Hvor mange scener etter studiepoeng har Guardians of the Galaxy 3? | Den of Geek, Guardians of the Galaxy 3s to studiepoeng, forklarte – Vox

Guardians of the Galaxy Vol. 3s to studiepoengscener, forklart

Wild Card er den ikke navngitte stjernegutten. Barnet ser ut til å ha noen krefter (de glød), men scenen kutter før vi ser dem kjempe.

Hvor mange scener etter studiepoeng har Guardians of the Galaxy 3?

Som nesten alle Marvel -filmene, Guardians of the Galaxy Vol. 3 har noen ekstra godbiter for deg under studiepoengene.

Av Joe George | 3. mai 2023 |

  • Del på Facebook (åpnes i en ny fane)
  • Del på Twitter (åpnes i en ny fane)
  • Del på LinkedIn (åpnes i en ny fane)
  • Del på e -post (åpnes i en ny fane)

| Kommentarer teller: 0

Dette innlegget inneholder spoilere for . 3

På dette tidspunktet har scener etter kreditt blitt synonymt med Marvel-filmer. Helt siden Samuel L. Jackson gikk inn i Tony Starks stue for å rekruttere Iron Man til Avengers, fans har stukket rundt noen ganger mer enn ti minutter med studiepoeng for å få litt mer tid med favorittkarakterene sine. . .

Mens de fleste MCU-fans ser frem til scenene etter studiepoengene, kan den siste utflukten av Star-Lords mannskap ha testet seernes tålmodighet med fem ekstra klipp i . 2. For lagets endelige utflukt viser regissør James Gunn litt mer tilbakeholdenhet. . har bare to korte scener etter studiepoengene.

. Men hvis du er en hensynsløs regelbreaker som Guardians selv, så les videre!

AD – Innholdet fortsetter nedenfor

Allerede før han tok stilling som co-leder for DC Studios, gjorde James Gunn det klart at Guardians 3 ville være den siste historien for denne konfigurasjonen av teamet. Noen tok det for å bety at filmen ville se våre foresatte enten ta tunge havari eller oppløse. Når studiepoengene ruller, har mange av nøkkelmedlemmene bestemt seg for å bare gå videre – men ikke Groot, Rocket og Kraglin!

. På en fremmed planet snakker den nye teamlederen Rocket rolig gjennom en handlingsplan med sitt mannskap. . .

Men den største overraskelsen er et femte medlem, et av de små barna som Guardians reddet fra den høye evolusjonære. . Men tegneserielesernes ører stukket sikkert da Kraglin identifiserte henne som phyla.

Den jenta er Phyla-Vell, et av de første medlemmene i det moderne Galaksens voktere. Phyla-Vell har en forvirrende bakhistorie, selv for de som kjenner tegneseriene. Den korte og veldig forenklede versjonen er at hun er datteren til Mar-Vell, den originale Captain Marvel (Annette Benning spilte Mar-Vell i filmen, i en take veldig forskjellig fra tegneserier). Selv om Phyla til tider har brukt Captain Marvel-monikeren, da den ikke ble brukt av broren Genis-Vell eller Carol Danvers, går hun også av Quasar og Martyr.

Mens forskjeller mellom tegneseriene og MCU tar på seg kaptein Marvel, betyr sannsynligvis at Phyla ikke vil spille en rolle i , historier. I tegneseriene er Phyla ofte samarbeidet med Moondragon, en mektig psykiker og datter av Drax the Destroyer. Mens MCU -versjonen av Drax mistet datteren sin i hendene på Ronan the Ackleser, kan filmskapere kanskje utforske en eller annen versjon av det forholdet i fremtidige historier.

Der den første scenen etter studiet antyder at Future Guardians Adventures, viser den andre fremtidige ikke-eventyr. . Gunn leder gjenforeningen for å understreke de emosjonelle innsatsen til familiemedlemmer som finner hverandre igjen, og scenen etter kreditt gir oss mer av den daglige virkeligheten av det.

Guardians of the Galaxy Vol.

Alex Abad-Santos er en seniorkorrespondent som forklarer hva samfunnet besetter over, fra Marvel og filmer til kondisjon og hudpleie. Han kom til Vox i 2014. Før det jobbet han på Atlanterhavet.

Advarsel: Denne artikkelen diskuterer spoilere for Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Guardians of the Galaxy Vol. 3, Marvel har gjort det igjen: gitt oss en film med to studiepoengscener!

Bildet leser “Spoilere nedenfor”, med et trekantet skilt som har et utropstegn

Ja, ja, greit. Regissør James Gunn og hans rollebesetning leverte også den beste Marvel -filmen på mange år og skapte en inderlig farvel til karakterer som fans har blitt kjent med nesten et tiår.

I det som ser ut til å være deres endelige film sammen, er Guardians gratis rakett (uttrykt av Bradley Cooper) fra koblingene til den høye evolusjonære (Chukwudi Iwuji) gjennom kraften til teamarbeid og familie. De klarer også å redde de andre skapningene som den høye evolusjonær.

. .

Mens Gamora (Zoe Saldana) ikke har noen tilknytning til Guardians lenger (en irriterende konsekvens av tidsreiser), erkjenner hun sin kjærlighet til teamet før hun drar tilbake til Space Pirates kjent som Ravagers. Drax (Dave Bautista) og Nebula (Karen Gillan) sier at de kommer til å fortsette å vite og lede den nye kolonien. Mantis (Pom Klementieff) forteller gruppen at hun vil finne seg selv og dra på sitt eget eventyr. Og Star-Lord (Chris Pratt) overlater kapteintittelen til Rocket, og forteller vennene sine at han vil gå og se bestefaren på planeten Jorden.

Det er mange pensjonerte foresatte! Men er det virkelig slutten på veien for disse heltene?

Midt-kredittscenen introduserer en ny Guardians of the Galaxy Roster

Midt-kredittscenen åpnes med Rocket og hans nye vaktliste for Guardians. . . De nye Guardians går rundt, før Rocket berømmer “Kom og få din kjærlighet” av Redbone.

Etter at Rocket starter sangen, gir et stempel av fremmede dyr ned over landsbyen og Guardians gir oss en gruppe superheltposisjon før de stormer i kamp – mens melodien spiller.

Scenen fungerer på to nivåer. Primært etablerer den den nye Guardians -vaktlisten nå som Rocket har overtatt. Borte er stalwarts som Peter Quill, Gamora og Drax. . De er imidlertid erstattet av tunge hitters, ettersom Adam Warlock og Cosmo begge har supermakter og Kraglin har mestret den varme rosa, plystringskontrollerte pilen en gang brukt av Star-Lords adoptivfar Yondu. Personlighetsmessig er Warlocks intellektuelle tetthet ikke ulikt Drax, og Cosmos søte-men-mighty persona føles lik Mantis. Kraglin er fremdeles litt av en klovn og Groot er grunne, men større.

.

Wild Card er den ikke navngitte stjernegutten. Barnet ser ut til å ha noen krefter (de glød), men scenen kutter før vi ser dem kjempe.

I løpet av filmen finner vi ut i forbifarten at den høye evolusjonære har tinket med disse barns gener og gjort dem ekstremt intelligente. . Vi vet imidlertid ikke nøyaktig hvilke krefter de kan ha.

En jente løper i et hamsterhjul mens en mann ser på

I følge studiepoengene som er knyttet til filmen, blir de nettopp fakturert som “Star Kids.”Det er et begrep som egentlig ikke har en direkte referanse fra tegneserien-det er en karakter som heter Star-Child, et løp av karakterer som heter Zebra Kids som den høye evolusjonære er fascinert av, og noen få Guardians-tilstøtende karakterer som har Stjernesymboler på uniformene sine – men kanskje får vi hele bildet av barnets krefter i en fremtidig film.

Rockets sangvalg er også kjent. Voktere . “Come and Get Your Love” var sangen som spilte i den første scenen i den originale 2014 Galaksens voktere film.

Peter har sangen i kø på sin walkman mens han stjeler Infinity Stone fra planeten Morag. Rocket som spiller sangen er ikke bare en hyllest til Quill, men også signaliserer, som den gjorde i den første filmen, en ny introduksjon for Guardians of the Galaxy.

Peter Quill og bestefaren hans har et gjenforening

Den endelige studiepoengscenen gir oss et glimt av Peter Quills gjenforening med bestefaren (Gregg Henry). . Og akkurat som vi gjør med våre egne familier etter lange perioder unna, spiser Peter og Gramps frokost sammen og klager.

Peter snakker om noen – en navngitt nabo – som ber ham klippe plenen. Han lurer på hvorfor han skal gjøre det når personen spør er mer enn i stand til å gjøre det selv eller finne noen andre til å gjøre det. Peters bestefar er enig og sier, i en tilbakeringing til en løpende gag i filmen, for ikke å komme i gang med ham.

Scenen ender med et tittelkort som sier at den “legendariske” stjernen vil komme tilbake, men det har ikke en bestemt dato.

. Kommende solofilmer med Guardians eller Peter Quill er ikke offisielt kunngjort, men hvis Guardians Vol. 3 er like stor hit som forgjengerne, ikke forvent at Marvel lar dem danse inn i solnedgangen ennå.

Vi er her for å kaste litt klarhet

En av våre kjernetro her på Vox er at alle trenger og fortjener tilgang til informasjonen som hjelper dem å forstå verden, uavhengig av om de kan betale for et abonnement. Med valget i 2024 i horisonten, henvender flere seg til oss for klare og balanserte forklaringer på spørsmålene og politikken som står på spill. Vi er så takknemlige for at vi er på vei til å treffe 85 000 bidrag til Vox -bidragsprogrammet før slutten av året, noe som igjen hjelper oss å holde dette arbeidet gratis. Vi må legge til 2500 bidrag denne måneden for å treffe dette målet. Vil du gi et bidrag i dag for å hjelpe oss med å nå dette målet og støtte vår politikkdekning? Ethvert beløp hjelper.

‘Guardians of the Galaxy Vol. 3 ‘Post-Credits-scener antyder enda flere oppfølgere som Marvel ennå ikke har kunngjort

Guardians post-credits scene

På dette tidspunktet er det ingen hemmelighet at Marvel Studios har mistet noe av glansen i sin Post- “Avengers: Endgame” -tiden. Mellom Marvel Cinematic Universes raske utvidelse på Disney+ og utgangene av stjerner som Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson og avdøde Chadwick Boseman, Marvel -sagaen har ofte følt på en gang for mye og ikke nok: spredt uten et senter.

Det er et problem at “Guardians of the Galaxy Vol. 3 ”er spesielt dårlig utstyrt for å adressere. For en er filmen helt koblet fra alt annet som har skjedd i Marvel Cinematic Universe Post- “Endgame”-det er ikke en hvisking av Kang eller Multiverse eller inngrep eller Talokan eller, morsomt, Thor, selv om Guardians gjorde en spesiell utseende i “Thor: Love and Thunder” i fjor sommer. For en annen er Guardians selv-i det minste, ettersom publikum har vokst til å kjenne og elske dem-også forlate Marvel Cinematic Universe, mellom stjernene Zoe Saldaña og Dave Bautista gjør klart at de er ferdige med sine respektive roller og skribent-regissør James Gunn avreise Marvel til medkjørte DC Studios med Peter Safran.

Disse er, for å være tydelige, gode eiendeler for selve filmen, som imponerer “Vol. 3 ”med en følelse av kreativ frihet og melankoli som Marvel -titler sjelden har hatt glede av. Og i rettferdighet knipser ikke filmen Guardians helt heller. I den første scenen etter studiepoengene ser publikum at Rocket Raccoon (uttrykt av Bradley Cooper) har gått inn som den nye lederen for en rekonstituert Guardians: Groot (uttalt av Vin Diesel), Adam Warlock (Will Poulter), Kraglin (Sean Gunn ), Cosmo The Spaceedog (Maria Bakalova) og det nyeste tilskuddet, Phyla (Kai Zen), et av de genetisk forbedrede barna Guardians redder fra High Evolutionary (Chukwudi Iwuji). (Phyla er også navnet på en Marvel Comics -karakter som var en del av Guardians, men hennes bakhistorie er radikalt forskjellig fra karakteren fra filmen.)

Til og med Peter Quill får sin egen shaggy etter-kreditt-scene etter hans gjenforening med sin humanfar (Gregg Henry) tilbake på jorden, der de smarer over kornblandingen og hvorfor en nabos voksne sønn ikke vil klippe plenen hennes for henne, etterfulgt av tagg at “den legendariske stjernen vil komme tilbake.”

. I løpet av de siste 21 månedene har Marvel brukt sine varemerker etter studiepoengene for å erte så mange som seks-eller mer! – Kommende filmer. De er:

• En oppfølger – eller oppfølgere! -Til “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” som involverer titulærhelten (Simu Liu), den utenomjordiske opprinnelsen til hans titulære ringer og/eller omarbeidet av titulær outlaw Cabal de ti ringene av Shang-Chis søster Xialing (Meng’er Zhang).

• En oppfølger til “Eternals” som involverer Starfox (Harry Styles) som hjelper Makkari (Lauren Ridloff), Druig (Barry Keoghan) og Thena (Angelina Jolie) for å redde deres landsmenn fra dommen fra Celestial Arishem.

• En oppfølger til “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” som involverer Strange (Benedict Cumberbatch) som samarbeider med trollmannen Clea (Charlize Theron) for å reparere en inntrenging i den mørke dimensjonen.

• En oppfølger til “Thor: Love and Thunder” som involverer Zeus (Russell Crowe) som sender sønnen Hercules (Brett Goldstein) for å drepe Thor (Chris Hemsworth).

• En oppfølger til “Black Panther: Wakanda Forever” som involverer Shuri (Letitia Wright) og Nakia (Lupita Nyong’o) som kjempet med åpenbaringen om at avdøde T’Challa (Chadwick Boseman) hadde en sønn og rettmessig arving til kongeriket Wakanda.

• Og nå, en oppfølger – eller oppfølgere! – til “Guardians of the Galaxy Vol. 3 ”som involverer de nyopprettede titulære foresatte og/eller utnyttelsen av Star-Lord etter at han kom tilbake til familien på jorden.

Ingen av disse potensielle spillefilmene er offisielt bekreftet av Marvel Studios, og det har heller ikke vært noen solide rapporter om fremover kreativ momentum for noen av dem. Likevel har Marvel aldri vært et studio for å gi et ledig løfte. Hvorfor gå til alle problemer med å ansette stiler, Theron og Goldstein i hemmelighet for bare 90 sekunders komo? ? Hvorfor avslutte “Guardians Vol. 3 ”med taglinjen“ Den legendariske stjernen vil returnere ”hvis du vet, ikke vil han?

Her blir ting vanskelig: Marvel -sjef Kevin Feige har gjort det klart at “Avengers: Secret Wars” vil konkludere med Multiverse Saga på omtrent samme måte som “Avengers: Endgame” avsluttet Infinity Saga – og til dags dato er det bare tre Åpne utgivelsesdatoer for Marvel Properties før “Secret Wars” er satt til premiere 1. mai 2026. (Disse datoene er 25. juli 2025, nov. 26, 2025 og 13. februar 2026.)

Selvfølgelig kan noen av de nevnte “oppfølgerne” ende opp med å bli trukket inn i hendelsene i “Secret Wars” og dens antecedent, 2025s “Avengers: The Kang Dynasty.”Andre kan bli en del av et Disney+ -show, i stedet. Men den samlede effekten forblir for mye for mye, som et barn som fortsetter å stable opp et tårn av leketøysblokker uten å bekymre seg for om de til slutt kan velte. Med “Ant-Man and the Wasp: Quantumania” nesten sikker på å tape penger, og superheltutmattelse som treffer billettkontoret generelt, hadde Marvel bedre håp om at ting blir lettere å låne en lyrikk fra det første “Guardians” -lydsporet, ting blir lettere – og så videre.