Har Apex -legender en solo -modus? Hvordan solokø – Charlie Intel, kan du spille solo i Apex Legends? Dexerto

Kan du spille solo i Apex -legender

Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste oppdateringene om esports, spill og mer.

Har Apex -legender en solo -modus? Hvordan solokø

Apex Legends Valkyrie med trippelopptak

Respawn Entertainment

Apex Legends har et rykte for sin fartsfylte bevegelse, glatt pistol og teamorientert spill. Noen spillere er imidlertid nysgjerrige hvis Battle Royale også har solo -modus. Dette er hva du trenger å vite om solosemodus i Apex Legends

Apex Legends gir spillerne mye innhold for å grave tennene i, fra en komplett fornyelse av en karakter i sesong 18 til de vanlige buffs og nerfs.

Og selv om det er et lagorientert Battle Royale-spill som inneholder mange legender med forskjellige evner som kompletterer hverandre, foretrekker noen spillere å gjøre det helt alene. Og siden andre Battle Royale -spill som Warzone 2 har solo -modus, har Apex -legender det også? Her er svaret ditt.

Artikkelen fortsetter etter AD
Artikkelen fortsetter etter AD

Er det en solo -modus i Apex -legender?

Dessverre spillet har ikke for øyeblikket en eksklusiv solo -modus I Battle Royale -spillelisten. .

. Imidlertid har devs siden uttalt at spillet ikke ble laget for en solomodus på grunn av måten legendene ble designet.

Registrer deg gratis og motta Dexerto
Færre annonser | Mørk modus | Tar for seg spill, TV og filmer og teknologi
Artikkelen fortsetter etter AD

Når det er sagt, er det en måte du kan spille en kamp uten lagkamerater, som er så nær du kan komme.

Artikkelen fortsetter etter AD

Octane i Apex Legends

Apex Legends -spillere lurer på om de kan sykle solo.

Hvordan solo kø i Apex -legender

Selv om det ikke er en ekte solomodus, er det en fin måte for ensomme spillere å glede seg over spillet gjennom , .

  1. Plukke ut Battle Royale Duos på lobbyskjermen.
  2. Over spillmodusboksen nederst til venstre på menyen, bør du se et alternativ som heter “Fyll lagkamerater.”
  3. Bare sørg for at dette alternativet er Unticked Før du kommer inn og matcher, og du vil hoppe inn uten lagkamerater.

.

Artikkelen fortsetter etter AD

For flere Apex -legender, sjekk ut våre andre guider:

Kan du spille solo i Apex -legender?

Sikring i Apex -legender ved siden av spilllogoen

.

Apex Legends er nå over fire år gammel, og det er fremdeles mye klamre for nye modus for å riste opp kampen Royales veletablerte formel. Et av spørsmålene som oftest blir stilt, er om Respawns tittel har en solosemodus. .

Siden Apex ble lansert, har spillet først og fremst vært fokusert rundt Trios som standardmodus.

Vi har sett soloer og duoer slippe i spillet som begrensede tidsmodus, med sistnevnte som en permanent inventar i Battle Royale. Den samme varigheten ble imidlertid ikke overlevert til førstnevnte, til tross for at spilleren klamrer etter en modus som lar dem spille BR uavhengig.

Artikkelen fortsetter etter AD
Artikkelen fortsetter etter AD

Her er alt du trenger å vite om å spille solo i Apex Legends.

Innhold

  • Kan du spille solo i Apex -legender?
  • Apex Legends ‘No Fill’ alternativ
  • Apex Legends Solo -modus i fremtiden?

Kan du spille solo i Apex -legender?

Tilbake i oktober 2022 fikk Apex Legends Mobile – som siden har blitt stengt av EA og Respawn – en solosemodus.

Dessverre droppet oppdateringen bare modusen i mobilversjonen av Battle Royale. Kort sagt, hvis du vil spille en offisiell solosemodus i Apex -legender, må du gjøre det på mobil og foran 1. mai 2023, når spillet vil gå offline for godt.

Artikkelen fortsetter etter AD

Solo kommer til Apex Legends Mobile.

�� bilde.Twitter.com/chkszp6o16

– Apex Legends News (@Alphaintel) 3. oktober 2022

Så vil det komme til konsoll- og PC -versjonene av Apex Legends? Dessverre ser det ikke sannsynlig ut.

Artikkelen fortsetter etter AD

Veien tilbake i januar 2021, og ikke for første gang, forklarte Respawn at spillet deres ble designet rundt legende evner som ble brukt i forbindelse. Med andre ord, team-play forblir integrert i Apex.

Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste oppdateringene om esports, spill og mer.

De henviste igjen spillerne til et blogginnlegg i april 2020 som sto: “Da vi introduserte soloer som en begrenset tidsmodus i fjor, så vi det faktisk påvirket spillet negativt, spesielt når det gjaldt ny spilleroppbevaring. Vi har også med vilje designet legender og deres evner til å komplimentere team-play og Squad Composition, men når de er spilt, blir noen legende evner ubrukelige.”

I slekt:

Beste gratis spill å laste ned og spille på PC, PS5, Xbox eller Nintendo Switch

Artikkelen fortsetter etter AD

Apex Legends ‘No Fill’ alternativ

I Chaos Theory -oppdateringen, som falt i mars 2022, la Respawn til slutt til et “No Fill” -alternativ for matchmaking. Som det høres ut, betyr dette alternativet at spillere kan komme inn på egen hånd, og velge å spille uten lagkamerater.

Artikkelen fortsetter etter AD

Imidlertid kan de bare gjøre det i duoer eller trios -kamper, noe som betyr at de generelt vil være overtallige og overgåtte av fiender. Det er derfor kanskje ikke egnet for mindre dyktige spillere, som raskt vil bli utslettet av fiender med en iboende fordel.

Videre kan kamper bare ha seks “ingen fyll” -spillere totalt. Respawn forklarte at dette ble gjort for å unngå å forstyrre “tempoet i spillet.”

Vil Apex Legends få en solo -modus for PC og konsoll?

Akkurat nå vet vi ikke – men det virker ikke sannsynlig. Til tross for tillegget i mobilversjonen av spillet, ser det ikke ut til å være noen planer om å slippe soloer permanent i hovedversjonen av Apex Legends.

Artikkelen fortsetter etter AD

Det virker enda mindre sannsynlig gitt solnedgangen til Apex Legends Mobile, noe som betyr at det ikke vil være noen legitime måter å spille solo mot andre solospillere. Det kan endre seg i når Apex eldes, så vi vil ikke si aldri ennå.

Fortsett å sjekke tilbake hit for alle de siste nyhetene og oppdateringene om Apex Legends Solo -modus.

Apex -legender vil ikke få permanent solosemodus fordi det “påvirket” spillet negativt

Duos -modus er tilbake for å bli, men elektronisk kunst sa at solo -modus bare ikke fungerer.

(Bildekreditt: Elektronisk kunst)

Respawn brakte nylig duoer tilbake til Apex Legends som en permanent spillmodus, etter å ha kjørt den som en midlertidig ting i noen få ganger i 2019. Solosmodus alle-for-dem vil ikke få den samme behandlingen, som elektronisk kunst sa i dag at det bare ikke passer med spillets underliggende co-op-elementer.

Apex Legends spilles normalt i tropper av tre, men utviklere fant ut at det å kutte dette tallet til to i Duos -modus “hadde en positiv effekt på spillets helse når det forklart. Men opplevelsen med Solos Mode, som eliminerer samarbeidsrammen helt, var veldig annerledes.

“Da vi introduserte soloer som en begrenset tidsmodus i fjor, så vi det faktisk påvirket spillet negativt, spesielt når det gjaldt ny spilleroppbevaring,” sa EA_DAVID. “Vi har også med vilje designet legender og deres evner til å komplimentere Teamplay og Squad Composition, men når de er spilt, blir noen legende evner ubrukelige. Dette er bare noen av grunnene til at vi bestemte oss for ikke å inkludere soloer i dagens oppdatering.””

Det er ingen tvil om at noen Apex Legends -karakterer, som Bloodhound eller Octane, er langt mer egnet til solospill enn andre. Men det er ikke det eneste solo-relaterte bryet Respawn måtte takle: Som rapportert av Eurogamer, klaget spillerne også at noen solosekonkurrenter faktisk jobbet sammen i modusen, fordi venner som sto i kø samtidig for en runde soloer typisk havnet i samme spill. Det er et problem som antagelig kan korrigeres med endringer i matchmaking -systemet, men det ser ikke ut til å være prioriteten akkurat nå.

Den gode nyheten for Apex -fans som ikke spiller bra med andre, er at EA ikke gir opp ideen: innlegget sier at utviklere “fremdeles utforsker måter å tillate en soloopplevelse.”Respawn tenker fortsatt på Crossplay.

PC Gamer -nyhetsbrev

Registrer deg for å få ukens beste innhold, og gode spillavtaler, som valgt av redaktørene.

Ved å sende inn informasjonen din godtar du vilkårene og betingelsene og personvernreglene og er 16 år eller over.

Andy Chalk

Andy har spilt på PC-er helt fra begynnelsen, og startet som ung med teksteventyr og primitive actionspill på en kassettbasert TRS80. Derfra ble han uteksaminert til Glory Days of Sierra Online Adventures and MicroProse Sims, drev en lokal BBS, lærte å bygge PC -er og utviklet en langvarig kjærlighet til RPG -er, oppslukende sims og skyttere. Han begynte å skrive videospillnyheter i 2007 for eskapisten og klarte på en eller annen måte å unngå å få sparken til 2014, da han ble med i de store rekkene til PC Gamer. Han dekker alle aspekter av bransjen, fra nye spillmeldinger og lappnotater til juridiske tvister, Twitch Beefs, Esports og Henry Cavill. av Henry Cavill.