JackSepticeye – Alder, Bio, bursdag, familie, nettoverdi | Nasjonalt i dag, JackSepticeye Press Page | Shore Fire Media

Jack Septiceye

7. februar 1990

JackSepticeye

Sean William McLoughlin, populært kjent som JackSticeye, ble født 7. februar 1990. . McLoughlin startet sin internettkarriere med å gjøre stemmeinntrykk på YouTube. I dag er han en av de høyest betalte YouTubers på plattformen. Hans innovative videoer, personlighet, raushet og ærlige natur har gjort ham til en bedårende karakter for fans over hele verden. Han er en flott fyr, og det er grunnen til at vi feirer den spesielle dagen hans her!

Raske fakta

Sean William McLoughlin

7. februar 1990

Seans sosiale medier:

Bakgrunn

Sean Willian McLoughlin, bedre kjent som ‘JackSepticeye,’ er et husholdningsnavn i YouTube og spillverdenen. Før han ble JackSepticeye, var McLoughlin, født 7. februar 1990, i Irland, det gjennomsnittlige barnet født til en gjennomsnittlig familie. Hans far, John, jobbet for “Electricity Supply Board”, mens moren jobbet forskjellige jobber. McLoughlin er en Vannmann av irsk avstamning som – som de fleste av sine jevnaldrende – begynte å spille videospill i en alder av syv. Han elsket å spille sin “Nintendo Gameboy” og ville fordype seg i sin verden. Han tjente sitt alias, ‘Jack Septic Eye’ etter en fotballkampulykke der han skadet øyet og bestemte seg for å bruke det til sin internettkarriere. McLoughlin gikk på college og fikk en Bachelor of Arts -grad i hotellledelse fra Athlone Institute of Technology.

. Hans første innhold fokuserte på stemmeinntrykk. Senere begynte han å lage spillinnhold. . Denne omtale forårsaket en ringvirkning for McLoughlin. . Han gikk fra 2500 abonnenter til 15 000 i så lite som fire dager, og i mai 2014 gjorde han YouTube på sin heltidsjobb. I juli samme år hadde McLoughlin samlet 800 000 abonnenter; I august slo han en million. . I 2016 var han vertskap for SXSW Gaming Awards og signerte med RevelMode. I 2017, etter en kontrovers med Pewdiepie, signerte Disney Digital Network McLoughlin. Samme år ble han omtalt på Irlands rike liste og Forbes -liste som en av de beste spillpåvirerne i 2017. Denne inkluderingen ga ham mer publisitet enn man kan forstå.

JackSepticeye så ut til å blomstre fra dette. Han ble signert med WME – et talentbyrå – og ble oppført igjen av Forbes på 2020 30 under 30 -listen. McLoughlin ble til og med omtalt i 2021 -filmen “Free Guy.. McLoughlin har aldri vært gift, men han er i et forhold til Evelien Smolders – en nederlandsk YouTuber.

nedlasting

. Bilder er kun til redaksjonell bruk.

nedlasting

Fotokreditt: Heirume Photography

nedlasting

Videoer

Spiller Deadpool med Ryan Reynolds!

Husket Tom Holland og Zendaya meg?

Det morsomste intervjuet jeg

Dette var en drøm som går i oppfyllelse! (The Rock og Kevin Hart)

Thor smilte til meg (Chris Hemsworth og Tessa Thompson)

Morsomste videoer jeg fant på Tik Tok

Dette var så skummelt at det fikk meg til å gråte

Hele veien - JackSepticeye Songify Remix av Schmoyoho

JackSepticeye tilstår å angre på en kollap i denne surgodteriutfordringen | Delish

Pressemeldinger Vis alle

QCODE’s Wood Elf Vertical kunngjør hjernelekkasje, ny utskrevet komedie -podcast fra skaperne JackSepticeye (Seán McLoughlin) & Crankgameplays (Ethan Nestor)

Global Entertainer og filantropist JackSepticeye introduserer toppen av det mornin -kaffemerket

JackSepticeye er vertskap

JackSepticeye kunngjør sitt fjerde årlige Thankmas -arrangement som inviterer venner, fans og kjendiser for å skaffe midler til World Central Kitchen

Biografivisning

Sean McLoughlin, kjent for fans som Jackcepticeye, er en skaper, gründer og filantropist. . Kanalen ble opprettet i 2013 og har siden samlet nesten 15 milliarder synspunkter med Sean som holder sine lojale fans underholdt og engasjert gjennom forskjellige spill, kjendisintervjuer – inkludert Ryan Reynolds, Tom Holland, Dwayne Johnson, Brad Pitt, Margot Robbie, Chris Hemsworth og mer – Eklektisk humor, alvorlig medfølelse og relatabel ærlighet, alt mens du fremmer positivitet og mental helse. Fanbasen hans på tvers av alle digitale plattformer nummer 48.5+ millioner.

En stor lidenskap for Sean’s gir tilbake til samfunnet gjennom veldedighetsstrømmer, inkludert hans årlige Thankmas -initiativer. Han har samlet inn over $ 21.5 millioner dollar for flere veldedige organisasjoner som Save the Children, Crisis Text Line, American Foundation for Suicide Awareness, Trevor Project og Childs Play, for å nevne noen. Senest brøt han en-dagers, veldedighetsstrømmingsrekord, og samlet inn mer enn $ 10 millioner for World Central Kitchen i desember 2022.

I juni 2020 lanserte Sean toppen av Mornin-kaffen og er en av grunnleggerne av klesmerket, Cloak, som ble lansert høsten 2018. I 2022, i samarbeid med Moment House og Shout Factory, ga han ut sin dokumentarfilm, ?, som ble filmet under komedieturen med samme navn og fant ham opptrådt live for tusenvis av dedikerte fans på mer enn 30 utsolgte show over hele Nord-Amerika og Europa. Etter utgivelsen tilbrakte filmen flere uker på nei..

  • Offisiell side
  • Twitter
  • Instagram
  • .(JavaScript må være aktivert for å se denne e -postadressen)
  • Toppen av morgenen