Her er Ant-Man and the Wasp: Quantumania på Disney, Ant-Man 3: Quantumania på Disney: Hvilken nøyaktig tid vil det gi ut?

. Denne forekomsten kan imidlertid tilskrives selskapet som ønsker å gi ut filmen på nettet i løpet av februar, for Black History Month.

+

. Siden hun begynte i merkevaren i 2021, har hun bidratt til en rekke forskjellige vertikaler, skriving og redigering av SEO -innhold som spenner fra relasjonstidslinjer til TV og filmforklarere. Før han ble med People, jobbet Kelsie på Popsugar som Celebrity and Entertainment Editor, hvor hun skrev og redigerte innhold og gjennomførte forskjellige intervjuer for online og video på Press Junkets, røde tepper og arrangementer som Tribeca Film Festival. .

Paul Rudd som Scott Lang/Ant-Man i Marvel Studios 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Foto med tillatelse fra Marvel Studios. © 2022 Marvel

Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

. Når de går på et nytt eventyr som utforsker kvantegruppen. I tillegg til å sette opp multiverse -sagaen, inkluderer filmen også introduksjonen av Kang erobreren (Jonathan Majors), som fungerer som den nye Big Bad for MCU.

“I veldig generaliserte vilkår, som du ser i Quantumania, .

“Ikke hver film i Infinity -sagaen fokuserte på Infinity Stones eller Thanos, og den vil være den samme over 5 og 6. Men vi gir oss, “fortsatte han. Som vi fører til Avengers: Secret Wars, .””

Filmen holdt sin offisielle filmpremiere i Los Angeles i februar. .

.

?

Filmen ble opprinnelig planlagt til å bli utgitt 28. juli 2023, men i fjor sa Marvel at filmen var “videre i produksjonsprosessen” enn forventet (ifølge Deadline); Som et resultat byttet den ut utgivelsesdatoer med Med hovedrollen Brie Larson og slo teatre på februar. .

?

. Imidlertid har det vinduet skiftet ganske mye med nylige Marvel -utgivelser.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania være tilgjengelig for å streame?

Når vil Ant-Man and the Wasp: Quantumania +?

I april bekreftet Disney+ at filmen vil treffe streamingtjenesten 17. mai.

Ant-Man 3: Quantumania på Disney+: Akkurat bekreftet tid

Ant-Man 3 Quantumania Disney+ Paul Rudd

, er endelig Disney+ bundet.

Ant-Man 3 å slippe på Disney+ onsdag 17. mai, hele 89 dager etter Threequels 17. februar teaterutgivelse.

?

Når faller Ant-Man 3: Quantumania på Disney Plus?

Ant-Man i Quantumania

.

.. .m. .

, Ant-Man 3.

?

Samtidig som Ant-Man and the Wasp: Quantumania er ikke en av Marvel Studios ‘mer økonomisk eller godt mottatte filmer, historien er langt fra over.

I å bli det siste tilskuddet til Marvels Disney+ -bibliotek, vil publikum som ikke kom til teatre i februar nå sjansen til å ta igjen filmen.

Det er også verdt å merke seg at MCU-filmer har en historie med å forbedre seg i ettertid, spesielt ettersom fremtidige filmer og Disney+ -serien besøker fortellingene sine og gir ytterligere utbetalinger.

Gitt Quantumania.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania .

Den nysgjerrige saken om Ant-Man and the Wasp: Quantumanias Disney Plus-dato er endelig over. Ja, filmen var ikke en stor suksess med noen beregning, men utgivelsesdatoen vil ha deg overbevist om ellers, i det minste hvis du antar at Disney forsinker ting for å få mest mulig ut av et godt billettkontor.

. Ant-Man 3s Rotten Tomatoes Score har dyppet og dyppet siden utgivelsen, og det er nå på 47%. Det setter det på uavgjort for siste plass i MCU, sammen med Eternals.

Som Marvel Studios kunngjorde på Twitter, vil vi kunne se Scott Lang (Paul Rudd) ta på seg Kang erobreren (Jonathan Majors) på Disney Plus fra 17. mai 2023. Denne skurken vil ha en enorm rolle i de kommende Marvel -filmene (ettersom det bokstavelig talt er en Avengers -film som heter Kang -dynastiet), men det er mangel på sikkerhet for at hovedfag fortsatt vil fylle rustningen hans, ettersom skuespilleren for øyeblikket står overfor angrepskostnader.

Kang ser fremdeles ut til å være enorm for å undre seg.

Så la oss sette Ant-Man and the Wasp: Quantumanias Disney Plus-dato i sammenheng med resten av Marvels filmatiske utgivelser, fordi den forteller en interessant historie.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania’s Disney Plus utgivelsesdato er den mest forsinkede ennå

Marvel Studios kunngjorde denne streamingdatoen etter Ant-Man og Wasp: Quantumania dukket ikke opp på Disney Plus Mai 2023-planen. Nå vet vi at den listen ikke trenger å inkludere Marvel -filmer. Og Ant-Man 3-tallet mai-ankomst passer mellomområdet for det teater-til-streaming-vinduet.

For kontekst tar mange filmer rundt 45 dager å komme seg fra teatret til en streamingtjeneste. Dette utvikler seg, men. . .

.

.”Stjernen Simu Liu, ga en liten guff for å rile opp publikum og tweetet” Vi er ikke et eksperiment. . . Vi er feiringen av kultur og glede som vil holde ut etter et embattert år. . .

Og så, som du vil se i dette diagrammet, tok det Shang-chi 70 dager å ankomme Disney Plus:

Sveip til å rulle horisontalt

Tittel, (Theatrical Date) Disney pluss dato Dager før Disney Plus Globalt billettkontor
. 3, 2021) Fredag ​​12. november 2021
Onsdag 12. januar 2022 $ 402 millioner dollar
Onsdag 22. juni 2022 952 millioner dollar
760 millioner dollar
Black Panther: Wakanda Forever (11. november 2022) 82 855 millioner dollar
Onsdag 17. mai 2023

Når du ser gjennom dataene ovenfor, vil du se to trender: Disney ser ut til å favorisere onsdager, og det slipper ofte Marvel -filmer på Disney Plus mellom 60 og 70 dager etter utgivelsen. . Interessant nok fører ikke store billettkontornumre til en lengre ventetid (som man kan forvente).

Ser på denne historien til Disney Plus -utgivelsesdatoer, så det ut som Onsdag 5. april 2023 var den best mulige Disney Plus-utgivelsesdatoen for Ant-Man og Wasp: Quantumania.

? Det er den første onsdagen rundt 45 år (teknisk 47) dager etter Quantumanias 17. februar 2023 teaterdato. . .

Ant-Man and the Wasp: Quantumanias Disney Plus-dato er rett ved siden av Blu-ray-datoen

Fredag ​​7. april avslørte en tweet fra den offisielle @marvelstudios-kontoen Ant-Man og WASP: Quantumanias digitale (18. april) og Blu-ray (16. mai) utgivelsesdatoer.

Så nå vet vi at Quantumania treffer Disney Plus Etter den andre datoen.

. Denne forekomsten kan imidlertid tilskrives selskapet som ønsker å gi ut filmen på nettet i løpet av februar, for Black History Month.

Vår opprinnelige spådom var at Ant-Man and the Wasp: Quantumania kommer til Disney Plus 28. april 2023. .

. . American Born Chinese (24. mai) ser spesielt bra ut, og Spider-Man: Homecoming (12. mai) synker tidligere i måneden.

Våre beste spill fremover vil være å tenke på når Disney Plus vil trenge innhold, i stedet for hvordan en films billettkontorforestilling antyder fremtiden.

Å, og sjekk ut vår Ant-Man og Wasps Post-Credits-scener forklarer for å avkode det vi nettopp så.

  • Jeg har sett på suksess feil – det ene trikset å vite
  • ?