Instagram -innlegg vs Instagram -historier: er det ene bedre enn den andre?, 32 Instagram -historieideer for flere synspunkter og engasjement

Contents

. For eksempel har en moteblogger som tar bilder i et kult par sko og deretter tagger skoselskapet gitt UGC for skoselskapet. Det tar bare et sekund for virksomheten å dele innlegget, og det er en fin forandring fra det polerte merkegenererte innholdet som vanligvis er på selskapets Instagram.

?

Instagram -innlegg og Instagram -historier vises begge på samme plattform, men de er ekstremt forskjellige fra hverandre.

Hvis du har landet her, er det fordi du prøver å bestemme mellom Instagram -innlegg og Instagram -historier – eller du prøver å finne ut hvilket innhold som er best for hvert format.

Vi er her for å hjelpe!

Innholdsfortegnelse

 • Forskjeller og likheter mellom Instagram -innlegg og Instagram -historier
 • Når skal du bruke Instagram -innlegg
 • Når skal du bruke Instagram -historier
 • ofte stilte spørsmål
  • ?
  • Er Instagram -historier det samme som innlegg?
  • Hvorfor gjør folk Instagram -historier i stedet for innlegg?

  Forskjeller og likheter mellom Instagram -innlegg og Instagram -historier

  Hovedforskjellen mellom Instagram -historier og innlegg er at historier er midlertidige og varer i 24 timer, mens Instagram -innlegg er permanente og vises på en brukers profil. Instagram -historier tilbyr også en rekke interaktive funksjoner som avstemninger, spørsmål og quizer, mens Instagram -innlegg ikke har så interaktive alternativer.

  Instagram -innlegg . .

  Instagram -innlegg kan inneholde bildetekster opp til 2200 tegn, selv om den ideelle Instagram -postlengden er mellom 138 til 150 tegn. .

  . . .

  . .

  . .

  Imidlertid Har de beste Instagram -historiene øverst i profilen din, og de vil sitte der permanent.

  Instagram -historier vises øverst på Instagram -appen i stedet for som en del av noens feed. .

  De inkluderer ofte klistremerker eller ansiktsfiltre – som du ikke kan bruke i et Instagram -innlegg.

  Fordi Instagram -historier er mer midlertidige, er de vanligvis mer tilfeldige. De brukes som en sanntids engasjementsstrategi i stedet for et perfekt, polert Instagram-innlegg.

  Når skal du bruke Instagram -innlegg

  Instagram -innlegg er best for innhold som er:

  • Evergreen
  • Kuratert -Sikt på innhold med høy verdi på Instagram-feeden din
  • Designet for rekkevidde
  • Lydløs – De fleste brukere blar på feeden med lyden av

  En virksomhets Instagram -innlegg kan være:

  • Profesjonelle produktbilder
  • Godt produserte videoer

  Når skal du bruke Instagram -historier

  Instagram -historier er ideelt:

  • – Historier varer bare 24 timer, slik at de kan være mer “i øyeblikket”
  • Uformelt -selfie-videoer eller innhold bak kulissene er mer vanlig
  • Designet for engasjement – Historiene dine blir sett av dine nåværende følgere
  • Kortsiktige rabatter eller salg
  • Bak kulissene videoer eller intervjuer

  Begynn å spore Instagram -analysen din

  Ønsker å spore suksessen til Instagram -kampanjene dine? Start din gratis nøkkelhullsprøve for å komme i gang.

  Keyhole er en sanntidssamtale tracker som gir nøkkelord + hashtag analyse og sosiale medieanalyser på tvers av plattformer som Facebook, Twitter og Instagram. Kom i gang gratis her.

  Relaterte artikler:

  ofte stilte spørsmål

  Er det bedre å legge ut eller historie på Instagram?

  . Du kan bruke nøkkelhull til å teste hvilken innholdstype som fungerer i din favør når det gjelder rekkevidde og engasjement.

  ?

  Nei, Instagram -historier er ikke de samme som innlegg. De varer bare i 24 timer. Du kan imidlertid holde utvalgte historier for alltid i feeden din ved å bruke høydepunktfunksjonaliteten.

  Hvorfor gjør folk Instagram -historier i stedet for innlegg?

  . . De inkluderer ofte klistremerker eller ansiktsfiltre – som du ikke kan bruke i et Instagram -innlegg. Fordi Instagram -historier er mer midlertidige, er de vanligvis mer tilfeldige. De brukes som en sanntids engasjementsstrategi i stedet for et perfekt, polert Instagram-innlegg.

  32 Instagram -historieideer for flere synspunkter og engasjement

  Disse klare til-kopien Creative Instagram Story-ideene vil hjelpe deg med å fylle opp innholdskalenderen din og glede publikum.

  Alyssa Hirose 16. august 2022

  Når du har lagt ut en Instagram -historie, er den bare opp i 24 timer … men på Internett -tid er det nok. Spør hvilken som helst sjef for sosiale medier som har lagt ut noe ved et uhell: Hvert minutt betyr noe.

  500 millioner brukere får tilgang til Instagram -historier hver dag. Det betyr at Instagram -historier er en utmerket mulighet for bedrifter (58% av brukerne sier at de er mer interessert i et merke etter å ha sett dem legge ut en historie, og historier genererer en fjerdedel av plattformens totale annonseinntekter) for å tjene noen alvorlige kontanter.

  Enten du bruker Instagram for selskapet ditt eller bare for moro skyld, er historier en sentral del av å vokse publikum. . Men du vil ikke at seerne bare skal trykke gjennom historiene dine – du vil at de skal trykke på den lenke -knappen, svare på avstemningen din, kanskje gå til Instagram -butikken din og unne seg selv eller lytte til den nye sangen din på Spotify.

  Her er 32 Instagram -historieideer du kan kopiere for å lage Høy kvalitet, effektivt innhold som vil gi deg flere synspunkter og engasjement.

  Innholdsfortegnelse

  Bonus: opprettet av Hootsuites profesjonelle grafiske designere. Tilpass dem enkelt i Canva, og ta historiespillet ditt til neste nivå i dag.

  Søte Instagram -historieideer

  . Del en hjul eller fôrpost med et “nytt innlegg” -klistremerke

  . .

  . Det er mange “nye innlegg” klistremerker som perfekt oppsummerer den handlingen.

  Del et innlegg med nytt innleggs klistremerke

  Hjul er avskåret etter 15 sekunder, men hvis du vil lære å dele en hel 60-sekunders hjul til historien din, kan du sjekke ut denne videoen:

  2. Skjul et nytt innlegg med et klistremerke

  . Dette skaper et spennende bilde som er fristende å klikke på og lære mer om-som en løft-klaffbok.

  Blokker et bilde med et klistremerke

  . Del UGC med et klistremerke

  Life Hack: Du trenger ikke engang å lage ditt eget innhold for å legge ut en søt Instagram -historie.

  . For eksempel har en moteblogger som tar bilder i et kult par sko og deretter tagger skoselskapet gitt UGC for skoselskapet. Det tar bare et sekund for virksomheten å dele innlegget, og det er en fin forandring fra det polerte merkegenererte innholdet som vanligvis er på selskapets Instagram.

  . Etter at en bruker delte et bilde tatt i Ikea Canadas kafeteria og merket dem, omstilte merket innlegget med et morsomt klistremerke. Det er ikke den skandikule stemningen som Ikea er kjent for, men det er morsomt og ekte. kjærlighet IKEAs kjøttboller.

  4.

  Å be dine følgere om å stemme eller oppgi sin preferanse ved hjelp av en avstemning er en flott måte å engasjere dem på, og det er enkelt med Instagrams innebygde avstemnings-klistremerke. .

  Gjør en avstemning

  5.

  . Det er en morsom måte for publikum å samhandle med deg som skaper – og å svare på et spørsmål gir oss alle et lite løft av serotonin, ikke sant?

  For eksempel laget New York Magazine en quiz om en av funksjonshistoriene deres: Du må lese historien for å få svarene. Dette er en fantastisk måte å oppmuntre følgere til å lese funksjonen (og forhåpentligvis også andre innlegg på nettstedet).

  6. Si takk til dine følgere

  Uten dine følgere roper du bare inn i tomrommet (som har sin plass, helt sikkert, men er egentlig ikke det vi går etter fra et markedsføringsperspektiv på sosiale medier). Vis dem litt kjærlighet ved å si takk via historien din.

  si takk

  7. Del en kupongkode og lenke

  Å spare penger er søtt, ikke sant? Å dele en kupongkode på Instagram -historien din, samt en lenke direkte til det produktet gir følgere en utrolig enkel rute for å få rabatt (og du, en utrolig enkel rute for å få litt penger).

  8. Del innhold som inspirerer deg

  Enten du er en virksomhet eller en skaper, er sjansen stor for at du finner inspirasjon et sted – fra en tur i parken, fra en indiesang, en kul vase du en gang så osv.

  . Du er ikke en bot, bevis det.

  Dette motemerket delte bilder fra grunnleggerens tur til stoffbutikken-det er interessant å se bak kulissene og ikke bare sluttproduktet.

  Del inspirasjon

  . Del et flott produktbilde med en produktkobling

  Tekst, klistremerker og emojier har sin plass, men det er noe å si for et vanlig, rent bilde av høy kvalitet. Hvis du har et flott livsstilsskudd av et av produktene dine, kan du vurdere å dele det med en lenke til produktet. Uanstrengelse skriker kjølig.

  Tips: Fyll ut “tekst” -feltet når du legger til en lenke i Instagram -historien din for å erstatte hyperkoblingen. .”

  10. Del et estetisk bilde med en liten tag

  I likhet med det ovennevnte kan det å dele et enkelt bilde som ikke er så polert også være super engasjerende. ..

  . .

  11. Legg ut din Out of Office -melding

  Når du skal på ferie (du fortjener det), kan du gi beskjed til dine følgere via en Instagram -historie. Det er en mulighet til å dele en mer personlig side av merkevaren din, og å vise frem et kult feriebilde.

  12. Del et bilde fra en annen Instagram -konto

  Det trenger ikke alltid å handle om deg. Å dele innhold fra andre kontoer (med riktig kreditt, selvfølgelig) hjelper deg å gi dine følgere en mer helhetlig opplevelse, og kan til og med fremme noen gode forhold til andre skapere.

  Bare sørg for at du legger ut innhold som stemmer overens med ditt eget – det skal være fornuftig i sammenheng med ditt personlige merke. . Det er i tråd med merkets verdier og gir interessant og positivt innhold for sine følgere.

  .

  Ulike interaktive klistremerker krever forskjellige mengder hjernekraft (og generell innsats) for å engasjere seg. For eksempel er et spørsmåls klistremerke høy innsats-det innebærer at brukeren tenker på et svar og skriver det ut. En avstemning er litt lavere, ettersom brukeren bare må lese svarene og trykke på en.

  Et enkelt emoji -reaksjonsklistremerke som eksemplet nedenfor er enda lettere å samhandle med. Det gir ikke mye informasjon til deg som en skaper, men det er en morsom og nesten uanstrengt måte for publikum å engasjere deg.

  14.

  Instagrams nedtellingsklistremerker er engasjerende fordi de er dynamiske – klokken endres hvert sekund. .

  15.

  Det er bra å be om tillatelse før du gjør ting som dette (noen mennesker vil kanskje ikke bli merket offentlig), men å ringe ut spesifikke kunder hjelper deg med å lage en forbindelse med publikum.

  Denne keramikeren merket personen som bestilte et bestemt stykke i et fremdriftsbilde, og delte kult bak kulissene ser på hennes praksis.

  16. Gi et sniktitt av et salg eller spesiell begivenhet

  Alle liker å føle seg som en innsider, og å gi dine følgere litt innhold før hendelsen hjelper til med å hype dem opp. .

  .

  Gi Sneak Peeks of Sales

  .

  .

  Å legge ut en konkurransevinner på historiene dine er bra av to grunner. For det første kan det bidra til å varsle en konkurransevinner som de har vunnet, og for det andre hjelper det å bevise legitimiteten til konkurransen din til dine følgere. ?

  .

  kunngjøre en konkurransevinner

  18. Del en positiv gjennomgang

  . Del en på Instagram -historien din for å ydmykt vise dine følgere hvor fantastisk du er.

  Del en anmeldelse

  19. Vis frem håndverket ditt

  Hvis du jobber i en kreativ bransje, kan du bruke historieklistremerket til å flagre ferdighetene dine. . ? Dette kan være på tide å bli opptatt.)

  For eksempel viet denne artisten litt tid på å doodle sine følgerees forslag, og skapte en virkelig engasjerende serie av Instagram -historier.

  20. Del fremdriftsbilder

  Roma ble ikke bygget på en dag, sier de, og hvis romerne hadde Instagram, kan du satse på at de ville ha vist fremdriftsbilder. .

  Instagram historie spørsmål ideer

  21.

  Dra nytte av følgerens vell av kunnskap og forbindelser ved å be dem om forslag. “Hvilken duft av stearinlys skal jeg lage neste gang?”) eller noe personlig (“Frisøranbefalinger i Chicago?).

  På toppen av å samle verdifull innsikt, har dette den ekstra bonusen å få dine følgere til å føle at du verdsetter innspillene deres – noe du selvfølgelig gjør.

  Be om brukerforslag

  . Oppmuntre følgere til å stille spørsmål om arrangementet ditt

  Hvis du har et arrangement som kommer opp, personlig eller på nettet, kan du generere litt surr ved å stille dine følgere om de har noen spørsmål om det. Dette er også en effektiv måte å måle hvor godt du har levert informasjon (hvis du får mange spørsmål om hvilken tid det starter, for eksempel, kan det være lurt å sjekke at du offentliggjorde den informasjonen i utgangspunktet).

  Still et spørsmål om arrangementet ditt

  23.

  “Spør meg hva som helst” eller “AMA” brukes ofte når skaperne stiller spørsmål på Instagram -historiene sine.

  . Det er bedre å være spesifikk i spøren din. For eksempel utfordret denne artisten følgere til å stille hans “topp 4 noe”, som oppmuntrer dem til å virkelig tenke på et spørsmål. (Topp 4 hunderaser? ? ?)

  spør et spørsmål

  . Be om anonyme spørsmål eller tilbakemelding

  Full avsløring: Internett kan være et veldig vondt, veldig sint sted, så sørg for at du er i en god mental tilstand når du tar fatt på denne typen Instagram Story -spørsmålseventyr.

  Gjennom den nye NGL -appen kan du legge til et spørsmålsklistremerke som lar alle sende inn en melding anonymt. Dette kan være morsomt for dine følgere og kan føre til noen overraskende (og brutalt ærlig) tilbakemelding. Det er også en mulighet for publikum å stille spørsmål uten skjønn.

  svare på anonyme spørsmål

  Instagram Story Layout Ideas

  25.

  for mange Historier med meningsmålinger, spørsmålsklistremerker og lenker kan bli litt utmattende for dine følgere.

  Bryt det opp ved å legge ut en vakker collage (livsstilsbilder av merkevaren din, hvis du vil, eller til og med bare noen få pene bilder fra kamerarullen).

  Del en estetisk collage

  Hvis du vil lære hvordan du legger til flere bilder i en Instagram -historie, vil denne videoen hjelpe:

  26. Bruk en fotredigeringsapp for å lage en kul layout

  . Alternativene kan være overveldende (og dyre), men vi har gjort en oversikt over de beste verktøyene for Instagram i et hendig dandy blogginnlegg.

  . Samle gamle innlegg under et nytt tema

  .

  For eksempel delte Canadas drag race tidligere bilder av drag -dronninger under temaet elementer (AU for et gullutseende osv.).

  28.

  .

  Dette er en flott måte å dele tweets via Instagram – det er mye mer interessant enn skjermbildet alene.

  .

  Ved å bruke Hootsuites gratis Instagram Stories -maler, kan du kombinere bilder og tekst til vakker grafikk som formidler verdifull informasjon til dine følgere (som hva som er til frokost).

  30.

  Hvis du har mange bilder å dele, kan du vurdere å dele dem som separate historier i stedet for å lage en collage. .

  Dette vintageinspirerte klesmerket viste frem et antrekk som kan bæres fire forskjellige måter ved å legge ut en egen historie for hver stil. De introduserte kvartetten med historier med et omslag, som er en ren måte å lette dine følgere inn i fortellingen du konstruerer.

  . Bruk en emoji for å foreslå å tappe til neste lysbilde

  . Dette er en god strategi å bruke hvis du har mye informasjon å kommunisere i historiene dine. Det er bedre å dele informasjon i små biter, så historiene dine blir ikke overveldende.

  Bruk en emoji for å foreslå neste lysbilde

  .

  Dette er en utmerket måte å dele fordøyelige informasjonsbiter med dine følgere. . .

  .

  Planlegg Instagram -innlegg, hjul og historier, og administrer alle dine sosiale nettverk fra et enkelt dashbord. Prøv hootsuite gratis.

  . Spar tid og få resultater.

  .

  .

  .. .

  .

  Hvis du er en travel sosiale medier, har du sikkert lurt på om det er mulig å planlegge Instagram -historier. Svaret er ja.

  . .

  26 Eiendoms sosiale medier Poster ideer for å få nye kunder

  . Skulle ønske det var så enkelt? Bruk disse eiendommer i sosiale medier for å tiltrekke nye kunder (kjøpere og selgere).

  Hvordan du kan legge ut historier og mateinnlegg på Instagram -historien (riktig vei)

  Revisjonsinstagramkontoer på 30 minutter eller mindre med Sendible

  Hvordan lovlig brukergenerert

  Den største bekymringen når du legger ut tredjepartsinnholdet, er å vite hvordan du kan få tillatelse og kreditere forfatteren riktig. Du skal bare dele innhold at du har tatt eller har rett til å dele , Derfor er det avgjørende å be om tillatelse hvis innholdet ikke faller i de to parentesene. .

  STA Travel oppfordrer deres følgere til å merke dem med en merkevare hashtag

  .

  Den beste måten å nå ut til en skaper er å rette beskjed om dem (unngå å legge igjen en generisk kommentar til innlegget deres). Her er en mal du kan bruke:

  Hei [Skapernavn]! . ! Vil du være interessert?

  Når du deler historier fra påvirkere og dets kunder, sørger Sephora for å tydelig merke skapere.

  repost en til Instagram -historier

  . Her er noen anledninger der du kan vurdere å dele et feedinnlegg til Instagram -historien din eller ompostere en historie fra en annen konto:

  1. Når du vil dele et innlegg fra et annet merke som kan resonere med publikum

  Bonustips: . Det krever litt forhåndsplanlegging, men er en fin måte å dele UGC før partneren legger ut det.