? ?

Finalen . Imidlertid, med denne digitale utgivelsen, er vi et skritt nærmere å trene når.

Når er Indiana Jones 5 på Disney Plus?

Ta tak i piskene dine og cowboyhatter – Indiana Jones 5 antas å være på vei til Disney Plus snart.

Til tross for en skuffende åpning på billettkontoret, er det en klar appetitt for Indiana Jones 5 for å ta turen til digital utgivelses- og streamingplattformer.

Filmens offisielle synopsis, med tittelen Indiana Jones and the Dial of Destiny. Ledsaget av sin goddatter, befinner han seg snart kvadrater mot Jürgen Voller (Mads Mikkelsen), en tidligere nazist som jobber for NASA.”

. Her er hva vi vet om Dial of Destiny som ankommer Disney Plus.

Når er Indiana Jones 5 på Disney Plus?

For øyeblikket er det ingen bekreftet dato for Indiana Jones 5 som ankommer Disney Plus.

En nærbilde av Harrison Ford som Indiana Jones i Indiana Jones: Dial of Destiny

Innledende rapporter spekulerte i at Indiana Jones 5 ville bli utgitt på Disney Plus i september eller oktober, tilsvarende den bredere amerikanske digitale utgivelsesdatoen 29. august 2023.

Artikkelen fortsetter etter AD

.

Registrer deg gratis og motta Dexerto

En digital kopi av filmen kan allerede kjøpes for $ 19..

I år som gikk, kunne fansen forutsi når favorittfilmene deres kan vises på plattformen takket være Disneys tidligere markedsføringsstrategi. .

I slekt:

Imidlertid har dette året sett litt annerledes ut for Disney Plus, med den 45-dagers regelen som ikke lenger gjelder filmer som Indiana Jones 5.

.

+?

Indiana Jones and the Dial of Destiny +.

, Indiana Jones 5 er tilgjengelig å kjøpe for £ 13..

I USA kan du kjøpe en digital kopi av filmen for $ 19..

Finalen Indiana Jones . Imidlertid, med denne digitale utgivelsen, er vi et skritt nærmere å trene når.

Vær tilgjengelig for å se på Disney+?

+?

Som nevnt ovenfor, har ikke en bekreftet Disney+ utgivelsesdato, men vi kan se på nyere Disney -utgivelser for å spekulere i den potensielle streamingdebuten.

Det pleide å være at Disney -utgivelser ankom Disney+ først etter et eksklusivt løp på minst 45 dager på kino. Imidlertid har den utgivelsesstrategien endret seg i år.

. Guardians of the Galaxy Vol 3.

Mads Mikkelsen, Phoebe Wallerbridge, Harrison Ford, Indiana Jones and the Dial of Destiny

Onsdag 27. september.

.

Indiana Jones Filmer på Disney+ hvis du er abonnent.

Hvis du ikke er abonnent, kan du registrere deg i streamingtjenesten for £ 7..90 for hele året, effektivt å få deg to måneders abonnement gratis.

For mer Indiana Jones 5 -dekning, sjekk ut:

er tilgjengelig å kjøpe fra Prime Video, iTunes, Microsoft Store og andre digitale forhandlere. Den andre Indiana Jones +.

. Begynn som praktikant på Trade Bible Screen International, ble han forfremmet til å rapportere og analysere britiske resultater i Storbritannia, i tillegg til å snekre sin egen nisje med skrekkfilmer, delta på sjangerfestivaler over hele verden. Etter å ha flyttet til Digital Spy, opprinnelig som TV -forfatter, ble han nominert til Årets nytt digitalt talent på PPA Digital Awards. Han ble filmredaktør i 2019, der rollen han har intervjuet 100 -tallet av stjerner, inkludert Chris Hemsworth, Florence Pugh, Keanu Reeves, Idris Elba og Olivia Colman, ble et menneskelig leksikon for Marvel og dukket opp som en ekspert gjest på BBC News og på -stage på MCM Comic-Con. Der han kan, fortsetter han å skyve sin skrekkagenda – enten redaktøren hans liker det eller ikke.

Indiana Jones 5 har nettopp en streamingdato – her er når du kan se

(L-R): Teddy (Ethann Isidore), Indiana Jones (Harrison Ford) og Helena (Phoebe Waller-Bridge) i Lucasfilm

Indiana Jones and the Dial of Destiny spiller fremdeles i mange teatre, men snart kan du se fra komforten i ditt eget hjem. .S., .

Indiana Jones og Dial of Destinys digitale utgivelse er satt til 29. august. Det vil være tilgjengelig for kjøp for forhandlere inkludert Amazon og Apple TV og ledsaget av fem bak kulissene Featuretter. Indiana Jones fans som ikke er lokalisert i U.S. må vente på at den digitale utgivelsen kommer til regionene deres.

. . .

. Det er den første Indy -filmen som ikke ble regissert av Steven Spielberg; I stedet tok James Mangold roret (Spielberg forble om bord som produsent).

Dial of Destiny er satt i to tidsperioder. I 1944 gjenoppretter Indy og arkeologikollega Basil Shaw (Toby Jones) en nazi-stjålet gjenstand, et tidsreisende enhet kalt Archimedes Dial, fra forskeren Jürgen Voller (Mads Mikkelson). I 1969 jobber Voller for NASA og prøver å få hendene på skiven igjen. Jones slår seg sammen med Shaws datter, Helena (Phoebe Waller-Bridge) for å stoppe ham for godt.

.

Indiana Jones 5 Digital utgivelsesbonusinnhold

Dial of Destinys digitale utgivelse kommer med en femdelt bak kulissene som lager dokumentar. Her er hva featurettene vil dekke:

Kapittel 1 – Prolog: ! Journey to 1944 da denne featuretten avslører filmskapere, karakterer, stunts, steder og utrolige visuelle effekter som utgjør den spennende åpningen av Dial of Destiny.

Kapittel 2 – New York: Sprengt til eventyr da James Mangold viser frem omformingen av Manhattan fra 1969 for Moon Parade Chase. Denne featuretten Spotlights Helena (Phoebe Waller-Bridge) mens John Williams gjennomfører sitt vakre nye tema for denne overbevisende karakteren.

Mannen i hatten er tilbake! . Møt Teddy (Ethann Isidore), Indys forhåndslige nye allierte i jakten på skiven.

Møt Renaldo (Antonio Banderas) mens han guider heltene våre på en farlig undervannsskattjakt! Ta igjen Harrison Ford og Phoebe Waller-Bridge på stedet på Sicilia og utforske huler, feller og bugs rundt Archimedes ‘grav.

Kapittel 5 – Finale: Denne featuretten bryter ned det spennende klimakset til Indiana Jones -serien. Rollebesetninger og filmskapere James Mangold, Kathleen Kennedy, Frank Marshall, John Williams, Steven Spielberg og Harrison Ford tok farvel med en av de største heltene gjennom tidene.

Mer fra Toms guide

  • Hvorfor House of the Dragon sesong 2 vil ha færre episoder
  • Netflixs kansellerte krigernonne blir gjenopplivet, men det er en fangst