?

“Krymping følger en sørgende terapeut som begynner å bryte reglene og fortelle kundene sine nøyaktig hva han mener. Ignorerer hans trening og etikk, og han finner seg selv å gjøre enorme, svulstige endringer i menneskers liv … inkludert hans egen.”

Hvor mange episoder av krympende sesong 1

2023 nominert for 2 Emmy® Awards. Jimmy sliter med å sørge for tapet av sin kone mens han er pappa, venn og terapeut. Han bestemmer seg for å prøve en ny tilnærming med alle i sin vei: ufiltrert, brutal ærlighet.

Episoder

Jimmy, en terapeut som sørger over sin kone, tar en mer proaktiv tilnærming med sine pasienter i håp om at å hjelpe dem vil hjelpe seg selv.

37 min 27. januar 2023 TV-MA
Festning av ensomhet

For å få Sean ut av juridiske problemer, kobler Jimmy seg med sin fremmedgjorte beste venn – mens han prøver å skjule det hele for Paul.

31 min 27. januar 2023 TV-MA

Jimmy er vitne til Gaby i en kompromitterende situasjon. Paul gir Alice om hvordan han skal takle sorgen sin mens han står overfor et eget tap av sitt eget.

30 min 3. februar 2023 TV-MA

Som ting spiral på jobb, konfronterer Jimmy Liz for å blande seg inn i livet hans. Paul sliter med om han skal fortelle datteren hans diagnosen.

Når Jimmy treffer en veisperring med Sean, har han ikke Paul til å konsultere for råd. Brian kunngjør om forholdet sitt.

29 min 17. februar 2023 TV-MA

På Alice’s oppfordring, samtykker Jimmy til å være vert for en fest. Gaby sliter med sin post-divorce libido. Liz anbefaler medisinsk marihuana til Paul.

29 min 24. februar 2023 TV-MA

Flere store stjerner og store latter

Se det på Apple TV+ nå.

Trailere

Bonusinnhold

I slekt

Rollebesetning og mannskap

Jessica Williams Gaby
. Paul Rhodes

Hvordan se

 • Apple TV+

Om

2023 nominert for 2 Emmy® Awards. Jimmy sliter med å sørge for tapet av sin kone mens han er pappa, venn og terapeut. Han bestemmer seg for å prøve en ny tilnærming med alle i sin vei: ufiltrert, brutal ærlighet.

Anbudskomedieserie om en terapeut er lett å elske.

Informasjon

Sjangerkomedie utgitt 2023 Rated TV-MA Region of Origin United States

Språk

Original Audio English Audio English (annonse, AAC, Dolby Atmos, Dolby 5.1), og 9 til. Undertekster engelsk (CC, SDH) og 40 til. Se alt

tilgjengelighet

Lukkede bildetekster (CC) refererer til undertekster på det tilgjengelige språket med tillegg av relevant informasjon om ikke-dialog. Lydbeskrivelser (AD) refererer til et fortellerspor som beskriver hva som skjer på skjermen, for å gi kontekst for de som er blinde eller har lavt syn.

Copyright © 2023 Apple Inc. Alle rettigheter forbeholdt.

Hvor mange episoder er i ‘krympende’ sesong 1?

I Apple TVs nyeste serie, Krympe, . Harrison Ford er også hovedrollen i showet, og han er en absolutt glede å se på mens han spiller DR. Paul Rhodes, Jimmys sjef som er veldig imot sin nye prosess for arbeid. . Det er et ganske hyggelig show som kombinerer komedie med relatable øyeblikk fra alle stadier i voksen alder.

Hvor mange episoder er i ‘krympende’ sesong 1?

Sesong en av Krympe vil ha totalt ti episoder. Hver episode er omtrent en halvtimes lang, og de har premiere hver torsdag på Apple TV som starter klokka 12.00 EST/PST.

Nå som du vet hvor mange episoder som er i sesong en, og når de kommer ut, her er den offisielle synopsisen for Krympe Sesong en:

Krympe følger en sørgende terapeut som begynner å bryte reglene og fortelle sine klienter nøyaktig hva han mener. .

Nye episoder av ‘krympende’ er tilgjengelige på Apple TV på onsdager kl. 12.00 EST/ PST.

Krympende: Hvor mange episoder og når kommer nye episoder ut?

Krymper hvor mange episoder

Seere av Krympe lurer på Hvor mange episoder er i serien, og når hver nye episode kommer ut. Denne serien lar en terapeut gå Rogue! I den følger vi Jimmy Laird, en sørgende terapeut som jobber ved det kognitive atferdsbehandlingssenteret. Trist over tapet av kona, begynner han å fortelle pasientene sine nøyaktig hva han mener, og bringer uro inn i alles liv!

Her er hvor mange episoder som er i krymping og på hvilken dag nye episoder kommer ut.

?

Krymping har 10 episoder.

Episodelisten er som følger:

 • Episode 1 – Coin Flip
 • Episode 2 – festning av ensomhet
 • Episode 3 – Femten minutter
 • Episode 4 – Poteter
 • Episode 5 – Woof
 • Episode 6 – Imposter Syndrome
 • Episode 7 – unnskyldningsturné
 • Episode 8 – Boop
 • Episode 9 – Fremover
 • Episode 10 – Lukking

Krympet hadde premiere 27. januar 2023 og ble avsluttet 24. mars 2023. . Nå er den andre sesongen varmt forventet av fans av den første.

Skrevet av Jason Segel, Brett Goldstein og Bill Lawrence, inkluderer rollebesetningen Harrison Ford og Jason Segel i hovedrollene. Andre involverte er Jessica Williams, Michael Urie, Lukita Maxwell, Christa Miller og Luke Tennie.

Når kommer nye krympende episoder ut?

Alle episoder med krymping er for øyeblikket tilgjengelige å se. Det er ingen nye episoder.

Men Apple TV har bestilt en andre sesong, som kan ankomme innen 2024.

Den offisielle synopsis for serien lyder:

“Krymping følger en sørgende terapeut som begynner å bryte reglene og fortelle kundene sine nøyaktig hva han mener. Ignorerer hans trening og etikk, og han finner seg selv å gjøre enorme, svulstige endringer i menneskers liv … inkludert hans egen.”

For mer Apple Plus TV -innhold, vet du om de totale episodene av Foundation sesong 2. Også, her er hvor mange episoder High Desert vil ha, og når det kommer til en slutt.

Vansh er en SEO som er medvirkende forfatter for Comingsoon. Hans lidenskap for kino og superheltsjangeren er det som gjorde ham til en film/serieanalytiker. På fritiden kan Vansh bli funnet skrikende på skjermen mens han ser på cricket -kamper eller binging av all slags streaminginnhold for å pusse opp underholdningskunnskapen hans.