?

En annen grunn til at en Snapchat -strek ville forsvinne ville skyldes en viss teknisk feil fra Snapchats side. . . Du kan følge trinnene nedenfor om hvordan du kan kontakte Snapchats supportteam for å appellere til din strek.

Ruben Circelli har vært frilanseteknologforfatter og redaktør siden 2014. Hans arbeid har dukket opp på dusinvis av nettsteder, inkludert Komando.com, Twinfinite og TheGamer.

Jonathan Fisher er en CompTIA -sertifisert teknolog med mer enn 6 års erfaring med å skrive for publikasjoner som Technorms og Help Desk Geek.

Hopp til en seksjon

Hva du skal vite

 • .
 • Snapchat har et støtteform du kan fylle ut slik at Snapchat kan avgjøre om streken din skal gjenopprettes.

Denne artikkelen forklarer hvordan du får en tapt strek tilbake på Snapchat. En snap -strek er atskilt fra snapscore, som går opp når du samhandler med andre brukere på appen.

Hvordan få en strek tilbake på Snapchat

. .

Så hva gjør du når du mister en snapsstreak? Vel, du kommer til Snapchat -støtte.

 1. . Snapchat -støtte gjeninnfører vanligvis ikke streker i disse tilfellene.

Den beste måten å holde snapsstreak i gang er å ha en fast ide om hvordan systemet fungerer. .

Du og vennen din må begge sende hverandre et snap minst hver 24. time. . Det er litt motintuitivt, så det er bare noe du må huske hvis du bryr deg om å holde opp snapsstreaks.

.

Hvordan starter du en strek på Snapchat?

For å starte en Snapchat -strek, send et bilde eller videosnap til en bestemt venn; Når de knipser deg tilbake, har streken din startet. Det blir offisielt på tre dager. Legg merke til at å chatte, legge ut historier og sende snaps til grupper ikke vil telle mot Snapchat -streken din; det må være et bilde eller en videosnap.

Hvordan endrer du Snapchat Streak Emoji?

Etter at streken din får offisiell status etter tre dager, vil du se en brannemoji ved siden av begge brukernavnene dine. For å endre den til en annen emoji, lanser du Snapchat og velger din Profilikon. Plukke ut Innstillinger > > , og velg din nye emoji.

Hvordan få en Snapchat -strek tilbake?

Axel Nash

Snapchat kan være veldig avhengighetsskapende å bruke med alle funksjonene i applikasjonen. Det er vanskelig å ikke glede seg over å bruke dem alle og sende kreative eller morsomme snaps til vennene dine. Mange brukere elsker å bruke Snapchat på en daglig for å sende snaps til vennene sine og ikke trenger å bekymre seg for om alle disse meldingene vil ta opp mye av telefonlagringen din, da de vil forsvinne etter litt tid.

Snapchat, de har denne funksjonen som heter Snapchat Streak.Det er et insentiv for alle brukere som sender snaps til en venn hver dag. Begge dere trenger å sende hverandre snaps regelmessig for å få denne streken. Du må opprettholde denne streken, men konsekvent sende et snap hver dag, og når du slutter å sende noen, vil streken din forsvinne. Snapchat vil gi deg en advarsel før den streken forsvinner. Hvis du vet at du ikke savnet en dag, men streken din forsvant, er det fortsatt mulig å få den streken tilbake, og vi vil vise deg hvordan du kan gjøre det.

Del 1: Hvorfor forsvant Snapchat -streken?

Vi vet hvor morsomt det er å sende snaps til vennene dine hver dag, men det er en bekreftet grunn til at Snapchat -streken din forsvant. Årsaken er at du og vennen din ikke har sendt noe snap til hverandre innen 24 timer. Det er viktig å vite at hvis du vil holde streken, må du konsekvent sende et snap til hverandre, ellers vil den streken forsvinne.

Du kan også sjekke om du eller vennen din hadde problemer med internettforbindelser, og om snaps du sendte ikke ble levert med hell. Snapchat vil vanligvis informere deg om din snap ikke sendte vellykket. Du bør sjekke om du er koblet til Internett og prøver på nytt å sende snaps.

?

En annen grunn til at en Snapchat -strek ville forsvinne ville skyldes en viss teknisk feil fra Snapchats side. Hvis du vet at du konsekvent har sendt et snap til vennen din og omvendt, kan du få den streken tilbake ved å kontakte Snapchat -støtte direkte. De vil hjelpe deg å bringe det tilbake så lenge de ser på kontoen din at du konsekvent har sendt snaps til vennene dine det siste døgnet. Du kan følge trinnene nedenfor om hvordan du kan kontakte Snapchats supportteam for å appellere til din strek.

 • Åpne Snapchat -applikasjonen.
 • Steg 2:Da kan du gå til Innstillinger med COG -ikonet og bla til du finner “støtten” og trykker på det.

Få tilbake Snapchat -streken etter at den forsvinner

 • Som støtte, bør du gå og klikke “Jeg trenger hjelp.

Få tilbake Snapchat -streken etter at den forsvinner

 • Trinn 4:Under “Populære emner” kan du deretter trykke på “SnapStreaks.”

Få tilbake Snapchat -streken etter at den forsvinner

 • Trinn 5:GO kan da se etter spørsmålet som angitt på bildet nedenfor. Trykk deretter på “Gi oss beskjed.”

Få tilbake Snapchat -streken etter at den forsvinner

 • Trinn 6:Etter kan du trykke på “Mine snapsstreaks forsvant.”

Få tilbake Snapchat -streken etter at den forsvinner

 • Trinn 7:Du blir deretter omdirigert til et skjema du trenger å fylle ut.
 • Trinn 8:Når du har fylt ut skjemaet, kan du nå trykke på “Send” for å sende inn appellen din til Snapchat -teamet for å gjennomgå.

Del 3: Vanlige spørsmål

Spørsmål nr. 1: Hvordan fungerer en Snapchat -strek?

En Snapchat-strek fungerer bare hvis du og vennen din har sendt hverandre en snap, ikke inkludert chatter, innen det døgnåpne vinduet. Begge må gjøre dette konsekvent, ellers mister du streken og begynner fra bunnen av igjen.

?

Snapchat -emojiene er en unik funksjon som du ser i appen, som forklarer og viser hvor ofte du samhandler med den vennen. Disse emojiene kan sees ved siden av brukerens navn, og disse emojiene har sin definisjon som er basert på hvor lenge og ofte du har samhandlet med den brukeren. .

Spørsmål nr. 3: Hva skjer når du får en 1000 dagers strek på Snapchat?

Hvis du kommer til en 1000-dagers Snapchat-strek, vil du få en spesiell sjarm for deg og den vennen som du samhandlet med.

Spørsmål nr. 4: Betaler Snapchat deg for streker?

Nei, du får ikke betalt for Snapchat -strekene du har i søknaden. . Forsikre deg om at du legger ditt beste snap, slik at du kan få en sjanse til å vinne hvis du blir valgt.

Konklusjon

Å bruke Snapchat er morsomt med alle funksjonene, for eksempel denne Snapchat -streken. Selv om det involverer deg og vennen din å delta og kan være et godt mangeårig spill som du har med vennen din. Hvis du vil lese mer om hva du kan gjøre på Snapchat, kan du lese artikkelen vår, “21 Hidden Snapchat Hacks & Funksjoner du kanskje har gått glipp av”.

Hvis du mister Snapchat -streken din, og du var sikker på at du sendte et snap, sørg for å nå tilbake på denne artikkelen og nå ut til Snapchat -støtte for å få streken tilbake.