Mac-10 |, Mac-10-IOP Wiki

Mac Ten

Military Armament Corporation brukte aldri “MAC-10” nomenklaturen i katalogene eller salgslitteraturen, men “MAC-10” brukes ofte av Tittel II-forhandlere, våpenforfattere og samlere. I et tiår ble den semi-automatiske pistolversjonen av våpenet forbudt i U.S. Under Assault Weapons Ban vedtatt av Kongressen i 1994.

MAC-10 er en tidlig kalt krigs-undermaskinpistol av oss opprinnelse. Den ble utviklet på 1960 -tallet av Gordon Ingram. Selv om navnet MAC-10 er et populært navn, er den faktiske fabrikkbetegnelsen modell 10 eller M10. .

Design

. . På grunn av den lette bolten er brannhastigheten veldig høy. . .

Ildkraft

M10 skyter .45 ACP eller 9x19mm runde fra henholdsvis et 30 eller 32 runde magasin. Jo mindre M11 skyter .. .100 o / min for M10 og 1.200 for M11. Det effektive området er sitert som 50 meter for .45 ACP -modell og 80 meter for 9x19mm -modellen.

.

Ingram Model 10 er den originale modellen i full størrelse. Det er tilgjengelig i .45 og 9x19mm. .

Mac-11

Ingram Model 11 er en nedskalert modell 10 som skyter .380 AVS -runde. . .

M11/9

En oppdatert modell av Ingram Model 11 som er kammeret for 9x19mm -runden. .

MAC-10

MAC-10 18

Klikk på det merkede området for å bytte mellom animasjoner. .

Innhold

 • 2 Eksklusivt utstyr
 • 3 Union Skill
  • .

  Hvordan få [rediger]

  Normal tung tidtaker 2:00:00. Se T-Doll-produksjon for detaljer.

  Drop kan fås fra mange kampstadier fra kapittel 1-4E og fremover.

  Belønning ikke oppnådd som en belønning

  Det er ingen fagforeningsferdigheter for denne T-Dollen.

  Statistikk / data [rediger]

  .
  Rangering av denne dukkens spesifikasjoner i forhold til annenhver dukke.

  Navn Røykgranat
  ikon Røyk
  tekst Kaster en røykgranat som reduserer fiendens brannhastighet med ($ ROF_VALUE)% og bevegelseshastighet med ($ movespeed_value)% innenfor en radius på 2.5 enheter for ($ time_value) sekunder.
  1
  ro deg ned 20 19.6 19.1 18.7 18. 17. 17. 16. 16.4 16
  rof_value 27 29 32 34 36
  MOVESPEED_VALUE 30 34 37 39 43 46 48 50
  TIME_VALUE 2. 2.7 . 3.2 3. 3.5 3. 3.8 4

  . Ingram i 1964. .45 ACP, .380 ACP, eller 9mm. En to-trinns undertrykker av Sionics ble designet for MAC-10, som ikke bare avtok støyen som ble opprettet, men gjorde det lettere å kontrollere på full automatisk (selv om den også gjorde pistolen langt mindre kompakt og skjult) [1] .

  MAC-10 ble designet for å fylle rollen som et kompakt, billig å produsere submachine pistol/personlig forsvarsvåpen. For dette formål er MAC-10 hovedsakelig bygget av stålstålstempler. . M10 har en teleskopisk bolt, som vikler seg rundt baksiden av tønnen. Dette tillater et mer kompakt våpen og balanserer vekten av våpenet over pistolgrepet, der magasinet ligger. M10 skyter fra en åpen bolt, og boltens lette vekt resulterer i en rask brannhastighet. I tillegg inkluderer denne designen en innebygd feedramp som en del av avtrekkervakten (et nytt konsept den gangen) og for å spare på kostnad ble magasinet resirkulert fra M3 fettpistol. Tønnen er gjenget for å akseptere en undertrykker, som fungerer ved å redusere utslippets lyd uten å forsøke å redusere kulens hastighet. .45 ACP-versjoner, ettersom de fleste belastninger allerede er subsoniske allerede, i motsetning til spesielle, lavdrevne subsoniske belastninger som vanligvis kreves for undertrykt 9 mm våpen. Etter forslag fra USA. Ingram la til en liten brakett med en liten stropp under snuten for å hjelpe til med å kontrollere rekylen under helautomatisk brann.

  Den viktigste årsaken til den originale M10 Finding -anerkjennelsen var den revolusjonerende lyddemperen designet av Mitchell Werbell III av Sionics. Denne undertrykkeren har en to-trinns design, med den første fasen som er større enn den andre. . Det er også veldig stille, til det punktet at bolten kan høres sykling, sammen med den undertrykte rapporten om våpenets utslipp, men bare hvis subsoniske runder brukes (standard .. Undertrykkeren, når den brukes med et Nomex -deksel, skaper et sted å holde skytevåpenet med den sekundære hånden, noe som gjør det lettere å kontrollere. . Dette var en faktor som førte til konkursen til Military Armament Corporation, en annen var selskapets unnlatelse av å anerkjenne det private markedet. Den opprinnelige Sionics Suppressor er 11.44 tommer i lengde, 2.13 tommer i total diameter, og veier 1.20 pund.

  Design

  Ingram har på seg et sett med svart og grønnstripet sportsklær. Hun har også et stingmerke i venstre øye, arm, høyre hofte og høyre ben skinn. .

  Hovedkunstverk

  Galleri bestående av kunstverk som først og fremst brukes i spillet. For informasjon om hvordan du kan skaffe visse kostymer, se hudkatalog.

  MAC-10

  De er en submachine-gun i anifobi, anskaffelig fra Mistas butikk på nivå 7.

  MAC-10 (Military Armament Corporation MAC-10)

  Våpenstatistikk

  Skader

  Hodeskuddskade

  Rpm

  Magasin kapasitet

  Reserve ammunisjon

  Område

  Utstyr tid

  Oppkjøp

  Pris ($)

  Anskaffelsessted

  Oversikt [ ]

  . Ingram i 1964. Det er kammeret i en av dem .45 ACP eller 9mm. .

  . I et tiår ble den semi-automatiske pistolversjonen av våpenet forbudt i U.S. Under Assault Weapons Ban vedtatt av Kongressen i 1994.

  På grunn av skaden ser det ut til at MAC-10 er kammeret inn .45 ACP, lik M1911.

  I spill [ ]

  MAC-10 er en helautomatisk submachine-pistol spilleren kan kjøpe i Mista’s butikk, og blir tilgjengelig for kjøp på nivå 7.

  . Heldigvis utgjør dens høye skade og ROF for det, og den korte omlastingstiden gjør dette våpenet til et monster når det gjelder CQC. Vel verdt dollar du vil bruke for å kjøpe en.

  I CQC regjerer MAC-10 suverent, da det er latterlig omdreininger per minutt og solid skade gjør at den kan blande seg gjennom fiender ekstremt raskt og uanstrengt makulering gjennom en sjefs helse, selv om man bør ta seg av de kan straffes hvis man blir grådig.

  MAC-10 bruker lys ammunisjon som er spredt over hele kartet, noe som betyr at MAC-10 har en enkel å finne kilde til ammunisjon.

  Trivia []

  • MAC-10 er det eneste våpenet som har beholdt kravet til nivåopplåsing fra versjoner før overhalingen i april.
  • Det er også et tilbakevendende våpen fra Aniphobia før Overhaul.
  • MAC-10 kan gjøres om til Sionics MAC-10 ved å finne undertrykkeren inne i vaffelhytta ved det militære sjekkpunktet / Town 3.