?

Hva er dagens virvar? Answers & Hints Guide (22. september)

Var du nær? ?

? Prøver å løse dagens virvlende puslespill? du med det ordet virvar, mellom våre tips og vårt Jumble Solver. .

. . . .

Akkurat denne tar opptil 12 bokstaver; Bare skriv dem inn i boksen og trykk på “Få ord” -knappen. Listen over ord skal oppdatere automatisk. ? . Bruk disse symbolene hvis du prøver å beskrive et puslespill med et par virkelig ukjente bokstaver. Hvis du prøver å løse et multi-linjes virvar, kan du angi alle bokstavene i strengen første gang for å få noen innledende ordkandidater. Når du løser for det første ordet, rediger du bokstavene ut av inngangsboksen og treff Få ord. Du vil da bli vist hva du kan beskrive fra de gjenværende bokstavene. Den “klare” -knappen lar deg tilbakestille inngangsboksen til virvarens originale innstillinger.

. Denne virvar-løseren tar for seg den endimensjonale versjonen av førstnevnte (til uklarhetsord). Hvis du spiller et spesifikt spill, kan du se på de andre løsningsverktøyene på hjemmesiden vår for å se om vi har tilpasset en for spillet du spiller. .

. ? Vi har verktøy for det. . . . Disse er spesielt nyttige for hjemmeundervisere under det nåværende “Stay at Home” -bestillinger. (Og ikke bekymre deg for vårt virvar eller ordløsningsverktøy; det kan vanligvis ikke løse riktige substantiv og uvanlige navn. . .)

Hvis du er på skolen, er det selvfølgelig viktig å holde karakterene oppe i løpet av disse digitale læringsdagene. . . .. ? For i virkeligheten, hvis du kjeder deg nok til å lese så langt nede på siden, har du sannsynligvis vært for opptatt med ord med venner, boggle å løse, spille ord chums eller bruke et annet ord jukse eller virvar ordløser i vår.

(Perfekt når du trenger et skrubbe ord eller ordspill hjelp med et virvlet ord. !)

? Etter at du er ferdig med å lete etter virfolks svarfraseideer, finn en måte å bruke den i en meningsfull setning. . Du kan bruke en ordprodusent for å fjerne ord alt du vil, selv for virvlete setningsspørsmål, og mulige ord høres fremdeles legitime. Uttrykket er nøkkelen. Det er et nivå av spill de fleste ordgeneratornettsteder kan ikke levere. . . Det daglige ordet virvar går ned.

Vi har faktisk en stor samling av Jumbled Letters Solver Tools på dette nettstedet. Vi skrev den første, vår hangman -juks, for et par år siden. Dette verktøyet er nyttig for å gjette de ukjente bokstavene i et ord som passer til et bestemt mønster. Hvis du prøver å bruke dette til et Scrabble -spill, vil du bruke vår Scrabble -hjelper, som gir en poengverdi. . Vi opprettet en ord med venners versjon også. . Du kan til og med lage et ordsøk eller utskrivbart ord rusling.

Mer fra Hanging Hyena – Beyond the Jumble Solver

Leter etter nye gåter og ordspill? ? Er du ikke underholdt? . Du kan til og med bruke det som en virvarekorseløsning. .

Da må du kanskje sjekke ut ordet vårt uklarhet eller anagram -løser. . Den støtter jokertegnsbrevfliser (Scrabble -fliser), slik at du kan bruke det til mange Word Scramble -spillalternativer. . Prøver å snurre setninger i setninger, la deg være med meningsfulle setninger? .

. Ta en titt på våre gratis kryptogram -gåter hvis du er flink til å gjenkjenne mønstre. Dette er berømte (eller morsomme) sitater som er kryptert med en kryptert alfabetkode – hvis du kan gjette koden, kan du dechiffrere meldingen. Eller sjekk ut vårt nye Word Swapz -spill hvis du liker å fjerne ord. . Og hvis du blir sittende fast, er det alltid Jumble Solver for å få en Word Jumble -løsning. .

?

Trenger ord virvar hjelp? Prøver å fjerne et ord? Ingen bekymringer, vår ukescrambler verktøykolleksjon kan hjelpe med det også! Vi tilbyr et bredt utvalg av ordpuslespill og virvar Word Finder -verktøy for å hjelpe til! Vi har løsere for boggle, scrabble og verktøy for å hjelpe uklarhetsvirkede ord. . Og tydeligvis har vi en virvarsløser. Hangman -løseren vår fungerer også som kryssordløser.

. Du kan også få svar på jokertegn. Når du er ferdig med å komme inn i de krypterte bokstavene, bare trykk på den store grønne knappen for å beskrive bokstaver til ord. Det vil fjerne brev i alle de nye ordalternativene du kan lage av puslespillet. Derfra kan du linse ordlisten opp mot ledetrådene og konteksten til puslespillet. . . Du må bruke et annet ordbeskrivelsesverktøy for det (siden det vil legge til mange nye ordalternativer til dine mulige løsninger). De vil ikke dukke opp på listen over uskrevet ord.

Lag kryssord og studieguider

Til slutt, hvis du trenger å lage et ord rusling eller kryssord – for en klasseøvelse, forretningsisbryter, festfavør eller annen spesiell anledning – har vi også verktøy for det. . .

.com (side: WordSolver). . . Vi liker informasjonskapsler og bruker dem på nettstedet, per personvernregler.

Hva er dagens virvar?

Virvar svar

Nexstar Media Group

Hvis du sliter med å finne ut av dagens virvare svar, er her alle hint for det 22. september -virvaret puslespillet som du trenger å trene dem ut, samt en liste over tidligere daglige svar for all inspirasjon som trengs.

Jumble er et online ordbasert puslespill som utfordrer spillerne til å løse et utvalg av anagram hver dag. Noen gåter er enklere enn andre, så det kan være en fin måte å løse dem hvis du ser på hint.

. .

Innhold

  • Hva er svaret på dagens virvar?
  • Tidligere virvar svar

Jumble -spill

Virvar har eksistert siden 1950 -tallet.

Virvar antyder for dagens svar (22. september)

  • Cosila = i stand til å eksistere i et kollektiv

Forhåpentligvis har det hjulpet deg å gjette dagens virvar! .

? (22. september)

Hvis du ikke har klart å gjette ennå, er svarene på dagens virvar:

Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste oppdateringene om esports, spill og mer.

  • Mgatu = gamut
  • Cosila = sosial
  • Tegneserie svar = ment virksomhet

? ?

.

Tidligere virvar svar

Dato
Krhei = turgåer

Tegneserie svar = “Hill-arious”

Vyneo = utsending

GritFh = Fright

Tegneserie svar = “Ant – Chovies”

Lefnie = Feline
Fefrot = innsats

17. september Riylaf = rettferdig

RVTEID = avleder
Hgacne = endring

SSLAA = Salsa
Vohes = Shove

Tegneserie svar = grunnløs

15. september Segut = gjest

SetIdg = Digest

14. september

Tegneserie svar = urettferdig flybillett

LeKnt = knelte
Mbruc = smule
Gaovey = Voyage

Tegneserie svar = “multe” over

Loorie = Oriole

10. september 2023

NBHISA = BANISH

9. september 2023

XDeenp = Ekstern
Nginin = inning

8. september 2023 Lukls = hodeskalle
Nyoan = irritere
RANYTO = notarius

Mryum = Rummy
Saqhu = Quash

Tegneserie svar = samme “o” samme

Idliv = livlig

Lnateg = Tangle

5. september 2023 Meraf = ramme

Tegneserie svar = etterspill

Ntagi = gigant
Merig = skitt

Ghhyil = høyt

Gtsiam = stigma
Letede = slett

1. september 2023

Triray = Rarity

Tegneserie svar = eiendomsfugl

31. august 2023 RTILW = Twirl

WDEAMO = eng

Vi vil fortsette å legge til listen over virvaresvar på daglig basis gjennom 2023.