XGIMI Horizon Pro 4K LED Projector Review, Horizon Pro – Greatness Is On Your Horizon – 4K Projector

Storhet er i horisonten din

Contents

Det googler. I motsetning til ikke-Pro-varianten, har XGIMI Horizon Pro 4K-kapasitet og er skarpere med noen margin. . .

XGIMI Horizon Pro 4K LED Projector Review

. Sammen med Android TV -grensesnittet, vil det ha deg til å se på sekunder.

XGIMI Horizon Pro venstre vendt

. . XGIMI har hatt noen 1080p -alternativer, sist H2, men de har nå gitt ut en ny flaggskipsprojektor som er deres første 4K -modell – Horizon Pro for $ 1.699 (det er også Horizon, en 1080p -versjon som koster $ 1.099). Horizon Pro har høyere lysstyrke enn noen av XGIMIs tidligere projektorer, aksepterer HDR10 og HLG -signaler, kjører på Android TV 10..

Egenskaper

. . I løpet av projektorens levetid er dette flott for kostnadsbesparende, ettersom en typisk lampebasert projektor (for eksempel den nylig gjennomgåtte Optoma UHD35) vil kreve utskifting av flere lampe for å nå samme antall timer. .

Projektoren bruker en enkelt 0.47-tommers DLP-brikke med XPR Fast Pixel-Switching-teknologi for å oppnå et 4K (3840×2160) bilde. Det vil støtte en oppløsning opp til 4096×2160. .2: 1 og kan projisere et bilde fra så lite som 30 tommer opp til 300. For en 100-tommers diagonal må den være 8 fot 9 tommer fra skjermen (eksakt kasteavstand for forskjellige skjermstørrelser kan bli funnet med ProjectorCentral XGIMI Horizon Pro Projector Throw Distance Calculator). Det er en digital zoom om nødvendig, men dette kan påvirke lysutgangen negativt. Fortsett forsiktig.

. .. . Den første er å ha Auto Keystone alltid slått på for oppstart. Det andre er å få Auto Keystone sparke inn når projektoren flyttes. .

. Adaptivt projeksjonsområde er i stand til å føle objekter under Keystone -oppsettet som vil blokkere utsikten din og skalerer bildet slik at en uovertruffen lampe eller plante, til og med et elektrisk utløp, vil ikke havne inne i bildet og forstyrre visningen din. Hvis du projiserer til en skjerm, vil alternativet Adaptive Screen -projeksjonen føle kantene og passe bildet i skjermen grenser. XGIMI sier at dette fungerer best med en hvit skjerm og svart ramme. Når bildet er satt, er det et bilfokus som vil sørge for at bildet er klart. . Jeg fant at alle disse funksjonene var bemerkelsesverdig bra (bedre enn jeg forventet, for å være ærlig), og selv om det ikke er noen erstatning for riktig projektorplassering for å få det beste bildet, kan Auto Keystone -funksjonene være ekstremt nyttige for de midlertidige oppsettet denne projektoren vil sannsynligvis brukes til. . Så igjen, fortsett med forsiktighet.

For et OS bruker Horizon Pro Android TV 10.0. Det er et relativt glatt grensesnitt som enkelt kan navigeres med fjernkontrollen (det var noen ganger at knappesponsen kunne være litt treg, selv om det ikke er åpenlyst). Siden det er en Android-basert plattform, er Google Play Store inkludert for å laste ned en hel rekke apper, og det samme er Google Assistant som kan nås via fjernkontrollen.

Heldigvis dukker Android TV mer og mer opp som et operativsystem på livsstilsprojektorer i stedet for den gudgående Aptoide-plattformen. . Du kan ikke få Netflix -appen gjennom Google Play Store, og den kommer ikke installert i projektoren. . Selv støpe Netflix fra et Chrome -nettleservindu er problematisk. Jeg kunne få siden til å dukke opp og begynne å spille en tittel, men etter noen sekunder ville videoen fryse og lyden ville fortsette. Det er løsninger – du kan kjøpe og bruke en streamingpinne, eller du kan finne instruksjoner på nettet til Sideload (manuelt installerer en app som ikke er tilgjengelig gjennom Play Store) Netflix gjennom en involvert prosess som jeg ikke vil anbefale med mindre Du forstår teknisk hva du gjør. Ingen er optimale løsninger, så hvis Netflix er en viktig del av din streaming -app -familie, må du ta dette med i betraktningen.

XGIMI Horizon Pro Front

. Horizon Pro måler 8.19 x 8.58 x 5.35 tommer (HWD) og veier bare 6.4 pund, så det er lett bevegelig. Metallbekledning er buet og forhindrer projektoren fra å se for boxy. Vi har sett denne knebøybekubformen før i andre livsstilsprojektorer, spesielt Philips Screeneo S6 jeg gjennomgikk i 2019 og noen få forskjellige JMGO -projektorer som N7, selv om horisonten er litt mindre enn de. . Eller det er et hull hvor du kan feste det til et stativ.

På baksiden er to HDMI 2.0 porter, to USB 2..4/5GHz trådløs tilkobling og hadde ingen problemer med streaminginnhold til projektoren), en optisk lyd for å koble seg til et hjemmesentersystem, og en 3.5mm hodetelefonkontakt. . Dette er en hovedårsak til at projektoren bare er 6..

Det er bare fire knapper på toppen av projektoren – kraft, volum opp, volum ned og spill – og bortsett fra strømknappen er funksjonaliteten deres ikke nevnt noe sted i dokumentasjonen som følger med projektoren eller funnet online. Dette forsterker det faktum at fjernkontrollen er en absolutt nødvendighet for å kontrollere horisonten.

Fjernkontrollen er tynn og har en fin vekt på den, hovedsakelig i den nedre enden der batteriene er. Det er knapper for å gå til Android OS -hjemmet, åpne menyen eller direkte til innstillinger, volum opp og ned, et navigasjonshjul og velge knapp og en knapp for å aktivere Google Voice (mikrofonen er på toppen av fjernkontrollen). Atskilt fra resten, antagelig slik at du ikke treffer den ved et uhell, er en knapp for automatisk fokus. . . Spesifikt falt en av fjærene som holder batteriet på plass ut, og jeg måtte legge det forsiktig og batteriet inn på samme tid uten at det dukket ut igjen. XGIMI sier at dette var et problem med vår tidlige produksjonsutvalg, og at du ikke skulle oppleve det samme.

Takket være et partnerskap med Harman/Kardon, bruker Horizon Pro et Harman/Kardon-innstilt par 8 watt høyttalere som peker på hver side og en passiv radiator på fronten under linsen. Både Dolby- og DTS -dekoding støttes, sistnevnte inkludert tre forskjellige lydmodus – bevegelser, musikk og sport. Det var ikke en drastisk mengde forskjell mellom modusene, og jeg fant at filmer var de mest behagelige og brukte den mesteparten av tiden. Lyden var veldig øvre midt til stede, noe som var bra for dialogklarhet, selv om behandlingen kunne overstyre stemmer til tider, spesielt når det var mye action. Lav sluttrespons var greit med tanke på størrelsen på høyttalerne og kabinettet, men ikke forvent noen form for bass rumling fra et system som dette. Foredragsholderne kommer til et anstendig volum, men det fokuset på midt. . .

  • 4K (3840×2160) Oppløsning
  • LED lyskilde med opptil 25 000 timers levetid
  • Bilfokus
  • .0
  • HDR10 og HLG -støtte

Opptreden

. XGIMI Horizon Pro har fem forskjellige bildemodus som deles mellom SDR- og HDR -innhold – film, fotball, kontor, spill og skikk. Hver innstilling har litt forskjellige modifikasjoner som kan gjøres. .1 ms i andre modus til 34.6 ms); og forventet har den tilpassede menyen flest alternativer. . . Ved å velge tilpasset fargetemperatur, kan hvitbalansen justeres.

Hver bildemodus utenfor boksen er veldig blå, noe som får Magenta til å være mer en lilla. Det nærmeste målet 6500K hvitt punkt som Horizon Pro får (uten å justere hvitbalansen) er i tilpasset bildemodus med fargetemperatur satt til varm, og den er fremdeles litt blå på rundt 7000k. . Innstillingene mine var rød 49, blå 21 og grønt 30, men bruker bare de som utgangspunkt og forventer ikke at de får nøyaktig de samme resultatene som produktprøver varierer. Justering av fargetemperatur fikset også Magenta -fargepunktet som, under alle de andre bildeinnstillingene, var altfor lilla (selv om det fremdeles var litt overmettet, som var blå og rød).

Det er også fem forskjellige lyshetsmodus i Horizon Pro, selv om de fleste ikke drastisk endrer lysstyrken. Standard, lys, øyebeskyttelse og skikk var alle innen 68 ANSI -lumen av hverandre (alt fra 1.131 opp til 1.199 ANSI -lumen i filmbildemodus) med Bright som den øvre grensen og standarden som den nedre. .

. Jeg blir borte i mørket At jeg ikke en gang forventet ble utgitt på HBO Max mens jeg gjennomgikk Horizon Pro, så jeg bestemte meg for å slå den på mens projektoren ble satt opp. Det er en dokumentarserie om forfatter Michelle McNamara og hennes egen etterforskning av en seriemorder i California hun kalte Golden State Killer. Denne siste episoden omhandler mindre med Golden State Killer (selv om den inkluderer deler om straffutmålingen hans) og mer om drapet som skjedde i nærheten av hennes barndomshjem i forstaden Chicago og hvordan det kan ha påvirket henne. Serien har mange aktuelle intervjuer og bruker noen eldre opptak. I min modifiserte tilpassede bildemodus så hudtoner naturlig gjennom hele tiden, og mens de eldre opptakene fra 70- og 80 -tallet hadde den særegne følelsen fra tidsperioden, var det ingen ekstra nedbrytning i skarphet fra projektoren.

. . Å bytte til ytelseslyshetsmodus hjelper, men den ekstra grønne fargen den legger til, gjort innhold uovertruffen for meg.

Xgimi femte element

DVD. Filmen er fremdeles en favoritt, selv om plateoverføringen ikke holder seg også i alderen 4K. Fortsatt gjorde projektoren en anstendig jobb mens han bare la litt ekstra korn i den gamle Egypt -scenen når Aziz fortsetter å mislykkes i jobben sin med å gi lys. Støyreduksjonsfunksjonen (bare tilgjengelig i tilpasset bildemodus) hjalp litt, men klarte ikke det hele opp. Lego Masters, Som jeg så via Sling -appen jeg lastet ned fra Google Play Store, var så bra som jeg har sett på andre 4K -projektorer.

HDR -visning. Det er ikke en HDR -bildemodus eller noen HDR -spesifikke justeringer som kan gjøres når du ser på HDR -innhold i Horizon Pro, så jeg fortsatte med de tilpassede innstillingene mine som er nevnt ovenfor som jeg brukte til SDR -innhold. . Selv om Moria i Ringens brorskap er et dypt og mørkt sted, det er øyeblikk som vanligvis lyser opp skjermen, som når vi ser flammene på balrogen på broen til Khazad-dûm. . Det svarte nivået og lysstyrken i mørke gråt. Den dynamiske kontrastfunksjonen hjalp det litt (jeg hadde en tendens til å forlate den på den middels innstillingen).

La oss snakke projektorer!

Projectorcentral Forums er et flott sted å chatte med andre projektorentusiaster om alle ting projektorer.

Der Horizon Pro Shined i alt 4K -innhold er i detalj. Hudstrukturene i Frodo og Hobbits, hvert hår i Gandalfs skjegg, skitten som ser ut til å følge Aragorn gjennom hans eventyr, det var alt der. Jeg måtte aldri en gang endre bilfokusresultatet for at detaljene ser bedre ut (selv om jeg prøvde å justere det manuelt og bare lyktes med å få den til å se like ut).

3D -visning. Horizon Pro -litteraturen har 3D -støtte oppført, og jeg klarte å få min 3D -versjon av . XGIMI sier at en fremtidig firmwareoppdatering er planlagt for å aktivere 3D i horisonten.

XGIMI Horizon Pro Lifestyle Pedestalwremote

Konklusjon

Livsstilsprojektorer fortsetter å forbedre seg og blir rimeligere etter hvert som årene går, og XGIMI Horizon Pro er bevis på det. Sammenlignet med Philips Screeno fra 2019, har Horizon Pro et mer detaljert bilde, bedre fargekraft, noen pene funksjoner for å lette oppsettet, og er hundrevis av dollar billigere. Det svarte nivået er ikke bra (ikke uventet på dette prispunktet eller med de fleste LED -projektorer vi har prøvd), og det når ikke påstandene sine på 2200 ANSI -lumen, så du må sørge for at du kan kontrollere lyset i rommet ditt til en viss grad. .

Lysstyrke. Den lyseste lysmodus på XGIMI Horizon Pro er ytelse, som jeg målte til 1.521 ANSI -lumen i filmbildemodus. Det tilfører en særegen grønn fargetone til bildet. Den lyse lysstyrkeinnstillingen er 78.8% av ytelsen på 1.199 ANSI Lumen. .. Farge og hvit lysstyrke var praktisk talt lik med fargelysstyrken bare av 1..

Den målte lysstyrken til skjermmodusene er som følger:

. Skjerm ensartethet på horisonten er veldig bra. På prøven min målt til 86.. .

Viftestøy. . . Ved en fot bak projektoren (hvor vifteeksosen er) målte jeg 34 dB.

Inngangsforsinkelse. Med en 1080p/60 Hz Leo Bodnar LAG -tester, målte inngangsforsinkelsen i spillbildemodus på Horizon Pro 34.6ms. ), men er bra for solospill som . I alle andre bildemodus målte inngangsforsinkelsen 118..

XGIMI Horizon Pro Connections Angle

  • .0 (x2)
  • Optisk lyd ut
  • 3.5mm lyd ut
  • Ethernet

For mer detaljerte spesifikasjoner og tilkoblinger, sjekk ut vår XGIMI Horizon Pro -projektorside.

For å kjøpe denne projektoren, bruk hvor du kan kjøpe online, eller få et pristilbud via e-post direkte fra projektoren Central Autoriserte forhandlere ved å bruke vårt E-Z-sitatverktøy.

Skrevet 12. juli 2021 09:59 PST

Takk for anmeldelsen. Jeg lurer på om pikselskiftet som kreves for å oppnå et 4K -bilde, er at den skyldige er redusert interframe -kontrast i denne projektoren og andre DLP -pikselskift 4K -projektorer. I det siste har det vært DLP 1080p -prosjekter gjennomgått av Projector Central (jeg eier en) som leverer solid kontrastytelse. Tror du den ekstra lysspredningen i den optiske motoren til 4K -pikselskift DLP -prosjekter kan bidra til redusert interframe -kontrast. Takk.

Rob Sabin, redaktør

. .

Scotto

? Hvis det er aktivert, vil lysstyrken være lavere.

Skrevet 12. juli 2021 15:30 PST

Normal prosedyre er å slå av all nøkkelstein, geometrisk korreksjon, automatisk zoom osv. Før vi måler, og vi er 99% sikre på at det ble gjort her. Også XGIMI Fact-Sjekk gjennomgangen før publisering og stilte ikke spørsmålstegn ved målingsresultatene våre. Likevel vil vi dobbeltsjekke for å sikre at vi ikke gjorde noen feil og vil redigere gjennomgangen om nødvendig.

Victor
?
Paul Vail

. . De bruker LED -moduler som leverer det som var uhørt med tanke på lysstyrke for bare noen få år siden. Selv om den ikke kan nå 2200 lumen, er en anstendig kalibrert 1100 lumen nok for en 120 “eller større skjerm i et mørkt rom. Kanskje til og med en 150 “+ skjerm etter mørkets frembrudd hvis du har det bra med normal kino -lysstyrke.

Det er litt glanset i gjennomgangen, men det er utrolig hvor mange som spør hvordan de hekter projektoren sin til en høyttalerbar. Dette enkle oppsettet for å forbedre lydkvaliteten blir nesten alltid spurt først: “Jeg vil bruke Bluetooth” – så det ville være godt å vite om du kan knytte en forbindelse mellom en livsstilsprojektor og en BT -mottaker, og om lydkvaliteten er anstendig og Hvis det er problemer med leppesynkronisering som det ofte er. . Benq, Epson og andre slipper varianter med ‘smart’ funksjonalitet, og gir oss ikke noen surroundlydutganger fra projektoren. Det virker sprøtt for meg.

Jeg håper at XGIMI følger etter med LG og legger Earc til en av disse HDMI -tilkoblingene slik at folk bare kan bruke en høyttalerbar eller et surroundsystem og få brukervennlighet (mer eller mindre) med surroundlyd av høy kvalitet på en enkelt kabelforbindelse. Dette burde virkelig være standard på alle projektorer på dette tidspunktet.

. De tilbyr heller ikke IP -kontroll. Så du kan ikke knytte den til noen eksisterende fjernkontroller som du allerede eier og må bruke XGIMI -fjernkontrollen, som virkelig er et trist tilsyn jeg tror fra deres side.

Jeg vil fortsette å si at en boks ikke reiser bra. Du kan ikke stikke den i ryggsekken eller tette den pent på en hylle sidelengs eller noe. Det er en elendig form. . Det ville være mye hyggeligere. Sånn som å tilsette justerbare føtter som også er helt skru av, slik at du enkelt kan legge til et godt universelt takfeste. Små endringer for større forbedringer.

Likevel er det en av de beste LED -modellene jeg vil tro at vi har sett komme på markedet når det gjelder tilkobling og funksjonalitet. Jeg er ikke helt sikker på hvordan denne modellen stabler opp sammenlignet med andre populære inngangsnivå 4K -modeller som er på markedet for tiden. . ? Lukk? Ville være godt å vite, da det er en stor vurdering for mange kjøpere.

Virkelig solid gjennomgang generelt som jeg setter pris på hele tiden! Takk for det gode arbeidet.


Store observasjoner, Paul!
Dr. Taco Skrevet 16. juli 2021 15:51 PST

Dette var en ganske flott anmeldelse, kan vi også få en grundig gjennomgang for (FHD 1080p-versjonen), XGIMI Horizon DLP-projektoren?

Rob Sabin, redaktør Skrevet 16. juli 2021 15:52 PST

. Beklager.

Pablo Arancibia Skrevet 3. august 2021 12:07 PST

Hallo. Utmerket analyse. Jeg har kjøpt projektorene mine med dine anbefalinger i tankene, og de har alltid vært utmerkede. . . ? .

Skrevet 3. august 2021 14:19 PST

Pablo, 4010 er i en helt annen klasse når det gjelder bildekvalitet og virkelig designet for et annet formål. For hjemmekino eller til og med moderat omgivelseslysteater har Epson uten tvil den bedre bildekvaliteten når det gjelder lysere, farge, HDR-gjengivelse og mer. Hvis du trenger en mindre lys, men ekstremt praktisk kvasi-bærbar LED-projektor du skal sette opp forskjellige steder, er XGIMI det bedre valget.

Michael Skrevet 9. august 2021 12:42 PST

Fin anmeldelse, setter alltid pris på de grundige, ærlige anmeldelsene som har hjulpet meg med å forstå/sette pris på/have 4K -projektorer. Instruksjonene for fine bilder er uvurderlige! Det er sannsynligvis verdt en Revisit + liten revisjon nå som firmwareoppdateringen er ute som legger til full 3D -modus, litt HDR -kontroll og antatt forbedret sub 4K bildekvalitet. Også for å svare på en tidligere kommentator en av HDMI 2.0 -tilkoblinger er bue -kompatibel ettersom jeg har min koblet til en TCL -lydfelt mens vi snakker (var heldig nok til å hage proffen under XGIMIs tidlige fugl 20% avslag pluss gratis metallgulvstativ). Min lekmanns mening. . . . De lager også en universell bæreveske som visstnok passer denne modellen ganske bra.

Paul McCann Skrevet 14. august 2021 14:49 PST

Stor anmeldelse takk, dette er på ønskelisten min nå. Du nevnte at du streamet Netflix fra nettlesingen din? Min forståelse er at dette har innebygd Chromecast? ?

Rob Sabin, redaktør

. På den annen side har Benq en metode de instruerer brukerne på for streaming av Netflix på sin egen GoogletV -utstyrte projektorer ved å kaste en Chrome Browser -side fra en bærbar PC. Kanskje det fungerer her også. Her er lenken.

Jens Erik Bech

Du har “livsstil-TV-er også”? Du indikerer at bruk av projektorer må fylle en viss fortelling. Du må være en øl som drikker fyr med en mørk kjeller utstyrt med mega-skinnstoler med innebygde koppholdere og mye drinker! Og selvfølgelig har du 10 mega høyttalere for å blåse ut hørselsegenskaper? Hva om du liker meg er lei av TV -refleksjoner og bare vil erstatte den med en projektor?! !? !-!?

Rob Sabin, redaktør Skrevet 26. august 2021 01:25 PST

. . I sin natur opptrer de vanligvis ikke så bra som tradisjonelle hjemmekinoprojektorer – de blir verken like lyse eller blir de svarte like dype. Men vi er glade for å se deres fremvekst for det du tror vi vil kalle de stakkars “livsstilsprojektorene” som faktisk bare vil se en projektor for all sin størrelse og anti-fatigue-fordeler. Derfor dekker vi denne nye kategorien og ikke vender nesa på den. Men implikasjonen av at vi tar en dom på sluttbrukeren bare fordi det er en annen kunde eller applikasjon enn vår typiske hardcore -entusiastleser er latterlig.

Nick Stavropoulos Skrevet 26. august 2021 05:39 PST
Kan denne projektoren monteres taket?
merke Skrevet 26. august 2021 10:59 PST
? På denne prisklassen, hva er det beste smellet for pengene?
Skrevet 29. august 2021 07:55 PST

. . Men sistnevnte er en veldig stor, tung (25 kilo eller så) hjemmekinoprojektor med et stort objektiv som krever permanent montering og opptrer best i et mørkt hjemmekinoom. .

Arvind

.

Vil Epson eller Benq ha tilsvarende modeller for å være nok med behovet mitt?! . Min primære bruk er minst 6-8 timer med rett bruk, og jeg er ikke sikker på om pærebaserte projektorer kan bære det.

Trenger tankene dine, så jeg kan ringe den endelige samtalen �� ��

Rob Sabin, redaktør Skrevet 31. august 2021 14:36 ​​PST

Arvind, gitt trenden, ville det være lurt å forutse ytterligere LED- eller laserdrevne modeller som ligner på denne som kommer ut i høst. Epson har allerede 1080p EF12 Laser -projektoren, og Benq har X1300i 1080p LED -spillprojektor, som vi vurderer nå. . .)

. Men selvfølgelig vil du brenne gjennom lamper mye raskere, og lide den vanlige dimming og fargeskift over tid.

Dr c s ghosh Skrevet 7. september 2021 02:55 PST

Jeg har en Epson TW5650 full HD -projektor kjøpt nylig, og jeg er filmentusiast. . Hva er fremtiden for UHPLAMP -baserte projektorer vil de bli erstattet av lysdioder.

Rob Sabin, redaktør Skrevet 7. september 2021 8:13 PST

. . Men på dette tidspunktet er den minst kostbare 4K -lasermodellen med anstendig ytelse LG HU810, som gjelder for omtrent $ 3000 før rabatter. Jeg håper at vi før slutten av dette året eller innen første kvartal 2022 vil se flere laserdrevne hjemmekinoprojektorer, forhåpentligvis til lavere prispoeng.

Alex Skrevet 13. september 2021 17:13 PST

. Men for ekte filmkvelder i min dedikerte hjemmekino ovenpå i en 135 “Elite Screen Cinegrey (som ikke har kommet ennå). Ideen om å flytte den ovenpå eller nede kom så snart jeg mottok den fordi størrelsen er veldig bærbar. Nå som jeg har prøvd det i 120 “, elsker jeg følelsen av projeksjon, men siden dette er min første projektor, er dette faktisk en middelmådig projektor? Denne artikkelen innså kanskje at det kanskje bare er middelmådig, men jeg elsker bildet fordi jeg ikke har prøvd noe annet. Skal jeg returnere den og prøve en annen med mye bedre bildekvalitet og (noe bærbar)? Hva er topp 3 for 4K -bilde (kanskje ikke innfødt) under $ 2000?

Rob Sabin, redaktør Skrevet 13. september 2021 17:18 PST

Alex, svaret avhenger virkelig av dine behov. Min bekymring for denne projektoren er at den kanskje ikke er lys nok for skjermbildet på 135 tommer. Fargen er heller ikke så nøyaktig ut av boksen som noen dedikerte teaterprojektorer. Men hvis du trenger å kunne flytte en projektor dag til dag, kan det være et godt alternativ. Når det er sagt, vil noen andre lampemodeller i denne prisbraketten, for eksempel en Epson HC3800, bli lysere og ha bedre farge, og fremdeles være en relativt bærbar modell – bare en som vil kreve mer omfattende justeringer for å få den satt opp hver gang. Et annet relativt bærbart alternativ med et kort kastobjektiv ville være den nylig gjennomgåtte Benq TK700sti.

Angelo Skrevet 13. september 2021 21:35 PST

Kan du spesifisere hvilken spiller du brukte til 3D Bluray? Horizon Pro støtter ikke rammepakking; Det er enten SBS side om side eller TB topp bunn 3D. Jeg har brukt 800 dollar på toppen av projektorene pris på å prøve å finne en 3D -spiller som anerkjenner Horizon Pro som en 3D -skjerm og fremdeles ikke har funnet en. Selvfølgelig fungerer ikke PS3, siden den bare støtter Fram -pakking.

Rob Sabin, redaktør Skrevet 14. september 2021 07:24 PST

Angelo, John brukte en LG Electronics UP875-spiller, men du vil merke at han sa i anmeldelsen at han aldri fikk noen DLP-link-briller til å svare, og at XGIMI sa en oppdatering for å aktivere 3D var i påvente av.

Andy Elphick Skrevet 28. september 2021 21:24 PST

Hilsen 3D. Jeg har 1080p -horisonten – det fungerer bra med min PS4 og Sony Blu Ray -spiller for 3D. Jeg vil si at resultatene er solide, ikke spektakulære. Perfekt tilfredsstillende. Det var en firmwareoppgradering for et par uker siden som initialiserte 3D.

Rob Sabin, redaktør Skrevet 29. september 2021 06:55 PST
Takk for oppdateringen, Andy.
Shawn Skrevet 5. oktober 2021 19:06 PST

Flotte anmeldelser av dette og Epson EF12. Jeg velger mellom XGIMI Horizon Pro, 1080 -versjonen og Epson og lurte på om du hadde noen innspill. Jeg har ikke sett mye i veien for sammenligning mellom XGIMI Horizon og Epson EF12, selv om de begge er livsstilsprojektorer og markedsfører sine høyttalere … Noen innspill som du vil velge? Har man bedre foredragsholdere eller lettere å sette opp? Tanken ville være å bevege seg mellom bakgården og innimellom satt opp i familierommet for filmkveld og virkelig liker alt-i-ett-faktoren. Hvor mye av en oppgradering er 4K virkelig? Tusen takk på forhånd.

Hassan Skrevet 5. oktober 2021 21:47 PST
Hvordan opptrer det når du spiller 1080p -filmer?
Eric Skrevet 18. oktober 2021 11:28 PST

Jeg så svaret ditt på spørsmålet om oppgradering fra en Epson 4010. Jeg planlegger å bruke dette i et lett kontrollert miljø og oppbevare på samme sted. Men bruk også som en primær TV. Med det i tankene og gitt at de koster omtrent det samme, vil du anbefale XGIMI Pro eller Epson. Takk

Rob Sabin, redaktør Skrevet 18. oktober 2021 12:56 PST

Eric, den viktigste fordelen med XGIMI over en tradisjonell teaterprojektor som Epson er dens små formfaktor og sofistikerte automatiserte oppsettfunksjoner som lar deg plunk den ned og begynne å se raskt. Ellers skal Epson ha den til å slå i alle områder av bildekvalitet. Hvis du trenger å ha en bærbar projektor med hurtigoppsett og ikke har plass til en projektor av betydelig størrelse og vekt på en Epson 4010, eller hvis du absolutt er gift med ideen om å ha en solid statlig lysmotor, så XGIMI Bør være under vurdering. Imidlertid, hvis størrelsen er det primære problemet, må du være klar over at det også er noen veldig gode 4K -teaterprojektorer som presterer veldig bra i denne prisklassen og er mindre enn Epson, for eksempel Benq -modellene som er relativt kompakte og lettere vekt.

Shreedhar
Så jeg ber en projektor produserer om å lage 3 chip -projektorer, i stedet 1 brikke med pikselskift
Rob Sabin, redaktør Skrevet 2. nov 2021 09:14 PST

Alle Epsons projektorer, inkludert de to nåværende forbrukernes hjemmekino-modeller, bruker tre brikker, selv om deres 4K-kompatible LS500 er avhengige av pixel-skiftende av innfødte 1080p-bilder.

Andy Skrevet 3. nov 2021 21:22 PST

Andre oppdatering på Horizon 3D Etter noen ukers testing har jeg “Vanilla” 1080p -versjonen. 3D er aktivert nå, men det er merkbar dømmer når du spiller 3D Blu Ray 24 -rammer. Skam som med litt finjustering av selve bildekvaliteten er god. Jeg aner ikke om dette er noe som kan fikses med en firmwareoppdatering. Så hvis 3D er en avtale, foreslår jeg at du ser andre steder. Fortsatt en fantastisk projektor ellers, etter min mening.

Shailesh Patel Skrevet 23. november 2021 03:33 PST

Hei, flott anmeldelse. Jeg tenkte å få pro -versjonen da jeg ønsket å se 3D på en projektor. Er det verdt å få en av disse eller en annen projektor som først og fremst vil bli brukt til å se på 3D?

Også hvilken skjerm vil du anbefale? Jeg har for øyeblikket en TV på veggen, så trenger en skjerm som jeg kan bruke til å dekke TV -en, da jeg ikke kan bruke den veggen.

Rob Sabin, redaktør Skrevet 26. november 2021 08:42 PST

Shailesh, kanskje den mest primære vurderingen hvis du ser mye 3D er høy lysstyrke, og denne XGIMI -ledede projektoren vil ikke virkelig gi deg det. Det kan være lurt å vurdere en av de 3000 lumen pluss lampemodeller som gjør 3D fra Optoma eller Benq. Når det gjelder skjerm, hvis budsjettet ditt er begrenset, kan det være lurt å se på de uttrekkbare motoriserte skjermene fra Elite eller til og med Monoprice.

David Skrevet 13. desember 2021 12:01 PST
Hva sett farge vil du foreslå for denne projektoren i et lett kontrollert rom?
James Nielson Skrevet 27. desember 2021 21:17 PST

Fin anmeldelse. Godtar denne projektoren HDCP 2.2? Jeg vil strømme via en Roku Ultra, men jeg er bekymret for at det vil nedskalere signalet til 1080. Takk på forhånd.

Rij Skrevet 27. desember 2021 23:18 PST

Ville bare spørre om XGIMI Horizon Pro kobler seg til AV -mottaker ? Som jeg har prøvd å få kontakt med HDMI for å få lyd ut til AV -mottakeren min, men ikke vellykket. Vennligst hjelp.

Hassan Rustom Skrevet 31. desember 2021 12:18 PST

Min eldre projektor var en Xiaomi -ungdom 1080p 500 lumen. Hvorfor jeg falt at bildekvaliteten var bedre på den projektoren enn denne? Ikke misforstå, det er lysere og har bedre kontrast, men likevel føler jeg at noe er galt sammenlignet med den.

Paul Skrevet 8. januar 2022 12:42 PST

Hallo. Kan dette holdes montert eller plasseres høyt på en hylle og la bildet projiseres litt nedover vinkel til en projektorskjerm?

Andy Skrevet 12. mai 2022 06:26 PST

Jeg har horisonten pro -taket montert. Det viktigste å være klar over er at gummiføttene på underskruen ut, som gir tråder for å feste de fleste monteringssett. Dette er ikke veldig godt dokumentert.

Den andre tingen å huske på er at linseskift/nøkkelsteinskorreksjon er digital. Hvis du ikke er i stand til å montere den vertikalt i nivå med projeksjonsoverflaten, vil det være en skyggegrense der det innfødte bildet ville vært, selv med Keystone -korreksjon påført. Det er ganske merkbart spesielt i lite lys. Jeg finner ikke ut at det virkelig påvirker min seende glede på en betydelig måte, men YMMV.

Sasha Skrevet 29. juli 2022 1:41 PST

Hallo. Nå ser jeg filmer i Overunder 3D -format. Men jeg er interessert i å se Bluray 3D -plater. Er det mulig sammen med XGIMI Horizon Pro -projektoren? Takk skal du ha.

Storhet er i horisonten din

Horizon-serien fortsetter XGIMIs suksess med å lede industrien i oppslukende, plug-and-play Home Cinematic Projectors. Sjekk ut de siste KOL -anmeldelsene og lær hva ekspertene på toppteknologiske nettsteder har å si om Horizon og Horizon Pro.

XGIMI Horizon Pro Review

XGIMI Horizon Pro Review

XGIMI Horizon Pro – Den beste 4K -projektoren i spillet!

Hva

Hva er i boksen?

Detaljert unboxing -video av Horizon -serien.

Den

Det handler om 4K

XGIMI Horizon Pro -projektoren tilbyr utrolig sprø 4K -detalj.

Skjermtilpasning gjort riktig

Skjermtilpasning gjort riktig

Den mest avanserte skjermtilpasningsteknologien i markedet.

EISA (Best Buy Projector)

EISA (Best Buy Projector)

“XGIMIs innovative Horizon Pro-en kompakt, lett bærbar 4K HDR-modell med Android TV Smart Talents-tilbyr en plug-and-play brukeropplevelse og muligheten til å bli installert nesten hvor som helst.””

Verge

Verge

. Bedre ennå, XGIMI Horizon Pro starter rett inn i Android TV. “”

Projector Reviews (sterkt anbefalt pris)

Projector Reviews (sterkt anbefalt pris)

“Vi har en vinnende kombinasjon før vi selv kommer inn i projektorenes teknologi og funksjoner.””

Projector Central (Best of Show -vinneren)

Projector Central (Best of Show -vinneren)

“De mest avanserte automatiske funksjonene som noen gang er sett på en projektor.””

TechPowerup (på det sterkeste anbefalt)

TechPowerup (på det sterkeste anbefalt)

“Den kompakte størrelsen gjør det ganske stilig og subtilt tilskudd til stuen din, mens Android TV 10 er både funksjonell og annonsefri.””

TechPowerup (innovasjon)

TechPowerup (innovasjon)

“X-Vue 2.0 Image Engine gjør en god jobb med å gi gode farger, og både HDR og 10-bits farge resulterer i et levende bilde i de riktige innstillingene.””

Flere hjerner. Mer brawn. Mindre problemer.

Møt Horizon Pro, en allsidig, brukervennlig ekte 4K-projektor designet for å løfte hjemmeunderholdningsopplevelsen. . Dessuten vil det utvilsomt forbedre alt du elsker å se takket være avanserte avbildningsfunksjoner, utmerket lysstyrke og Hi-Fi Harman Kardon Sound.

Se alle produktnotater nederst på siden.

XGIMI 4K optisk motor

3840*2160 Oppløsning, 8.29 millioner piksler 1500 ISO Lumen 1

Horizon Pro leverer ekte 4K -bildekvalitet, og en gigantisk 200 ”skjerm

Fremtiden har aldri sett tydeligere ut

Horizon Pro leverer ekte 4K -bildekvalitet, og en Gigantic 200 ”-skjerm. Med så høy oppløsning kan du forvandle spillkvelder eller favorittfilmer. 2 Borte er dagene med å ofre bildekvalitet for portabilitet og skjermstørrelse. Horizon Pro er totalpakken!

Fremtiden har aldri sett tydeligere ut

Horizon Pro leverer ekte 4K -bildekvalitet, og en Gigantic 200 ”-skjerm. Med så høy oppløsning kan du forvandle spillkvelder eller favorittfilmer. 2 Borte er dagene med å ofre bildekvalitet for portabilitet og skjermstørrelse. Horizon Pro er totalpakken!

Vi har alltid vært lyse

Horzon Pro pakker en strålende lys 1500 ISO -lumen som gir fantastisk lysstyrke når som helst på døgnet, selv i rom med mange omgivelseslys. 1 Kos deg med skarpe bilder med realistiske farger uten å bekymre deg for å måtte justere boarealet ditt for å passe til projektoren din.

Transform din verden på få sekunder

XGIMIs bransjeledende Intelligent Screen Adaption (ISA) -teknologi eliminerer komplekse projektoroppsett. Horizon Pro med Auto Keystone -korreksjon, Auto Focus, Intelligent Screen Alignment og Intelligent Obstacle ANNEatance, gir den automatiserte og uavbrutte visningsopplevelsen du fortjener.

Unngå stresset med å plassere projektoren din perfekt. Takket være intelligent skjermjustering samsvarer Horizon Pro automatisk det anslåtte bildet med skjermen, uavhengig av størrelsen.

Auto Keystone Correction gir deg mer fleksibilitet når du passer Horizon Pro inn i hjemmet ditt. Sett opp din Horizon Pro fra siden eller på +/- 40 graders vertikale/horisontale vinkler og få et firkantet bilde automatisk. 3

Utsalgssteder, malerier og til og med planter er ikke lenger et problem. I stedet for å måtte omorganisere boarealet ditt, lene deg tilbake og la Horizon Pros intelligente hindring for unngåelse automatisk skalere bildet rundt objekter i sikte.

Auto Focus sikrer at du bruker mer tid på å se på og mindre tid til å justere. Kos deg med et bilde som holder seg levende og klart uten at du løfter en finger.

Hør hver lapp

Horizon Pro er bygget på profesjonell lyddesign av pålitelige høyttalerprodusenter Harman Kardon. Nyt teaterkvalitetslyd fra to 8W, 45mm fulltegnet høyttalere utviklet spesielt for Horizon Pro. Harman Kardon Sound gir enestående fordypning og balanse, med lav forvrengning og høy dynamisk respons. Kombinert med DTS Studio Sound Technology, kan Horizon Pro levere en virtualisert surround lydopplevelse med dialog og bassforbedring. Du kan til og med bruke Horizon Pro som en høyt tro på Bluetooth-høyttaler ved å koble den til hvilken som helst enhet.

Designet for å passe til dine visningsbehov

Horizon Pro’s 1.2: 1 kasteforhold gir deg mer frihet for projektorinstallasjon og plassering, og sikrer at det passer til ethvert rom, stort eller lite, sømløst. Med flere tilgjengelige alternativer for kastavstand, kan du enkelt kaste favorittfilmene dine, showene og mer på en skjermstørrelse på valget ditt (60 ”-150”) og skape den beste visningsopplevelsen for boarealet ditt. 4

Strålende fargerik, sjokkerende smart

Horizon Pro kombinerer de kraftigste bildefunksjonene fra XGIMI og gjør dem enda mer tilpasningsdyktige med en innebygd AI-optisk sensor. Med lav latens, fantastisk kontrast og integrert optikk, gjør Horizon Pro kvalitet og konsistens raskere og mer automatisk enn noen gang.

Profesjonelt rik fargeløykring

Med et så stort og rikt fargerom, blir hver detalj på skjermen gjenopprettet og presentert nøyaktig, og forbedrer visningsopplevelsen din i stor grad.

X-VUE 2.0 bildemotor

XGIMIs unike X-Vue-bildemotorsystem øker klarheten og troskapen til dynamiske bilder betydelig. Bildekvaliteten er tydeligere og jevnere, med renere og mer realistiske farger den gir en virkelig oppslukende brukeropplevelse.

Xgimi

MEMC

Horizon Pro leverer en super lav latens med minst mulig bilde uskarphet ved bruk av MEMC Frame Interpolation Technology. XGIMIs proprietære 60Hz bevegelseskompensasjonsteknologi bruker en spesialisert algoritme for å forhindre at bildeflutter og skreddersyr når du projiserer dynamiske bilder. Sport, filmer og alle favorittspillene dine vil forbli skarpe og tydelige, selv i handlingen.

HDR10 × HLG

Horizon Pro bruker HDR10 -teknologi for å gi deg et imponerende kontrastforhold i lyse eller mørke miljøer. Kos deg med innholdet ditt i full detalj, når som helst på døgnet. Kompatibel med hybrid log gamma kringkastingsstandard, Horizon Pro gir full HDR -bilder på tvers av kringkastere, slik at du aldri går glipp av et øyeblikk av den store kampen.

AI lysstyrkejustering

Horizon Pro har en integrert optisk sensor som fungerer med XGIMIs AI for å oppdage og svare på objekter på sin måte, samt endringer i omgivelseslys. AI lysstyrkejustering sikrer at når omgivelsesnivået endres, forblir bildet ditt lyst og fargerikt. Si farvel til manuelle justeringer og nyt en sømløs kinoopplevelse i ethvert rom, når som helst på dagen.

Ditt hjem, appene dine

Horizon Pro fungerer hånd i hånd med dine favoritt Google -apper

Androidtv

Horizon Pro fungerer hånd i hånd med dine favoritt Google -apper for å holde deg tilkoblet og gi deg den ultimate kontrollen over miljøet ditt. 5

Google Play

Med Google Play Store og Android TV ™ -integrasjon, bruk Horizon Pro for å få tilgang til 5000+ innfødte apper inkludert HBO, Showtime og YouTube.

Google Assistant

Trykk på Google Assistant -knappen på Horizon Pro’s Remote for å øyeblikkelig få tilgang til stemmeassistenten. Kontroller tilkoblede smarte enheter, søk etter innhold eller åpne favorittappene dine.

Chromecast innebygd

Chromecast -integrasjon lar deg kaste innhold, apper og spill direkte til Horizon Pro fra favorittenhetene dine.

Horizon Pro er en gud sendt til spillere

Spillemodus

Horizon Pro er en gud sendt til spillere. Med latenshastigheter så lave som 35ms parret med en fantastisk oppløsning, vil du enkelt fordype deg i den høye handlingen, fartsfylt naturen til ethvert spill du spiller. *Merk: Oppløsningen vil forbli uendret etter å ha byttet til spillmodus via en HDMI -kabel. Data fra XGIMI Labs.

Flere forbindelser enn noen gang

Horizon Pro holder deg enkelt koblet til to HDMI- og USB -porter, LAN og en hodetelefon (3.5mm) port. Du kan også gå trådløst, via 2.4/5G Wi-Fi og Bluetooth, for flere måter å projisere innholdet ditt eller lytte til musikk. 6

Lett på øynene

Horizon Pro ble designet med kundens sikkerhet i tankene, og det er derfor det er Tüv Rheinland -sertifisert for lite blått lys. .

For best å beskytte synet ditt, anbefales det fortsatt å unngå lange perioder med skjermtid. Hvis du føler øyestamme, kan det reduseres ved å endre fokusavstand og ta pauser fra skjermen din.

Leve mer, avfall mindre

Horizon Pro styrker XGIMIs forpliktelse overfor både våre brukere og miljøet. Mer holdbare enheter gir mer bruk og bidrar til å redusere avfallet. Horizon Pro bruker en ultra-effektiv LED-lyskilde, og gir perfekt skarpe, klare bilder i hele levetiden-opptil 20 år, selv med 4 timers daglig bruk. 7

Ser på 4 timer om dagen i 17 år. 33% strømforbruk av en TV

Ser på 4 timer om dagen i 17 år. 33% strømforbruk av en TV

Ser på 4 timer om dagen i 17 år

33% strømforbruk av en TV

Mer+

HORISONT

Horizon Pro

Produktklassifisering
Høyt lysoverføringbelagt objektiv
Ja, rammeemballasje og side om side
Produktklassifisering
Høyt lysoverføringbelagt objektiv
Ja, rammeemballasje og side om side
Auto Keystone korreksjon 3
Intelligent skjermjustering
Intelligent hindring for hindringer
Foran, bak, foran taket, bakre tak
Auto Keystone korreksjon 3
Intelligent skjermjustering
Intelligent hindring for hindringer
Foran, bak, foran taket, bakre tak
Dolby Digital Plus (DD+)
Dolby Digital Plus (DD+)
Chromecast innebygd/luftskjerm
Chromecast innebygd/luftskjerm
DC X 1 HDMI X 1, HDMI (EARC støttet) X 1 USB X 2 LAN X 1
Hodetelefon x 1 (3.5mm) optisk x 1
Dual-band 2.4/5GHz, 802.11A/B/G/N/AC 6
DC X 1 HDMI X 1, HDMI (EARC støttet) X 1 USB X 2 LAN X 1
Hodetelefon x 1 (3.5mm) optisk x 1
Dual-band 2.4/5GHz, 802.11A/B/G/N/AC 6
AC100-240V, 50/60Hz (250.04W)
AC100-240V, 50/60Hz (250.04W)
Produktstørrelse (h x w x d)
208.4 x 218.4 x 136.2mm 12
Produktstørrelse (h x w x d)
208.4 x 218.4 x 136.2mm 12
Bluetooth fjernkontroll
Bluetooth fjernkontroll

1. Lysstyrke (lysutgang) vil variere avhengig av bruksforhold. Hvit lysutgang målt i samsvar med ISO 21118. Den nominelle verdien representerer gjennomsnittsverdien for masseproduksjon og testes under ideelle laboratorieforhold i ytelsesmodus/høy effektmodus.

2. For den beste visningsopplevelsen anbefaler vi å bruke en projeksjonsstørrelse på 60-150 tommer. Overskridelse av dette området kan påvirke kvaliteten på det projiserte innholdet. Skjermkvaliteten kan variere basert på produktbruksvaner og miljøforhold.

3. For å sikre at kalibrering utføres nøyaktig, anbefales det at sidekastvinkelen ikke overstiger 40 ° (grader). Skjermkvaliteten kan variere basert på produktbruksvaner og miljøforhold.

4. Kastavstandene over er estimater og kan variere i faktiske bruksscenarier. Justeringer som kreves er basert på dine spesifikke boarealdimensjoner og forhold.

5. Android TV er et varemerke for Google LLC.

7. 30 000 timer er den teoretiske levetiden til lyskilden. Den faktiske levetiden kan variere på grunn av forskjeller i miljøforhold, produktbruk og valgt modus.

8. Se de teoretiske dataene fra XGIMI Laboratories: Strømbesparende modus beregnes basert på gjennomsnittlig strømforbruk av Horizon Pro 180W) og kraften til en 98-tommers TV 550W), sett 8 timer hver dag på ett år.

9. Den faktiske lagringskapasiteten kan endres basert på forskjellige faktorer, for eksempel systembruk, programvareversjon og innstillinger som brukes.

10. 6-sek. Hurtigstart er den teoretiske testverdien for standby-modus. Den faktiske hurtigstarttiden varierer avhengig av det enkelte produkt. Oppstartstiden er relativt lenge etter den første strømmen av/på. Disse dataene kommer fra XGIMI Laboratories.

11. Målt under en omgivelsestemperatur på 25 ° C med 1 meter avstand fra maskinen. Resultatene kan variere basert på forskjellige testmiljøer, forhold og produktet som blir evaluert. Disse dataene kommer fra XGIMI Laboratories.

12. Den faktiske størrelsen kan variere basert på konfigurasjon, produksjon og testmetode.
1. 3. Den faktiske vekten kan variere basert på konfigurasjon, produksjonsprosess og testmetode.

* Faktiske produktfunksjoner og spesifikasjoner (inkludert utseende, farge og størrelse) og faktiske skjermaspekter (inkludert bakgrunn, grensesnitt og ikoner) kan variere etter land. Ta kontakt med salgsstedet for ytterligere informasjon.

* Alle ytelsesdata på de foregående sidene er teoretiske verdier oppnådd av XGIMI interne laboratorier gjennom tester utført under bestemte forhold. Se de nevnte produktdetaljene for mer informasjon om de spesifikke testforholdene. Faktisk ytelse kan variere basert på individuell produktkonfigurasjon, programvareversjoner, applikasjonsforhold og miljøfaktorer. All data er underlagt faktisk bruk.

* XGIMI gjør alle anstrengelser ved publiseringstidspunktet for å sikre nøyaktigheten av produktinformasjon den gir. På grunn av påfølgende endringer som involverer produktgrupper, produksjon og forsyningsfaktorer, kan det være nødvendig for XGIMI å gjøre endringer og justeringer av tekst og bilder slik at de samsvarer med ytelsen, spesifikasjonene, indeksene og komponentene i det faktiske produktet. Produktinformasjon er underlagt slike endringer og justeringer uten varsel.

* Driftstemperatur: 32 ° F til 104 ° F

* Alle parametere som er oppført på denne siden måles i et XGIMI internt testmiljø for masseproduksjon. Brukeropplevelser kan variere i forskjellige innstillinger, bruksforhold, programvareversjoner osv. Vennligst sjekk det offisielle XGIMI -nettstedet for detaljerte teststandarder og data.

* Produktet vil være vedlagt med en trykt manual. Imidlertid vil den elektroniske manualen bli oppdatert på XGIMI -nettstedet. Hvis det er noe avvik eller konflikt mellom den trykte og den elektroniske manualen, kan du se den nyeste elektroniske manualen på det offisielle nettstedet: US.xgimi.com/sider/horisont-pro-støtte .

XGIMI Horizon Pro 4K Projector Review: Beautiful New World

Det googler. I motsetning til ikke-Pro-varianten, har XGIMI Horizon Pro 4K-kapasitet og er skarpere med noen margin. Det tilbyr en hel rekke bekvemmelighetsfunksjoner som forenkler brukerens teateropplevelse i stor grad. I denne praktiske gjennomgangen vil vi avsløre hvordan vi gikk fra å bli ganske frustrert av produktet (til tross for disse funksjonene) til å bli veldig imponert over det.

Christian Hintze, �� Christian Hintze (oversatt av Zhiwei Zhuang), utgitt 05/23/2023 ���� ���� . ���� ���� ���� ���� ���� ����

Etter vår praktiske med Casiris A6 Ultra-Short-kast laserprojektor og Aura 4K UST også fra XGIMI, vender vi nå igjen oppmerksomheten mot en normal-kast-projektor. Xigimi Horizon Pro er etterfølgeren til (eller den større søsken av) XGIMI Horizon Full HD -projektoren og er sammen med auraen en av de nåværende flaggskipene laget av selskapet. Til tross for sin relativt kompakte formfaktor, er LED -projektoren i stand til å levere ganske høy lysstyrke og tilbyr potensielt god bildekvalitet. Når det er sagt, må det også bevise seg mot lignende lyse UST -projektorer som vi tidligere har vurdert.

Horizon Pro er full av funksjoner, med Google og Android som spiller en spesiell rolle i dette; XGIMI bruker begrepet “Home Smart Projector”. Så uten videre, la oss komme rett inn i sine tekniske spesifikasjoner.

Tekniske spesifikasjoner – 4K, 2200 ANSI Lumen, Android TV

Horizon Pro har en standardoppløsning på 3.840 x 2.160, og du kan finne “Native 4K” nevnt på produktsiden. Men ved videre utredning ble vi fortalt at 4K-oppløsning oppnås gjennom pikselforskyvningsteknologi. Det ville være en overraskelse å se noe annet enn det i denne prisklassen. XGIMI hevder at projektoren kan bli så lys som 2200 ANSI -lumen i den lyseste modusen, målt på et projeksjonsområde på 80 tommer.

Produktet har Chromecast innebygd og kjører på Android TV. Omtrent 24 GB av 32 GB interne minne kan brukes til lagring av filer. Enheten kommer også med 2 GB RAM og støtter HDR10 og HLG.

I følge XGIMI kan projeksjonsstørrelsen variere mellom 40 og enorme 200 tommer. I det fine utskriften anbefaler imidlertid XGIMI ikke over 150 tommer, da bildekvaliteten ellers kan lide for mye.

Jobber for NotebookCheck
Er du en tekniker som vet hvordan du skal skrive? Så bli med på teamet vårt! Ønsket:
– Spesialist nyhetsforfatter
– Magasinforfatter
– Oversetter (de en)
Detaljer her

Spesifikasjoner XGIMI Horizon Pro Casiris A6 4K Xgimi aura 4k ust
Oppløsnings- og oppdateringsfrekvens 3.840 x 2.160 piksler ved 60Hz 3.840 x 2.160 piksler ved 60Hz 3.840 x 2.160 piksler ved 60Hz
Lysstyrke 2200 ANSI -lumen 2200 ANSI -lumen 2.400 ANSI -lumen
Lyskilde Led Trippel laser Hvit enkeltlaser
Høyttalere 2 x 8w Harman/Kardon 2 x 10w 4 x 15w
Lydkodeker Dolby Audio, DTS-HD, DTS-Studio Sound, DD, DD+ Dolby Atmos & DTS-HD Dolby Audio, DTS-HD, DTS-Studio Sound, DD, DD+
Dimensjoner 20.84 x 21.84 x 13.62 cm (8.2 x 8.6 x 5.4 “) 52 x 33.1 x 15.2 cm (20.5 x 13.0 x 6.0 “) 60.6 x 40.1 x 14.0 cm (23.9 x 15.8 x 5.5 “)
Vekt 2.9 kg (6.4 lb) .2 kg (22.5 lb) 11 kg (24.3 lb)
€ 1.500 € 2.150 € 2.329

Sak og design – kompakt solid cuboid

Grovt sett er Horizon Pro formet som en kuboid. Ikke desto mindre er designen betydelig mer raffinert, med svært avrundede hjørner og kanter. På grunn av sin form virker projektoren svært kompakt og er mye mindre enn både UST -pårørende og typiske lampeprojektorer. Produktet kunne nesten passere som en bærbar projektor hvis det bare var en smidge mindre.

Fargemessig er chassisdesignet definert av matt svart og mørk sølvgrått. Topp, bunn og rygg er laget av svart plast. Og sølvgrå metall vikler seg rundt enheten.

Det er noen få knapper på toppen og også en tråd på bunnen for å montere enheten til et stativ.

Du finner forskjellige porter og luftventiler på baksiden av enheten, mens fronten huser linsen så vel som kamera og sensormaskinvare for auto -keystone -korreksjon og bilfokus. Høyttaler griller kurven rundt chassiset.

Vår gjennomgangsenhet ser ut til å ha stor utførelse: Vi la ikke merke til problemer eller knirkende støy fra chassiset.

Kontrollpanel på toppen: Power, Play and Volume

Monteringstråd på bunnen

Linsen

Sensorer og kamera

Tilkobling – Wi -Fi, LAN, men ingen DP

Du kan koble trådløst til Horizon Pro via Wi-Fi og Bluetooth. Det har også alle viktige fysiske forbindelser, inkludert LAN og optiske porter. Den eneste ulempen er at projektoren ikke tilbyr en displayport.

Bak: Power, 2x USB-A 2.0, HDMI1 med ARC, HDMI2, LAN, Audio Jack

Oppsett og drift – Internett -tilkobling, Google og oppdateringer

Koble til en projektor, slå den på og nyt en strålende kinoopplevelse – dette er hva en produsents løfte høres ut som mesteparten av tiden. Men Horizon Pro viser oss at ting kanskje ikke går så lett eller raskt som forestilt.

Først av alt må du finne et godt sted for å sette opp projektoren og spesielt få avstanden til skjermen til høyre. Dette er fordi Horizon Pro ikke har en fysisk zoomknapp for deg å justere bildestørrelse uavhengig av kastavstanden. Når det er sagt, er det i det minste en digital zoom i innstillingene for å la deg krympe bildet kunstig.

Digital zoom: Standardstørrelse

Digital zoom: Minimert

Mangelen på fysisk zoom betyr at Horizon Pro ofte kommer til å havne rett foran eller ved siden av betrakteren, og dermed gjøre enheten mer eller mindre til en middels kast-projektor. På bildene levert av XGIMI er projektoren også plassert foran sofaen. De innebygde høyttalerne kan heller ikke vise lydkvaliteten riktig når de plasseres bak betrakteren.

2,13 m Kastavstand for 80 tommer (bilde: XGIMI)

Ca. 4 m kasteavstand i 150 tommer (bilde: xgimi)

Når du slår på projektoren for første gang, må du koble den til internett via LAN eller Wi-Fi før du kan fortsette videre i oppsettet.

Vi valgte Wi-Fi-ruten fordi vi ikke ønsket å grave ut en lang Ethernet-kabel. Men selv etter å ha lagt inn vårt Wi-Fi-passord to ganger riktig, kunne vi rett og slett ikke få enheten til å koble til nettverket vårt. Andre enheter hadde ikke dette problemet. Vi kunne derfor ikke bruke projektoren på det tidspunktet og bestemte oss for å fokusere på andre ting først fordi vi var frustrerte over Internett -tilgangskravet.

Å måtte vente etter å ha skrevet inn passordet vårt

Kan ikke koble til Wi-Fi selv etter to forsøk

Wi-Fi-tilkoblingen begynte plutselig å jobbe da vi prøvde det noen dager senere: passordet var allerede lagret, og vi trengte ikke å legge inn det på nytt. Så nå er det på tide å komme i gang, ikke sant? Nei, ikke helt ennå. Enheten ønsket at vi skulle opprette en Android -konto eller logge på Google. Det er ingen vei rundt dette også.

Aha, tvunget til å logge inn for optimal bruk

Google -innlogging kreves

Deretter måtte vi gå med på Googles vilkår for service og personvern (chortle). Men vi fikk i det minste lov til å bestemme om vi vil dele vår beliggenhet (nei) og aktivere stemmeassistenten (som vi testet).

Hvis du ikke godtar dette, vil det nye kjøpet ditt være en haug med e-avfall

Valgfriheten er en god og dyrebar ting

Nå kan vi endelig komme i gang. Hva, en oppdatering? Fint, la oss raskt installere oppdateringen. Men 1.14 GB for en projektorsystemoppdatering? Vel, å gi opp er ikke lenger et alternativ nå. Så vi lastet ned og installerte oppdateringen, og startet deretter systemet på nytt. Ferdig. Easy-peasy-slags.

Wow, 1.14 GB for en projektorsystemoppdatering

Må bare starte enheten på nytt og gjøre

Tilpasse startskjermen

Etter alt dette ble vi endelig møtt av Android TVs startskjerm, med Charles den tredje som stirret dypt inn i øynene våre. Vi fikk fantastiske appanbefalinger og tilbød filmer og serier på Amazon Prime. Ulike apper (som YouTube) er forhåndsinstallert.

Startskjermen kan også tilpasses omfattende. For eksempel kan du tilpasse kanaler og omorganisere apper og spill. Som med andre apper fra Google Play Store, kan Netflix installeres på enheten, men støttes ikke innfødt. Vel, minst XGIMI har gitt informasjon om hvordan du får Netflix til å kjøre på projektoren.

Vi kunne endelig velge våre egne kilder ved å gå til øverste høyre hjørne på menylinjen. Det viktigste vi hadde ønsket å prøve ut hele tiden var den bærbare datamaskinen vår koblet til Horizon Pro via HDMI.

Startskjermen

YouTube

Et ord om Google Assistant: Når det er slått på i innstillingene, kan du aktivere den ved å trykke på den ekstra knappen på fjernkontrollen. Det er en mikrofon foran på fjernkontrollen for deg å gi stemmekommandoer enkelt. Denne funksjonen fungerer også bra i YouTube; Assistenten ga anstendige videoanbefalinger basert på våre søkeforespørsler.

Bildekvalitet – 4K og mange nyttige bilfunksjoner

Projektoren begynner å utføre auto -keystone -korreksjon hver gang den starter opp. Denne prosessen fikser pålitelig eventuelle bildeforvrengninger forårsaket av ikke-optimal posisjonering av enheten uten å kreve at brukerne gjør noe. Det er til og med i stand til å oppdage hindringer og unngå dem. Når korreksjonen er fullført, vil brukerne ha muligheten til å finjustere den for hånd.

Du finner også et automatisk fokusalternativ i menyen – en velsignelse for alle som noen gang har prøvd å manuelt justere fokuset på projektorer som Casiris A6. Auto Focus -funksjonen fungerer usedvanlig bra på Horizon Pro, og du kan til og med fokusere det projiserte bildet manuelt ved hjelp av fjernkontrollen.

Imidlertid kommer den auto forvrengningskorrigering med en mindre ulempe. Det er synlige vanskelig å ignorere kanter rundt det projiserte bildet.

Keystone pågår

Keystone gjort, men det er en synlig grense

Du kan også gjøre manuell justering

Likevel er det viktigste med en projektor fremdeles dens bildekvalitet, og 4K -bilder produsert av Horizon Pro er enestående. Takket være det utmerkede bilfokuset ser bilder til og med skarpere ut enn de fra Casiris A6 ust -projektoren. Selv om vi tidligere kritiserte ikke-Pro-modellen for sine noe utvaskede detaljer, er 4K-bildet fra Horizon Pro sylskarp med farger som virkelig pop. Vi synes bildet ser fantastisk ut som en helhet

Veldig skarpt bilde med intense farger

Imponerende visuals

Fordi Horizon Pro -er kan bli ganske lyse, er det projiserte bildet fremdeles lett lesbart i dagslys, men ser vesentlig mindre kontrast og levende. Bildene nedenfor ble tatt med samme ISO, blenderåpning og lukkerhastighet for å illustrere forskjellen mellom hvordan det samme bildet ser ut i dagslys og i et mørklagt rom. De er imidlertid ikke nødvendigvis representative for produktets bildekvalitet. Bildene endte opp med å se litt for mørke ut, for eksempel.

XGIMI hevder at produktet er i stand til 110% DCI-P3-dekning, men enheten klarte bare å reprodusere 71% av DCI-P3 (og 88% av SRGB) når vi testet det sammen med skjermen og den bærbare datamaskinen som kilden.

I dagslys

Mørklagt rom

I standardinnstillingene er det synlig inngangsforsinkelse når projektoren er koblet til en bærbar PC via HDMI. Vi la merke til en betydelig latens så snart vi begynte å flytte musemarkøren.

Imidlertid annonserer XGIMI på produktsiden at Horizon Pro har en super lav latens på “bare” 35 ms. Hemmeligheten her er MEMC: Denne teknologien estimerer og setter inn et bilde mellom to rammer, for eksempel for å få bevegelse til å virke jevnere. Som et resultat vil en 24 fps video se mer ut som 50 til 60 fps og føle seg mye silkkere. Dette er ikke et problem når du ser på filmer og kan ha en positiv innvirkning avhengig av dine visuelle preferanser. For spill forårsaker imidlertid beregningen mellom rammer den nevnte latensen.

Heldigvis er det to måter å slå av denne funksjonen, som begge er tilgjengelige via bildemodus i innstillingene. Vi anbefaler å bytte fra standard til spill. Alternativt kan du gå over til tilpasset modus, hvor du også kan finjustere noen få andre innstillinger og finne MEMC gjemt bort i bevegelseskompensasjonsalternativet helt nederst. Du bør absolutt deaktivere det når du spiller fordi det faktisk vil redusere etterslep til et knapt merkbart nivå og også gjøre spill veldig spillbare. Når det er sagt, kan avanserte spillere fremdeles kunne oppdage en liten mengde etterslep i veldig fartsfylte skyttere.

Bytt til spillmodus her

Eller til tilpasset modus

MEMC er det siste alternativet

I motsetning til anmelderen som så på ikke-Pro-modellen, så vi ingen åpenbare glorieeffekt med Horizon Pro i standardinnstillingene, spesielt når vi så på hvite skrifter på svart bakgrunn.

Ingen spesielt merkbar glorieffekt

Ikke engang når du blir sett på

Høyttalere – 2x 8 -watt stereo

XGIMI har utstyrt Horizon Pro med to 8-watthøyttalere, hver avfyring til den ene siden av enheten. Stereohøyttalerne er sannsynligvis de samme som finnes på ikke-pro-full HD-horisont. De blir høyt nok til å fylle et lite til mellomstor rom, men mangler noe noe i bassavdelingen. Likevel er høyttalerne brukbare for å se på videoer av og til, spesielt siden projektoren stort sett kommer til å bli plassert veldig nær betrakteren.

Under vår måling ble noen av bassfrekvensene druknet av støyen produsert av projektoren selv, noe som resulterte i en lav ende som ikke hørtes veldig bra ut for ørene våre (som frekvensresponsdiagrammet antyder). Bass, selv om det er til stede, mangler en skikkelig trøkk.

Du kan også koble et par hodetelefoner til 3.5 mm lydkontakt for stille filmkvelder.