.

Madden 24 utgivelsesdato, siste nyheter og spillmodus

Å bli coveridrettsutøver for Madden NFL er en prestisjetunge pris. Bare de beste spillerne i NFL er valgt for å bli plakatgutten for franchisen, og den endres på årlig basis. Årets coveridrettsutøver er Buffalo Bills quarterback Josh Allen. Ta en titt på Madden 24 Cover Art.

Madden NFL 24: Utgivelsesdato, spillmodus, nye funksjoner og mer

Madden NFL 24 Josh Allen

.

Med en utgivelsesdato satt for 18. august, er den nye Madden 24 rett rundt hjørnet og hypen er høyere enn noen gang. .

. Det siste avdraget i den populære EA Sports -franchisen lover en spennende opplevelse for fotballfans. Med de klassiske spillmodusene, inkludert fan-favoritt avkastningen til superstjernemodus, kan spillerne dykke ned i oppslukende spill og vise frem ferdighetene sine på gridiron.

Dette spillet vil tilby en oppslukende fotballopplevelse som aldri før. .

  • ?

Miami Dolphins Tyreek Hill er den raskeste spilleren i Madden 24.

18. august 2023. Spillere som forhåndsbestiller Deluxe-utgaven vil imidlertid kunne glede seg over dette nye spillet noen dager før, Fra 15. august 2023.

.

Madden 24 plattformer

I følge det offisielle nettstedet EA Sports, Madden 24 vil være tilgjengelig på PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series , og PC. Dessverre vil Nintendo Switch -spillere nok en gang bli utelatt, ettersom spillet ikke er oppført som tilgjengelig på den plattformen.

Artikkelen fortsetter etter AD
Artikkelen fortsetter etter AD

Vil Madden NFL 24 ha Crossplay?

Madden 24 vil ha Crossplay i visse moduser mellom PS5, Xbox Series X/S, og PC. I denne nye delen av franchisen bekreftet EA Sport.

Det er alt du trenger å vite om den kommende Madden NFL 24, følg med for de siste detaljene.

Hvis du vil lære enda mer om Madden 24, kan du sjekke ut de andre guider:

Madden 24 utgivelsesdato, siste nyheter og spillmodus

Oppdatert 14. august 2023 av Olivier Dumont

Madden 24 Utgivelsesdato? Da har du kommet til rett sted. Forrige sesongs spill produserte blandede anmeldelser da Ultimate Team dominerte saksgang mens andre modus falt ved veikanten. . .

Det nye innholdet i Madden 23 har opphørt nå da EAs fulle oppmerksomhet er sentrert på Madden 24, med en rekke Madden 24 -rangeringer utgitt. Med utgivelsesdatoen bare noen dager unna i skrivende stund, når spenningen sin crescendo foran lanseringen. Hvis du er spent på årets spill, må du sørge for at du sjekker ut de beste QB -ene i Madden 24 for å oppnå kirurgisk nøyaktighet med din passering, så vel som Madden 24 Pre Order Editions and Bonuses.

Akkurat som med fjorårets spill, finner du utgivelsesdatoen for bredere spill i august. .

Madden 24 Utgivelsesdato

. Imidlertid er det en periode med tidlig tilgang som bekreftet tilbake i juli – og hvis du tar sikte på å spille spillet tidlig, dekker vi alle detaljene du trenger å vite i vår Madden 24 Early Access Guide her, inkludert for EA Play -abonnenter. .

. .

Å bli coveridrettsutøver for Madden NFL er en prestisjetunge pris. . . .

Madden NFL 24 - PlayStation 5

Videospiller.com er leserstøttet. . Lær flere / bilder fra Amazon Product Advertising API / Sist oppdatert 2023-09-21

Madden 24 plattformer

En av de største nye funksjonene som kommer til spillet i år er Madden 24 Crossplay. . Den bekreftede Madden 24 plattformer er PC, Xbox One, Xbox Series X | S, PS4 og PS5. . Madden 24 vil ikke være tilgjengelig for Nintendo Switch.

Madden 24 spillmodus

. Ultimate Team and Franchise Mode vil forbli like, men begge har fått noen spennende nye funksjoner i år. Andre steder kan du forvente mer realistisk spillerbevegelse takket være EAs Sapien-teknologi, som vi berører senere, men er bare tilgjengelig for nåværende generasjoner av spillet.

Lastegener. I henhold til EAs offisielle nettsted på spillet, “Hit Everything utvides med nye omstridte taklingstyper, innpakninger og scoops for mer kontroll og variasjon på forsvaret. .

Ultimat lag

Madden Ultimate Team kommer til å være større og bedre enn noen gang i Madden 24. . . Forhåndsbestilling av visse versjoner av spillet vil også gi deg forhåndsbestillingsbonuser og belønninger som en Josh Allen Elite Player-vare, NFL Marble Bills Gear, Madden Points og strategiartikler.

Det er mange nye funksjoner i franchisemodus denne sesongen, og minispelens retur er bare toppen av isfjellet. En fornyelse av handler og genererte tilbud vil gjøre samlingen av vaktlisten din mer realistisk enn noen gang før. EAs Madden 24 Franchise Mode Deep Dive skisserte alle tilleggene du vil se denne sesongen. Det er også utvikling av spillmodus som tilbyr nye flyttingsalternativer, inkludert nye byer, uniformer og hjelmer.

Superstar -modus

Å erstatte ansiktet til franchisen denne sesongen er superstjernemodus. Inkludert som en del av Superstar er den nye Superstar Showdown, som effektivt har erstattet hagen. . .

. Forbedringer har vært modus for både krenkelser og forsvar for å gi spillerne større kontroll over skuespillene sine. AI -forbedringer vil også gjøre det mye vanskeligere å bryte ned store forsvar i Madden 24, noe som gir realismen i spillet. Legg til Mix New Throw Animations og en masse andre funksjoner, og disse begynner virkelig å bevege nålen sammenlignet med fjorårets spill.

Sapien -teknologi har også blitt introdusert for første gang. Dette gir superstjernene i spillet er riktig skjelettstruktur, noe som betyr at deres bevegelser, kroppsform og posisjonering vil være hyper realistisk. . .