge, der det første klippet er en video av deg og et tekstoverlegg som beskriver noe du uskyldig postet en dag, og tenkte ikke noe på det, så en rask Skjermbilde av visningstallet på mega-viral video du hadde som lyden går “Jeg blåser opp”.

(Lagt til 2. august 2022) “Jeg er redd for” Trend | Eksempel: . .

Lagt til 1. august 2022) Flytende rocktrend | Eksempel: Å legge ut en video til denne lyden der det første klippet viser deg med et tekstoverlegg som beskriver en situasjon der du føler deg engstelig eller usikker, etterfulgt av et annet klipp som zoomer ut av jorden som viser hvordan vår verden bare er en liten del av universet, og demonstrerer At vi ikke skal svette de små tingene, fordi vi på slutten av dagen bare er små flekker i universet.

Å legge ut en video av deg leppesynkronisering til denne lyden der du bruker et tekstoverlegg for å vise hva du bruker “80% av tiden din på å snakke om”, med andre ord, hva du er besatt av.

(Lagt til 25. juli 2022) Hemmelig telefon avslører trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden der du og en venn viser hverandre bilder på telefonen din til folk basert på morsomme spørsmål “E.. Nåværende knusing, Rudest person du kjenner osv. ”, Dokumenterer hverandres reaksjoner uten å vise bildene til kameraet.

(Lagt til 24. juli 2022) “Du er som papa! Å legge ut en video til denne lyden (vanligvis med to personer) Lipsyncing ordene, med et morsomt tekstoverlegg som beskriver en situasjon der en av dere er sint på å bli fortalt nei om noe.

(Lagt til 21. juli 2022) “Kallenavn” -trend | Eksempel: Legger ut en video på denne lyden der du viser forskjellige bilder av deg selv som representerer din personlighet som varianter av navnet ditt, og viser vanligvis søte/ærlige bilder av deg selv sammen med et kallenavn som venner ringer deg.

(Lagt til 20. juli 2022) Pingu Noot Noot Trend | Eksempel: .

(Lagt til 17. juli 2022) Lost in Translation Trend | Eksempel: . Videoene går vanligvis i dette formatet: Person nr. 1 sier noe på vanlig engelsk, så kutter det til person nr. 2 ser forvirret ut, så ompoller person nr. 1 sin første setning, men inn i (generelt Gen Z) slang, så kutter den til person # 2 Reagere og forstå hva de mente.

. Ofte brukes dette filteret til å vise barn-du dissosierer som svar på nyhetene.

(Lagt til 12. juli 2022) “Jeg har en ____” -trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden, med et stort tekstoverlegg som beskriver noen fantastiske du har i livet ditt (vanligvis en betydelig annen, venn, romkamerat osv.. Jeg har et [navn]. [Navn] Gjør A, B og, C ”, sørg for å ta med en liste over fine ting/attributter om [Navn].

.

.

(Lagt til 4. juli 2022) “EW, det er så cringe” -trend | Eksempel: Legger ut en videoleppe som synkroniserer ordene til denne lyden, med et tekstoverlegg som beskriver en vane av deg som noen kan anse Cringey, men at du er skyld i å gjøre.

Vi vet at dette er rart, men den siste uken har det blitt en trend for tenåringer å kle seg ut i dresser/fancy kjoler å se på de nye minionene: The Rise of Gru fordi det er “århundrets film”. Videoer viser frem store grupper som kommer til å se filmen i formell slitasje, ofte til denne lyden.

(Lagt til 30. juni 2022) “Bare lukk øynene” Trenden | Eksempel: .

(Lagt til 29. juni 2022) “Cool Kids” Trend | Eksempel: .

(Lagt til 28. juni 2022) “Inkompatible tegn” -trend | Eksempel: . Jeg er et [tegn] og de [setter inn negativ ting om dem] ”. .

(Lagt til 27. juni 2022) “Personlig” trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden sammen med et tekstoverlegg som smørbrød en dyp tilståelse mellom to deler av et verdslig spørsmål. .

Å legge ut en video til denne lyden sammen med et tekstoverlegg i formatet “Therapy er ikke nok, jeg trenger …”Etterfulgt av noe du tror vil hjelpe deg å helbrede et tidligere traumer/komme over noe.

(Lagt til 23. juni 2022) “Pengene vil returnere” Trend | Eksempel: Å legge ut en video til denne lyden med et tekstoverlegg/videoer som viser et spesielt reiseminne du holder kjære, med tekstoverleggsformatet “pengene vil komme tilbake, men du vil aldri komme til [Sett inn minneverdig opplevelse] igjen”.

(Lagt til 22. juni 2022) “Hun er en 10” trend | Eksempel: Legger ut en video der du spiller “hun er et 10, men …” -spill med minst en annen person, der du sier “han/hun/de er en 10, men …” etterfulgt av et attributt som vil gjøre dem mindre attraktiv, da må den andre personen si hvilken tallvurdering de ville bli når det gjelder attraktivitet. .

(Lagt til 21. juni 2022) Horace Dance Trend | Eksempel: Legger ut en video på denne lyden med dette filteret, sammen med et morsomt tekstoverlegg som beskriver en situasjon der du kan vibbe klosset med noen som beveger seg som ‘Horace’ i filteret.

(Lagt til 20. juni 2022) Starter på nytt trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden der du kontrasterer (gjennom tekstoverlegg) samtaler med to forskjellige mennesker: den første med noen du var i et nært forhold til, og deretter den andre av noen nye som du prøver å bli kjent med, i ordre om å vise frem hvor tøft det kan være å prøve å starte på nytt etter et nytt forhold.

?”| Eksempel: Legger ut en video til denne lyden der du starter med et tekstoverlegg på en video av deg selv som sier “Hva er ditt” Jeg er så heldig “-bilde, etterfulgt av en storslått avsløring av et søtt/romantisk bilde som viser alle hvorfor du føler deg heldig og velsignet. En populær variasjon inkluderer å spørre din betydningsfulle annen hva deres ‘jeg er så heldig’ er.

(Lagt til 17. juni 2022) “Hei, jeg er Dory” trend | Denne lyden der du står der med minst en annen person, og du leppes synkroniserer “Hei, jeg er Dory” -delen av lyden, gjør en langsom bølget armdans til takten, så leppesynkroniser “Let’s Go” og The Andre personer blir med deg i å gjøre den dansen.

(Lagt til 16. juni 2022) “Funny Weird” Trend | Eksempel: .

(Lagt til 15. juni 2022) Betalingstrend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden der du holder opp kredittkortet ditt synkronisert med pipene, ledsaget av tekstoverlegg som viser hva du bruker penger på.

(Lagt til 13. juni 2022) “Dum” trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden av deg som ser på kameraet med et tekstoverlegg som beskriver en historie/situasjon der du handlet dumt.

Legger ut en video til denne lyden der du legger ut en sjokkerende løgn, og sett deretter inn en video av Kris Jenner som danser med tekstoverlegg!”Tenk på det som en ny versjon av å få punk’d, eller pranked.

Legger ut en video til denne lyden og kontrasterer hvordan du ser ut når du gjør noe (e.g. beundrer noens antrekk) mot hvordan du ser ut fra deres perspektiv.

Legge ut en video av deg selv til denne lyden med en tekstoverlegg i formatet “du får x mengde tid lagt til livet ditt når du gjør x”, ​​og fremhever noe du gjør veldig ofte. Da synkroniserer du leppesynkroniser når sangen kommer til “Jeg kommer til å leve evig”.

(Lagt til 4. juni 2022) “Noen ganger når jeg er ensom” trend | Eksempel: Legger ut en video av deg selv til denne lyden med et tekstoverlegg som beskriver noe som folk forteller deg at du skal ‘komme over’ fordi det er i fortiden, for så å vise det du ikke kan komme forbi når sangen kommer til “noen ganger når jeg er ensom … ”Bit. Vanligvis er dette ledsaget av ordene fra sangen som kommer opp i lyden med lyden.

Legger ut en videofip som synkroniseres med denne lyden med et komisk tekstoverlegg som beskriver en situasjon der du vil si disse ordene til noen.

(Lagt til 27. mai 2022) “Jeg tror ikke at vi skal være sammen” Trend | Eksempel: Legger ut en video på denne lyden med en komisk tekstoverlegg i dette formatet: “POV: Du bryter opp med meg på Facetime, men…” sammen med en grunn til at du er distrahert/ikke bryr deg så mye, sammenkoblet med deg handle den beskrivelsen ut.

Legger ut en video til denne lyden som treffer takten med hånden/knyttneven, med et tekstoverlegg som sier “når han/hun/de …” sammen med noe du synes er attraktiv.

Legger ut en videofip som synkroniseres til denne lyden med et tekstoverlegg som beskriver et strategisk/”stort hjerne trekk” av deg.

(Lagt til 16. mai 2022) “Hvor lenge siden” trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden som viser et langvarig forhold/vennskap, og viser et skjermbilde fra Google når takten treffer hvor mange dager du har kjent den personen/vært i et forhold til dem.

(Lagt til 16. mai 2022) Multiverse Trend | Eksempel: Legger ut en video på denne lyden med en tekstoverlegg i dette formatet: “Hvis multiversen er ekte, håper jeg …” sammen med noe enten inderlig eller komisk om hva du ønsker for hvis det virkelig er en multiverse der ute.

.

(Lagt til 12. mai 2022) Fast fremover trend | Eksempel: Å legge ut en video til denne lyden der den første scenen er at du + et tekstoverlegg som forklarer noe du gjorde tidligere, så er det en glitrende overgang der du “spolker frem” til en annen scene som har en tekstoverlegg som viser hvor du er nå. E.g. .

(Lagt til 10. mai 2022) Stargirl Trend | Eksempel: .. .g. Vi har bare snakket en gang).

(Lagt til 8. mai 2022) Mest sett Tiktok -trend | Eksempel: Legger ut en video som svar på dette spørsmålsklistremerket med en gjenforming av din mest virale tiktok. Ofte vil folk også legge til et tekstoverlegg som viser hvor mange visninger den fikk.

: Å legge ut en videofip som synkroniseres med denne lyden, der den første scenen er at du sier “Jeg er ferdig med denne samtalen nå”, så et bilde av en kjendis knusing/noen du synes er attraktivt ved siden av teksten overlegg “lene deg ned”, så Den endelige scenen av deg som sitter dramatisk (vanligvis i sakte film) med tekstoverlegget “Jeg er sittende”.

Å gjøre en dans til denne lyden, der du endrer kameravinkelen halvveis gjennom videoen, og deretter bytt tilbake til det originale klippet fra begynnelsen, og pass på å synkronisere bevegelsene dine slik at sluttresultatet er en perfekt sløyfe.

(Lagt til 3. mai 2022) “30 000?”Trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden der du leppes synkroniserer “30 000?”I vantro, sammen med et tekstoverlegg som forklarer en situasjon der du ser prisen eller mengden av noe er superhøy e.. Når du kjøper dagligvarer i en dyr butikk, eller når du ser hvor mange tiktoks har vennen din sendt deg.

Legger ut en video til denne lyden og gjør denne dansen.

Å legge ut en video til denne lyden der åpningsscenen er en åpen bærbar PC med “tittelen” på videoen din skrevet med hvite bokstaver på en vanlig svart bakgrunn, og deretter overføre til en kul montering av raske klipp med en glitch -effekt mellom den synkroniseringen til til musikken.

(Lagt til 26. april 2022) “Ingen kan stoppe meg” Trend | Eksempel: Legger ut en video i denne lydleppesynkroniseringen med denne bieffekten, med et tekstoverlegg som forklarer en morsom situasjon der du ikke kan bli stoppet.

(Lagt til 21. april 2022) Realiseringstrend | Eksempel: . En annen versjon av denne trenden innebærer bare et tekstoverlegg om en erkjennelse du har.

. Teksten skal starte med “en ting om meg er …” og du går i detalj som forklarer en viss personlighetstrekk/vane som du har, men nøkkelen er å legge til nok detaljer til at tekstblokken dekker et stort flertall av skjermen … som inspirert av stilen til videoer pioner av @buleater1101.

(Lagt til 15. april 2022) Pengene mine Jiggle Jiggle Trend | Eksempel: Legger ut en video på denne lyden der du gjør denne dansen.

(Lagt til 14. april 2022) “Hva ville skje hvis du nettopp ringte Taylor opp?”Trend | Eksempel: Legger ut en videleleppesynkronisering med denne lyden, sammen med en bildetekst som beskriver en morsom situasjon der noen (vanligvis en forelder) frimodig spurte deg hvorfor du ikke bare nådde ut til noen som er kjent (som en kjendis) og be dem om noen slags gunst.

. .

(Lagt til 9. april 2022) Gi dem aldri beskjed om din neste trekk -trend | Eksempel: Legger ut en video på denne lyden med tekstoverlegget “Aldri la dem vite ditt neste trekk” sammen med klipp av deg som gjør uventede ting, vanligvis med et “falskt” aspekt der du ser ut som du skal gjøre noe, men da sving og gjør noe annet helt annet.

(Lagt til 6. april 2022) “Bad Bitch Sjanger” -trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden der du leppes synkroniserer ordene “Jeg beklager, ikke alle passer i den dårlige tispen Jen-Rah. Det er en jen-rah ”, sammen med et tekstoverlegg som forklarer en situasjon der noen kommenterer eller spør om noe du gjør, og svaret ditt er at ikke alle får det til fordi ikke alle er en dårlig tispe som deg.

(Lagt til 29. mars 2022) “Jeg gjorde det faktisk selv” Trend | Eksempel: Å legge ut en video til denne lyden der du leppes synkroniserer ordene, sammen med et tekstoverlegg som forklarer et morsomt scenario der svaret ditt ville være “Jeg gjorde det faktisk selv … .

(Lagt til 27. mars 2022) “Jeg setninger deg herved” | Eksempel: . .

(Lagt til 22. mars 2022) “Ah Ah Ah” trend | Eksempel: Legger ut en video denne lyden, der du satser på fingeren nei i tide med lyden, sammen med et tekstoverlegg som beskriver en situasjon hvor vil si eller eller nuh ah ah på denne måten.

.

(Lagt til 18. mars 2022) “Stikket du bare meg” trend | Eksempel: . Sørg for å mime fjerne en kniv fra brystet i synk? Hva er ditt problem?”

(Lagt til 16. mars 2022) “Crazy” trend | Eksempel: Legger ut en video på denne lyden med et tekstoverlegg som beskriver en tid du gjorde noe gal. Sørg for å leppe synkronisere ordet “gal” på slutten!

(Lagt til 14. mars 2022) Pipetrend Trend | Eksempel: Legger ut en video på denne lyden der du beveger fingrene rundt som om du beregner noe, og du har et tekstoverlegg som forklarer hvilken forvirrende ting du prøver å beregne/finne ut.

(Lagt til 12. mars 2022) Butterfly in the Sky Trend | Eksempel: Legger ut en video på denne lyden med dette filteret, der du har et tekstoverlegg som beskriver en situasjon der du er forvirret og prøver å finne ut av noe.

(Lagt til 9. mars 2022) “Hvilke drømmer er laget av” trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lydkontrastfulle videoer/bilder fra to forskjellige perioder, vanligvis for å vise progresjon og utvikling av et forhold, vennskap, barn/kjæledyr som vokser opp osv. Vanligvis ledsaget av tekstoverlegg som forklarer de forskjellige tidsperiodene, og en videoendring når den langsomme versjonen av sangen sparker inn.

(Lagt til 7. mars 2022) “Hvordan kunne du gjøre dette mot meg? Spørsmålstegn?”Trend | Eksempel: Legger ut en videoleppesynkronisering med denne lyden mens du snakker inn i telefonen din, med et morsomt tekstoverlegg som beskriver en situasjon når du vil spørre noen hvordan de kunne gjøre dette mot deg.

(Lagt til 6. mars 2022) “Petite” trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden der du spøker om hvor liten og petite du er, sammen med et visuelt som beviser din lille størrelse ved å vise hvor liten du ser ut til å gjøre visse aktiviteter (vanligvis med en overdimensjonert versjon av et vanlig objekt). Tekstoverlegget vil også forklare vitsen E.g. “Jeg er så liten og petite, det er slik jeg ser ut når jeg gjør X”.

Legger ut en video til denne lyden der du leppes synkroniserer begge deler av dialogen, med et tekstoverlegg som kontrasterer din oppfatning av hva noe er VS. Hva det egentlig er.

(Lagt til 1. mars 2022) “Hvis jeg var en…” Trend | Eksempel: Å legge ut en video til denne lyden der du viser frem (ved hjelp av bilder) en representasjon av hva du (eller noen i nærheten av deg) vil se ut som forskjellige ting, e.g. En drink, en mat, en blomst, en karakter, et sted, en sesong, en duft).

?”Trend | Eksempel: Å legge ut en video på denne lyden der du passiv aggressivt påpeker noe andre mennesker gjør galt ved å ha et tekstoverlegg som beskriver den rette måten å gjøre ting, etterfulgt av deg leppesynkronisering “er ikke så lett?”

?”Trend | Eksempel: Å legge ut en video til denne lyden der du leppes synkroniserer ordene, med et tekstoverlegg som forklarer et komisk scenario der du vet at en viss situasjon handler om deg/ringer deg ut.

(Lagt til 20. februar 2022) “Jeg har ikke tid til dette” Trend | Eksempel: Legger ut en video på denne lyden med en tekstoverlegg som forklarer et scenario der du ikke ville ha tid/tålmodighet til noe.

(Lagt til 19. februar 2022) Hode vs. Hjertetrend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden og kontrasterer noe hodet ditt sier vs. Hva hjertet ditt sier. Bruk tekstoverlegg som inneholder hjerne- og hjerte -emojier for å vise forskjellen, og leppesynkroniseres begynnelsesdelen som sier “Slay”, mens du dekker ørene og dansingen mens takten synker.

(Lagt til 19. februar 2022) Tekst din bf hva du får trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden der du bruker dette eufori -filteret for å få et sitat fra showet, så blinker du et skjermbilde ved hjelp av den grønne skjermffekten for å vise hvordan kjæresten din reagerte da du sendte en tekstmelding til ham det sitatet. Vanligvis er det ledsaget av et tekstoverlegg som sier “tekst kjæresten din hva du får”.

(Lagt til 15. februar 2022) “Hvorfor ikke?”Trend | Eksempel: Legger ut en video på denne lyden der du leppes synkroniserer “hvorfor ikke” -tekstene på slutten, med et tekstoverlegg som beskriver noe som noen vil si til deg som vil få deg til å si “Hvorfor ikke?”

(Lagt til 13. februar 2022) Unka Jahmz Trend | Eksempel: Leppesynkronisering til eller å gjøre narr av denne lyden av Julia Fox og sa at hun var Josh Safdies muse i uklippte perler, uttales som “Unka Jahmz”.

(Lagt til 11. februar 2022) “Men det er ikke morsomt” trend | Eksempel: Å legge ut en video på denne lyden med et tekstoverlegg som forklarer et scenario der du vil spøke rundt noe upassende og deretter leppesynkronisering “Nei, nei, men det er ikke morsomt, på slutten av dagen ser det ut til …”

(Lagt til 9. februar 2022) “X Year Old Me” -trend | Eksempel: Å legge ut en video til denne lyden med et tekstoverlegg som forklarer hvordan fortiden du i forskjellige aldre ville være stolt av visse prestasjoner du nå har oppnådd, e.g. “10 år gammel meg ville være stolt over at jeg ble uteksaminert med utmerkelser, osv.

(Lagt til 9. februar 2022) Echo Trend | Eksempel: . Klikk her for en opplæring hvis du trenger en.

(Lagt til 26. januar 2022) “Kom igjen, hjerne, tenk på ting” Trend | Eksempel: Legger ut en video på denne lyden med en tekstoverlegg som forklarer en (komisk) situasjon der du prøver å tilkalle hjernen din til å jobbe og tenke på noe.

(Lagt til 24. januar 2022) Nosy Rat Trend | Eksempel: Legger ut en video på denne lyden ved hjelp av dette rottefilteret med et tekstoverlegg som beskriver en situasjon der du virkelig ville være nysgjerrig. Desto bedre hvis du begynner å spise popcorn!

(Lagt til 21. januar 2022) bare høysnue -trend | Eksempel: Å legge ut en video til denne lyden ved hjelp av dette gråtende øyne filteret med et tekstoverlegg som beskriver en situasjon der du ville ha røde/gråtende øyne, men ville avvise det som “bare høyfeber”. Vanligvis vil du leppesynkronisere den siste linjen.

(Lagt til 13. januar 2022) “Let’s Talk Emoji” Trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden der det er emojier på skjermen som du “biter” i takt med sangen, ofte ledsaget av et tekstoverlegg som forklarer hva emojiene betyr, med et vanlig eksempel som mat du liker.

(Lagt til 10. januar 2022) “Yeah” Trend | Eksempel: Legger ut en video i denne lydleppen som synkroniserer den dramatiske “yeah” hvisket når den kommer opp, med et tekstoverlegg som beskriver et scenario der du vil si “ja” på den måten … tøft å forklare, men sjekk ut eksemplet og du vil Se hva vi mener!

(Lagt til 6. januar 2022) “Jeg må sette meg først” trend | Eksempel: Legger ut en video på denne lyden med et tekstoverlegg som beskriver et (humoristisk) scenario der du må opptre egoistisk og sette deg selv først, vanligvis mens du er synkronisert til lyden.

(Lagt til 1. januar 2022) “American Dream” -trend | Eksempel: Å legge ut en video til denne lyden med en tekstoverlegg som pirker moro på hva innvandrerforfedrene dine måtte tåle bare, slik at du nå kan gjøre noen av de tingene som sannsynligvis vil gi dem flau/skam.

(Lagt til 30. desember 2021) “Feeling 2022” Trend | . Selv om det ikke er noen konkret trend knyttet til denne lyden ennå, forventer vi at den skal brukes til mange sminke/antrekkoverganger.

(Lagt til 22. desember 2021) “Jeg vet noe du ikke gjør” Trend | Eksempel: Legger ut en videleleppesynkronisering med denne lyden med et tekstoverlegg som beskriver et scenario der du vil skryte av å vite noe som andre ikke har (og aldri vil).

(Lagt til 20. desember 2021) “Bye 2021” Trend | Eksempel: Legger ut en video på denne lyden med et tekstoverlegg som sier “Bye 2021” med en mashup av klipp og bilder som viser høydepunktene i året ditt.

(Lagt til 17. desember 2021) “Er du ny her” -trend | Eksempel: Å legge ut en video til denne lyden med et tekstoverlegg som beskriver en situasjon der noen tydelig er ny på noe og ikke får spesielle normer/vanlig atferd knyttet til den situasjonen, der du leppesynkroniseres “er du ny her”, og når den andre personen i videoen går “ja” så ser du avsky og dramatisk går av.

(Lagt til 16. desember 2021) “Dette er et kunstverk” | Eksempel: Legger ut en videofip synkronisering med denne lyden mens du bruker den grønne skjermeffekten og viser/sammenligner ting du liker (“Dette er et kunstverk”) vs ting du ikke liker (“Dette er søppel”).

(Lagt til 14. desember 2021) Gå Little Rockstar Trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden som viser noe/noen du er stolt av/roter for, mens du vanligvis er leppesynkroniserende “Go Little Rockstar” når disse ordene dukker opp i videoen i synkronisering med musikken.

(Lagt til 13. desember 2021) “Så jeg gir deg en 1” trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden der du utsetter mote faux pas fra fortiden din ved å stå foran et gammelt bilde av deg selv ved hjelp gi deg en ”.

(Lagt til 12. desember 2021) Omformerer den mest virale videotrenden din: Bare ompå din mest virale tiktok som svar på dette spørsmålsklistremerket.

(Lagt til 9. desember 2021) Lås opp det / “Face ID” -trend | Eksempel: Legger ut en video på denne lyden med et tekstoverlegg som sier “POV: Du har [Sett inn den berømte figuren] sin telefon, men den har ansikts -ID”, etterfulgt av at du gjør et inntrykk av den berømte figuren.

Legger ut en video til denne sangen som gjør en tidslappet dans som involverer gliding og spinning, noen ganger sammenkoblet med et morsomt tekstoverlegg/bildetekst om situasjonen som vil innebære deg å gjøre den dansen.

(Lagt til 22. november 2021) “People in the Place, If You Wanna Get Down” Trend | Eksempel: Legger ut en video på denne lyden med klipp i sakte film, og viser (vanligvis ganske verdslige) handlinger gjort på en prangende og ekstrem måte. Vanligvis ledsaget av et tekstoverlegg som kontekstualiserer klippene som er vist e.g. “Når _____”.

(Lagt til 16. november 2021) “Vær så snill å ikke være forelsket i noen andre” trend | Eksempel: Å legge ut en video til denne lyden med et tekstoverlegg som beskriver en situasjon der du dramatisk vil rope “vær så snill å ikke være forelsket i noen andre”, vanligvis ledsaget av veldig dramatisk sang og/eller komme i dusjen helt kledd mens sangen spiller.

(Lagt til 14. november 2021) “The Feminine trang” -trenden | Eksempel: Legger ut en video på denne lyden med et tekstoverlegg som sier “den feminine trangen til [Sett inn situasjon eller ting du vil gjøre]”, med visuals som støtter den trangen.

(ENDDED 11. november 2021) “Hva en tid å være i live” | Eksempel: Å legge ut en video på denne lyden med et tekstoverlegg som sier “Når du skjønner … [sett inn glade ting som skjer i livet ditt som gjør det til et flott tidspunkt å være i live]”. Vanligvis bør du være leppesynkronisering av “å, hva en tid å være en live” -tekster også.

(Lagt til 25. oktober 2021) “Og jeg tenker for meg selv… WTF” Trend | Eksempel: Å legge ut en video -leppsyncing til denne lyden med et tekstoverlegg som beskriver en situasjon der reaksjonen din var “hva f*ck”.

(Lagt til 23. oktober 2021) Off-Beat Food Dance Trend | Eksempel: Å legge ut en video av deg selv til denne lyden der du viser frem mat, ta en bit, så gå tilbake og gjøre den spesifikke dansen (off beat – dette er nøkkelen!). Mange varianter innebærer å helle en varm saus/ostespanne over maten, noe som gir litt mer magi til kaoset.

(Lagt til 22. oktober 2021) Immortal Snail Assassin Trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden med et tekstoverlegg som sier “året er [sett inn langt borte år, vanligvis tusenvis av år i fremtiden]” og viser/beskriver scenariet der du og den udødelige sneglen endelig møtes. Hvis du ikke aner hva det betyr, kan du lese vår fulle guide til den udødelige sneglemordertrenden.

(Lagt til 17. oktober 2021) “Jeg er så lykkelig” Trend | Eksempel: Legger ut en video -leppsyncing til denne lyden med et tekstoverlegg som beskriver ett scenario der du først vil være lykkelig, og deretter føle deg trist.

(Lagt til 16. oktober 2021) “Videospill” -trend | Eksempel: Å legge ut en video på denne lyden med tekstoverlegget “If _____ var et videospill”, der du beveger deg rundt som den hypotetiske karakteren i dette videospillet, akkompagnert av den indre monologen/tankene til denne karakteren som en voiceover.

(Lagt til 14. oktober 2021) “Å jeg er nysgjerrig” Trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden der du leppes synkroniserer den “jeg er nysgjerrig” med tekstoverlegget “du ser ut som en berømt ____”, og viser deretter kjendisen du ofte sammenlignes med mens du synkroniserer neste linje.

(Lagt til 12. oktober 2021) “Jeg vet at det ikke er hingst, du vet at det er jenta din” Trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden der du leppes synkroniserer ordene, vanligvis med en venn/annen person som kommer i andre omgang med “du vet at det er din jente” -linje, sammen med et tekstoverlegg som beskriver en komisk situasjon for å være leppesynkronisering de ordene.

(Lagt til 8. oktober 2021) Cap Trend | Eksempel: Å legge ut en video til denne lyden der du leppes synkroniserer ordene med et tekstoverlegg som beskriver noe du tror er “cap”, som i BS/usant.

(Lagt til 5. oktober 2021) “Kast opp og gråtende tenking om” Trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden der du har et tekstoverlegg og sier at du brukte alt i går kveld på å kaste opp og gråte å tenke på X (vanligvis noe som vil få deg til å tjene på gruppen du vil tiltrekke deg.g. tenker på lønnsgapet), og deretter takle et tilfeldig faktum som vil gjøre deg enda mer attraktiv for denne gruppen E.g. Jeg er forresten 6’3 ″.

(Lagt til 4. oktober 2021) “Slipper gjennom fingrene” POV -teksttrenden | Eksempel: .

(Lagt til 3. oktober 2021) Det er en fugleskremselstrend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden, med en tekstoverlegg for de første linjene som beskriver noe du gjør/skjer med deg, så et tekstoverlegg som sier hva den tingen faktisk betyr/er indikativ, mens leppesynkronisering “Det er et fugleskremsel ”.

(Lagt til 2. oktober 2021) KJESTE/kjæreste/ektemann kone søknadstrend | Eksempel: Legger ut en video på denne lyden der du introduserer deg selv (vanligvis ditt navn, høyde, alder og noen interesser/hobbyer, og inviterer folk til duett med sin egen “applikasjon” til dags dato. Alternativt kan du duette eksisterende populære videoer med den lyden/formatet som applikasjonen din.

(Lagt til 1. oktober 2021) Couch Guy Slander Trend | Eksempel: .

(Lagt til 1. oktober 2021) “Fra nå av, ingenting annet enn korte skjørt” trend | Eksempel: Legger ut en videoleppesynkronisering med denne lyden av Margot Robbie i Wolf of Wall Street, med et tekstoverlegg som beskriver noe din betydningsfulle andre gjør som gjør at du vil belønne dem med “ingenting annet enn korte skjørt rundt i huset”.

?”Trend | Eksempel: Legger ut en videofip som synkroniseres til denne lyden, med et tekstoverlegg som beskriver et scenario der du gjør noe (vanligvis sunt e.. viser frem krussamlingen din), men blir deretter overrasket over andres nakenhet på slutten (når du leppes synkroniserer “hvor klærne dine på?)

(Lagt til 27. september 2021) “Hvis du bare visste” trenden | Eksempel: Legger ut en video på denne lyden med et tekstoverlegg som dukker opp i tid med musikken i en hjerteform som sier “Hvis du bare visste hva som skjer i min”, så vanligvis bufferingseffekten, etterfulgt av raske bilder av hva som skjer sinn.

(Lagt til 26. september 2021) Emily Mariko Salmon Trend | Eksempel: Legger ut en video som gjenskaper Salmon Rice -oppskriften popularisert av Emily Mariko, eller lager en vits om denne mattrenden og hvordan den har et chokehold på FYP/LIFE.

(Lagt til 25. september 2021) “Er du*tting min d*ck?”Trend | Eksempel: Legger ut en video -leppsyncing til denne lyden med et tekstoverlegg som beskriver et scenario når reaksjonen din var “Are you sh*tting min d*ck?”Eller med andre ord“ tuller du meg?

(Lagt til 24. september 2021) “Lucky” trend | Eksempel: Legger ut en video -leppsyncing til denne lyden med ordene “Dette er historien om en jente som heter Lucky” og et tekstoverlegg som beskriver en historie/grunn til at du er heldig.

(Lagt til 23. september 2021) ”Jeg kan være brun, jeg kan være blå” Trend | Eksempel: Å legge ut en video -leppsynkronisering til denne lyden mens du forteller en gal historie (vanligvis en som tar uventede svinger, eller fortsetter å eskalere).

Å legge ut en video til denne lyden med en gif av saweetie som går bort, sammen med et tekstoverlegg som beskriver scenariet der du vil være som “Let’s Go”. Ofte tilfører denne trenden effekter på Saweetie GIF på slutten, som å bli kjørt over eller stekt som møll.

(Lagt til 18. september 2021) “Minn meg om kjønn igjen” Trend | Eksempel: Legger ut en video på denne lyden, og synkroniserer linjene “Minn meg om kjønn igjen? Ikke sant, du er en gutt. Disse er bare for jenter ”med en tekstoverlegg som forklarer noe du portvokter noe som skal være“ bare for jenter ”(jeg.e. en viss aktivitet, kjendis knusing osv.)

Legger ut en video på denne lyden der du leppes synkroniserer ordene “Hvor er min godbit? Jeg har vært en modig liten jente ”og tekstoverlegget viser et scenario som faktisk ikke er så utfordrende eller fortjener en godbit.

(Lagt til 13. september 2021) Kommentarstol Emojis Trend: Å kommentere styreleder Emojis på Tiktok -brukernes videoer og late som om videoen er det morsomste du noen gang har sett som en del av en enorm Tiktok i vits.

(Lagt til 12. september 2021) “Slow Zoom + Wildest Dreams” Trend | Eksempel: Legger ut en video på denne lyden med denne langsomme zoomeffekten, vanligvis der du ser fantastisk ut og smiler ut når kameraet sakte zoomer inn på deg.

(Lagt til 11. september 2021) “Ok Batman, vi tar det herfra” Trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden (ofte ledsaget av denne langsomme zoomeffekten) der du opptrer med tap for ord/i en sjokk og dissosiasjon som lyden spiller, med teksten som beskriver et scenario som fikk deg til å føle det slik.

(Lagt til 10. september 2021) “Hva betyr det?”Trend | Eksempel: Legger ut en video på denne lyden der du beskriver et scenario som du ikke forstår, mens du synkroniseres følelsesmessig med “hva betyr det?”En del av lyden.

(Lagt til 9. september 2021) ”Unnskyld meg. mamma. . mamma.” Trend | Eksempel: Å legge ut en video til denne lyden der du leppes synkroniserer ordene (ofte rettet mot noen hvis attraktivitet får deg til å reise opp over ordene dine), med tekst som beskriver scenariet som vil føre til at du har den reaksjonen e.g. “Når hun har på seg _____”.

(Lagt til 8. september 2021) “Performing Rick and Morty” trend | Eksempel: Legger ut en video med bildeteksten “Utførende Rick og Morty til [Sett inn scenario]” der du rapper Rick og Morty av Soulja Boy, ofte i upassende situasjoner.

(Lagt til 6. september 2021) “Wall-E” -trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden der du beskriver et sunt scenario som får deg til å gå “awww”. Den første delen beskriver scenariets oppsett, den andre delen beskriver hendelsen i scenariet som får deg til å gå “AWW”, og det endelige klippet er din reaksjon.

(Lagt til 4. september 2021) “Love This Game” Trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden der du leppesynkroniserer “elsker dette spillet” mens bildeteksten beskriver et scenario i livet ditt som du behandler som et spill (i.e. jobben din, en hyppig syring osv.)

(Lagt til 2. september 2021) “Berries and Cream” -trend | Eksempel: . Ofte blir dette ledsaget av å gjøre de originale bærene og kremdansen.

(Lagt til 1. september 2021) “Mama sa at det var greit” trend | Eksempel: Å legge ut en video til denne sangen der den første bildeteksten er et spørsmål noen stiller deg om noe du gjør, så når sangen går “Mama sa at det var greit” som viser bilder/klipp av forbildet som inspirerte denne atferden og la deg vite De hadde det bra.

(Lagt til 28. august 2021) “God suppe” -trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden med en bildetekst i formatet “When I _____”, og kaller den “god suppe”, når det vanligvis ikke er faktisk suppe (e.g. tårer, rare sammenkokinger du har laget som barn osv.)

(Lagt til 27. august 2021) “Alt jeg tenker på er deg” Trend | Eksempel: Legger ut en video til denne lyden der du beskriver et scenario i det første klippet “E.g. Meg som forteller andre at jeg er lykkeligere singel ”, så ha“ Noen ganger alt jeg tenker på er deg ”kommer opp i Beat med tekstene i forskjellige skrifter mens du viser bilder av hva du tenker på (som noe motsier åpningsscenariet ).

(Lagt til 25. august 2021) “Cry If I Want to” Trend | Eksempel: Å legge ut en video på denne lyden der du utfører en dialog der du innser en tro eller atferd du alltid syntes var normal faktisk … er det ikke.

(Lagt til 19. august 2021) “Smooth Talkin, So Rockin” Trend | Eksempel: Å legge ut en video på denne lyden der en person leppe synkroniseres den ‘glatte talkinen, så rockin, han har alt som en jente vil ha linjer mens han panorerer til noen som gjør tilfeldige dansetrinn under instrumentalstrommene.

(Lagt til 16. august 2021) “Yo bro, som fikk deg til å smilin slik?” Trend | Eksempel: Legger ut en video på denne lyden som starter med at du går inn med bildeteksten “Yo Bro, som fikk deg smilende sånn?”, Etterfulgt av en (sunn) grunn til at du smiler – ofte er det en søt dyrevideo eller noe annet på samme måte bedårende.

(Lagt til 9. august 2021) “Men du ser ikke homofil” trenden | Eksempel: Å legge ut en uttalelse til denne lyden som folk sier til deg som “du ikke ser britisk ut” og deretter bytte opp for å være en mer stereotyp versjon av hva folk forventer.

“Jeg liker deg, ha en cupcake” -trend | Eksempel: Viser ting du liker denne lyden, og sammenstiller en ting du finner “EW”, eller i denne lydvariasjonen, noe du spesielt liker.

“En alenemor som jobber to jobber” Trend | Eksempel: Spøkefullt legger ut scenarier om å være vaktmester/mamma -figur i familien, satt til denne lyden.

Legger ut navnet ditt, fødselsåret og et kontrastfoto fra deg i fortiden mot deg nå, satt til den ikoniske Jeff Bezos Bo Burnham Sound.

“Dette er akkurat det jeg var redd for” Trend | Eksempel: Leppesynkronisering med denne lyden mens du i en komisk situasjon du ikke ville ha.

Cabriolet Tote Bag/Ryggsekk fra IKEA Trend | Eksempel: . Her kan du kjøpe det/finne alternativer!

“Jeg brakte deg myrra” trend | Eksempel: Legger ut om noe du har fått som er fint (e.g. en kjæreste), og deretter pirke moro av de uventede aspektene/konsekvensene av det (e.. De er lang avstand).

“Ingen” trend (juni/juli 2021) | Eksempel: Å lage bildeteksten om et scenario som du ville stikke av fra/mislike, og deretter løpe bort til denne lyden mens du noen ganger kaster opp på kameraet som om du blir jaget.

“In The Heights” Duet Trend (juli 2021) | Eksempel: Synger begge deler av denne duetten (blackout from in the Heights) med det blå og røde filteret, og bytter kjønn mens du synger delene for både USNAVI og Vanessa.

Å lage bildeteksten om noe du ikke kan tro, skjedde med deg og leppesynkronisering til denne lyden, og endret opptredenen/tekstfargen når du leppes synkroniserer linjen 2. gang.

“Jeg er bare i en tullete, klønete stemning” -trend (sommer 2021) | Eksempel: Å gjøre bildeteksten om noe rart, tilfeldig eller dumt du gjorde tidligere, og leppesynkronisering til denne lyden.

“Clown Face” -trend (gjennom 2020/2021) | Eksempel: Denne trenden fortsetter å gjenopprette, og det er veldig enkelt-å gjøre bildeteksten om en tåpelig (klovnelignende) feil du gjorde, mens du bruker klovnens ansiktsfilter og denne lyden.

“Everybody Makes Mistakes” Trend (gjennom 2020/2021) | Eksempel: Denne trenden har en måte å stadig gjøre comeback. Det er enkelt: å lage bildeteksten om en pinlig feil/situasjon satt til denne lyden.

“To beste venner i et rom, de kan kysse” trenden (våren 2021) | Eksempel: .

Bridgerton The Musical (januar 2020) | Denne originale musikalen basert på Netflix -hiten, Bridgerton, var en episk trend som overtok Tiktok, med skaperne Barlow & Bear som kvernet ut en banger etter den neste, og hele Tiktok -samfunnet som ble involvert i sang, skaper koreografi og til og med scenedesign/ Markedsføring.

Dracotok Trend (sommer/høst 2020) | Denne massive trenden var fylt med forskjellige typer POV -er, fan -redigeringer og mer FT. Harry Potter -fanfavoritten, Draco Malfoy.

Håper denne listen over Tiktok -trender var nyttig!

Gi oss beskjed i kommentarene hvis du vet om nåværende Tiktok -trender vi bør legge til listen.