League of Legends Capsule Prime Gaming | eBay, Riot og Amazon ser ut til å avslutte LOL Prime Gaming Capsule Collaboration – Dot Esports

. Han har en Bachelor of Arts in Magazine Journalism fra Syracuse University og spesialiserer seg spesielt på dekning av League of Legends, forskjellige Nintendo IPS og utover.

League of Legends Capsule Prime Gaming

Oops! Ser ut som om vi har problemer med å koble oss til serveren vår.

.

. . Se detaljer for frakt

Ligger i: Murska Sobota, Slovenia
Selger godtar ikke avkastning . Se detaljer – for mer informasjon om retur

eBay Money tilbake -garanti
.

Selgerinformasjon

Selger påtar seg alt ansvar for denne oppføringen.
eBay varenummer: 314666234267

. . . Se selgerens oppføring for alle detaljer. Se alle tilstandsdefinisjoner åpnes i et nytt vindu eller faner

En månedlig fordel så mange League of Legends .

League of Legends Spillere gjennom prime gaming etter den nåværende belønningsperioden avsluttes, ifølge en samtale som YouTube -skaperen Matty Love Gaming hadde med en Amazon -ansatt. full av RP, mester skjær, en hud og mer.

I denne samtalen sier den ansatte at avtalen Riot Games hadde med Amazon, bare forventet å sist til desember 2022. . 16 ser ut til å være for å sikre at spillere som ennå ikke har hevdet denne endelige kapselen, gjør det innen god tid.

. Det er foreløpig uklart om de viktigste spillkampanjene for Riots andre titler, inkludert og , vil møte lignende skjebner i nær fremtid.

Spillere i en Reddit-tråd som diskuterer denne samtalen, bemerket at denne avgjørelsen kan være knyttet til den nylige tilgjengeligheten av opprørstitler på Xbox Game Pass, der spillerne kan tjene forskjellige belønninger i spillet for å koble sin Riot-konto. Det er ingen indikasjoner på at dette har påvirket det viktigste spillprogrammet.

Riot kommenterte ikke Dot Esports angående slutten av det nåværende samarbeidet med Prime Gaming, og har heller ikke gitt noen informasjon om fremtidige samarbeid mellom de to.

. .

.

  • Du har til 16. februar 2023 for å kreve din Prime Gaming Capsule i januar

. Kapselen er ganske verdifull ettersom den inkluderer, blant annet, 350 RP.

  • 5 Mytisk essens
  • 200 oransje essens
  • (2) Serie 1 evige skjær
  • (1) 30-dagers XP-boost