WWE 2K23 anmeldelse – IGN, WWE 2K23 | Det offisielle hjemmet til WWE 2K23

WWE 2K23 Offisiell lansering Trailer – Nye mestere

2K-spill og visuelle konsepter trengte en gevinst med WWE 2K22, og selv om det er langt fra en fullstendig ombygging av grunnen, er det muligens det største spranget fremover serien noensinne har sett. Året av har tydelig betalt utbytte: praktisk talt alle de store feilene jeg opplevde i WWE 2K20 har blitt klemt; Den fornyede kampen er raskere, slankere og full av smarte justeringer som gjør den tilgjengelig for nykommere og givende for veteraner; Myrise tar MyCareer -modus i en dristig ny retning; Og MYGM tilbyr en veldig nisje, men likevel godt satt sammen styringssim som garantert vil være en eksplosjon hvis du kan finne en likesinnet brytningsfan å spille den med. Alt dette på toppen av en imponerende visuell overhaling som gjør at alle 160+ superstjerner ser best ut de har noen gang sett ut i et videospill. Det er det sjeldne tilfellet med et markedsføringsslagord som faktisk ringer: WWE 2K22 treffer annerledes. – Mitchell Saltzman, 10. mars 2022

WWE 2K23 anmeldelse

“Enda sterkere” er den perfekte taglinjen for WWE 2K23. Fjorårets gjenoppfinnelse la et solid fundament, og alle aspekter av det har blitt foredlet til det bedre i år. Kamp er fleksibel uten å bli tyngende, og Myrise-kampanjemodus fokuserer på å fortelle mer fokuserte historier uten at det går ut over dets åpne spill. MYGM er mer brukervennlig og lar deg invitere et større antall venner til å komme inn på handlingen også. Til og med 2K -utstillingsvinduet, som kanskje har de mest blendende uoverensstemmelsene i alle modusene, undergraver forventningene på kreative måter. Valgene er slanke for fulle sim-stil pro-grappling-alternativer, men WWEs flaggskipsspill har aldri vært mer fortjent av stedet i spissen for brytingsspillbordet.

2K Wrestling -spill har i stor grad blitt truffet eller savner når det gjelder hvordan de ser ut og lyden, men 2K23 må være den beste “hit” denne serien har hatt på mange år. Det er fremdeles flere karakterer som har tatt i bruk nyere utseende og holdninger enn de som er fanget her, men med bare en håndfull unntak ser alle i det minste bra. Cover Boy John Cena og sønnen til en sønn av en rørlegger, Cody Rhodes, er fremtredende på den høye enden, noe som ironisk nok gjør noen av de lave modeller som stakkars Dana Brooke føler at så mye mer av en savnet mulighet. Nye lyseffekter og refleksjoner gir et generelt løft som får stadiene til å skinne og tittelbelter glitrer. Menyer er rene og fargerike, et steg opp fra fjorårets blide oppsett, alt uten å ofre lesbarhet. Visuelt er 2K23 en Grand Slam.

Bokstavelig talt skal ingen bli overrasket over at kamp i den kvadratiske sirkelen av 2K23 er omtrent som den var i 2K22. Dette er tross alt et årlig sportsspill, og hjulet har ikke blitt gjenoppfunnet, spesielt når fjorårets store overhaling ble ansett som en stor suksess. De forenklede gripende oppsettene og et kombinasjonsbasert slående system gir litt dybde til hver av de nærmere 200 brytere som enten er tilgjengelige å spille på lanseringen eller låst opp med valuta i spillet. Det er imidlertid noen få merkbare endringer: PIN-ministen har nå en valgfri pinne-flick-mekaniker, som er en av favorittforbedringene mine. 2K22 hadde et tidsbasert knappetrykkalternativ til enkel knapp-mashing, men å flikke en pinne opp til rett tid etterligne det dramatiske sparket ut på en veldig tilfredsstillende måte. Du må fremdeles knappemos for å komme deg tilbake til føttene etter å ha blitt droppet, og når du kjemper deg ut av innleveringer.

Utholdenhet – og spesifikt mangelen der av – er en måte større avtale.

Utholdenhet – og spesifikt mangelen der av – er en måte større avtale når kamper fortsetter. Uten det er det tøft å løpe raskere enn en gjennomgang, og du blir mye lettere å motvirke og slå ned. Spamming lovbrudd risikerer nådeløst å slynge deg tidlig, og den eneste måten å gjenvinne energien din er å henge tilbake og gå på tomgang i noen sekunder. Å vite når du skal bremse rullen og når du skal treffe gassen kan gi kamper mellom jevnt dyktige motstandere en morsom rytme.

Tilbakebetalingssystemet, et sett med spesielle evner individuelle karakterer har som kan ha enorme konsekvenser på kamper, er også utvidet. Hver bryter kan ha opptil to evner, og gi dem mer fleksible alternativer i en klype sammenlignet med i fjor. De er fremdeles bare en bruk per kamp, ​​men nå har du et sekundært scenario der du kan snu bordene. Å bruke din elastisitet for å øyeblikkelig vinne en pin eller innsending minispel ikke trenger å være det eneste trikset opp ermet ditt lenger.

Hva vi sa om WWE 2K22

2K-spill og visuelle konsepter trengte en gevinst med WWE 2K22, og selv om det er langt fra en fullstendig ombygging av grunnen, er det muligens det største spranget fremover serien noensinne har sett. Året av har tydelig betalt utbytte: praktisk talt alle de store feilene jeg opplevde i WWE 2K20 har blitt klemt; Den fornyede kampen er raskere, slankere og full av smarte justeringer som gjør den tilgjengelig for nykommere og givende for veteraner; Myrise tar MyCareer -modus i en dristig ny retning; Og MYGM tilbyr en veldig nisje, men likevel godt satt sammen styringssim som garantert vil være en eksplosjon hvis du kan finne en likesinnet brytningsfan å spille den med. Alt dette på toppen av en imponerende visuell overhaling som gjør at alle 160+ superstjerner ser best ut de har noen gang sett ut i et videospill. Det er det sjeldne tilfellet med et markedsføringsslagord som faktisk ringer: WWE 2K22 treffer annerledes. – Mitchell Saltzman, 10. mars 2022

Poengsum: 8

Noen gamle tilbakebetalingsalternativer som manglet i fjor er tilbake som generelle defensive alternativer som du kan bruke en del av din spesielle bar å bruke. Å kunne komme seg umiddelbart fra angrep eller spille Possum for en rask hit eller overraskelse Roll-Up Pin hjelper deg med å holde deg i kampen selv når du er på feil ende av et gjørmehulls stamping. Risikobelønningsforholdet til den spesielle baren får deg til å tenke: Disse forsvarene kan brukes til stor effekt for å slutte å ta skade under viktige øyeblikk, men hvis du fyller den baren helt, enten ved å håndtere eller motta skade, beveger signaturen deg deg Unleash kunne gjøre mer for å snu tidevannet til din favør. Dette er den typen ressursstyring som vanligvis bare blir sett i tradisjonelle kampspill som Mortal Kombat og Street Fighter, men det passer som det perfekte paret av støvler i 2K23.

Å kunne komme seg umiddelbart fra angrep eller spille possum hjelper deg med å holde deg i kampen.

Årets 2K -utstillingsvindu fokuserer på John Cenas største tap, noe som er et interessant inntrykk av markeringsmodus. Cena tilbrakte så mye av sin 20-pluss-karriere på å vinne at det er forfriskende å se ham løpe nedover den monumentale LS han tidvis er hentet fra storheter som Kurt Angle, Brock Lesnar og Triple H. Jeg likte den svingete turen ned minnefeltet, selv om det var noen få bemerkelsesverdige støt i veien. Noen få unnlatelser er forståelige, ettersom noen av de viktigste navnene som er involvert for tiden er kontrakt utenfor WWE og ikke villige eller i stand til å spille ball, men det var rart å ikke se folk som JBL og The Miz. Cena selv gir også noen øyeblikk av refleksjon over de som gjorde det i, men de er merkelig sterilt og overflatnivå med tanke på at han er kjent for å være en dyp tenker når det gjelder proffbryting. Hans monologer mellom kamper gir ingen reell innsikt utover stort sett unge “Jeg gikk inn der og prøvde mitt beste” mantraer, noe som er synd fordi det ikke gjør noe av hans beste karakterarbeid noen rettferdighet.

Hver IGN WWE -spillanmeldelse noensinne

<a href =

Anmeldt av Fran Mirabella
7. juni 2002
Så hva anbefaler jeg når det gjelder å bruke dine hardt opptjente penger på x8? Hardcore wrestling fans som eier en gamecube vil ikke være uten det. Det er det beste brytingsspillet på systemet, og gir noen intens flerspiller -handling hvis du kan våge forbi kontrollmekanikken. Hvis du ikke er en hardcore brytingsfan eller leter etter et enspillerspill, er dette ikke noe for deg. En leie anbefales absolutt, om bare å legge smellen ned på noen venner.”bredde =” ” />

<a href =Anmeldt av David Smith
7. november 2002
Multi-console-spillere anbefales å vente en liten stund til Raw kaster hatten i ringen, bare for å være på den sikre siden. Pokker, de fordomsfrie kan til og med ønske å gi def syltetøy bryting. Die-Hard-hengivne av WWE skal ikke ha for mange klager med den siste smackdown!, Skjønt, spesielt siden de kan hvile sikre på at de aldri trenger å høre på Michael Cole igjen.”bredde =” ” /> <a href =Anmeldt av Craig Harris
25. november 2002
Det er noen virkelig, virkelig gode ideer i dette brytingsspillet, fra bruken av lønnen per visning for utfordringene, til Shopzone -varesamlingen, til sin platebeholdning som viser hvert av WWE -beltene og hvilken bryter den ble vunnet fra. Den sidescrollende 2D-motoren gjør en god jobb med å la utviklerne lage noen troverdige animasjoner for hver av bryterens signaturbevegelser, samtidig som de skaper troverdige digitaliseringer av disse karakterene på GBAs skjermbilde. Problemet er i utfordringene, og datamaskinen AI. Å, sikkert, du vil definitivt finne deg selv å kysse matten flere ganger før du lærer spillets kontroller fullt ut, men hullene i motstandernes oppførsel er vidåpne, igjen for deg å utnytte. Når du har funnet dem, er det ingen som hindrer deg i å ta beltene. Jeg anbefaler imidlertid dette spillet som et flerspillerdesign, fordi det er mye vanskeligere å lese hva en menneskelig motstander vil gjøre i handlingen.”bredde =” ” /> <a href =Anmeldt av Cory Lewis
17. mars 2003
Å blande sjangre er alltid en interessant ting, og det er å ta en populær lisens som WWE og oversette den til en annen spillsjanger enn bryting. Men THQ har gjort akkurat det med Crush Hour, og ærlig talt kan sluttresultatet ha vært mye, mye verre. Spillet er helt spillbart, og for prisen du betaler, er det vel verdt pengene. Hvis du er som meg, holder du noen få spill nyttige for de raske actionfiksene – de øyeblikkene når du bare vil skyte noe opp og nyte en rask runde med rumpe som sparker. WWE Crush Hour er en verdig tittel på en slik ære. Det er ekstremt enkelt, så ikke forvent å holde denne snurret inn i sommermånedene, men den klarer å fylle en spillers behov for å løpe rundt og sprenge ting. Hvis du er en WWE -fan, er de lisensierte bryterne, stemmene og intromusikken alene vel verdt pengene, men hvis du absolutt hater WWE, er du fortsatt heldig, da spillet ikke virkelig har for mye av den adrenalin -tykke personligheten.”bredde =” ” /> <a href =Anmeldt av Cory Lewis
18. mars 2003
WWE Crush Hour er en verdig tittel på en slik ære. Det er ekstremt enkelt; Så ikke forvent å holde denne snurret inn i sommermånedene. Selv om den klarer å fylle en spillers behov for å løpe rundt og blåse opp ting. Hvis du er en WWE -fan, er de lisensierte bryterne, stemmer og intromusikk alene vel verdt pengene. Og til tross for at de er et dårligere bilkampprodukt, kan spillere som har noen få dollar å brenne og en halv time eller så per dag finne ut at knusetime kan være verdt investeringen.”bredde =” ” />

Strukturen til utstillingsvinduet ligner på tidligere, men det er en flott vri: Siden dette handler om Cena tap. Dette holder handlingen frisk fra kamp til match, men det vil bety at du må lære deg å bevege seg på nytt hver gang, noe som kan være litt skurrende – spesielt når forskjellige versjoner av samme karakter (The Undertaker circa 2003 kontra 2014, for eksempel ) kan ha lignende trekk, men kartlagt til forskjellige knapper. Heldigvis gjør målene du får en god jobb med å legge ut nøyaktig hva som blir spurt av deg, ned til de nøyaktige knappkombinasjonene som er nødvendige for å utføre en bestemt manøvre.

Siden dette handler om at Cena taper, får du spille kamper som motstandere som hans motstandere.

Samtidig føles ikke sammenfletting av gamle WWE-opptak til spill ikke så smart som det pleide å gjøre, spesielt når live-action-videoen har vanskelig musikk som spiller over den uten kommentarer, falske publikumsreaksjoner og sensurert dommer og kommentator ansikter. Målene er også litt uoverensstemmende med hvordan den prøver å få deg til å gjeninnføre noen av de gamle klassiske kampene. Noen ganger må du treffe et spesifikt trekk, og når du gjør det, vil det utløse et gammelt klipp for å fylle ut det som skjer videre. Andre ganger må du bare stå opp og angripe, og kampen vil spille ut en hel sekvens av trekk som AJ -stiler som treffer hans signatur Pele -spark og knuste Cena med hans patenterte stilerkollisjon som sannsynligvis hadde vært morsommere å gjøre selv enn de skal se på. Ved mer enn én anledning startet et enkelt forsøk på å angripe eller takle et klipp som førte direkte inn i slutten av en kamp, ​​uten ytterligere innspill nødvendig.

Haleenden av utstillingsvinduet kaster noen morsomme kurveballer som du ikke ser komme, men den totale pakken er fortsatt et inderlig, men grovt forsøk på å gjøre det umulige. Det ser ut til at du ikke virkelig kan gjenskape spesifikke brytningsøyeblikk og fange dramaet og magien på en spillbar måte.

WWE 2K23 skjermbilder

Den andre store enkeltspiller-modus, Myrise, er delt opp i to separate historier. Av de to foretrakk jeg låsen, som har deg til å hoppe inn i støvlene til en global sensasjon hvis talenter endelig har løftet ham til WWE. Historien om konflikten mellom å forsøke å være deg selv kontra å prøve å være hva maskinen til WWE vil at du skal klikkes med meg mer. Arven, en historie om debuting i skyggen av din Hall of Fame tante, er også en solid historie om å leve opp til forventningene, og de forskjellige måtene gamle rivaliseringer og dårlige beslutninger inn og ut av din kontroll kan gjøre det utfordrende.

Konflikten mellom å prøve å være deg selv mot hva WWE vil at du skal klikkes med meg mer.

Begge modusene gir din progresjon til toppen av kortet noe reelt fokus. Der fjorårets Myrise ofte følte at jeg bare løp rundt og gjorde oppdrag ganske enkelt fordi de var der, i år krangler hovedtråden deg inn i veldig klare kuttede kapitler. I stedet for å løpe mellom forskjellige steder for å finne riktig NPC eller bla gjennom sosiale medier i spillet for å starte storfekjøtt med mennesker, er hoved- og sidemålene dine klart i historien fremdriftsmeny, og alle de aktuelle menneskene for å snakke For å sette i gang disse oppdragene er alle i ett område. Historien er også atskilt med handlinger, og fremdriftsmenyen vil vise deg alle distraksjoner du kan komme inn på før du går videre til den neste.

Åpenhet av fjorårets Myrise eksisterer fremdeles, men. Mellom kampene i løpet av hovedhistorien kan du samhandle med tilbehørskarakterer og ta valg som kan bestemme hvordan historien buer ender, eller hva slags sideoppdrag du ender på. Noen av dem er ganske enkelt engangskamper som gir deg noen poeng for å tilpasse karakteren din, mens andre kan være hele multimatch-feider. Jeg skulle ønske at frem og tilbake du må gjøre for å starte mange av sidefeudene var mer enn tekstblokker på en falsk plattform for sosiale medier, men delene som er stemme, føles mer konsistente over hele linjen enn i fjor. Jeg er ikke sikker på at noe av dette vil gjøre deg til en Myrise -fan hvis du ikke allerede var det, men en sterk historiemodus er et brytingsspillstift, og jeg er glad for at det endelig føles verdt tiden igjen.

For folk som leter etter mer av en sandkasse -tilnærming til superstardom, er universet tilbake, og med unntak av noen små justeringer i historien Building Tools, er det praktisk talt identisk med 2K22s versjon. For fans av klassisk modus betyr dette at du kan ha en feltdag som finjusterer hver eneste detalj i din egen versjon av WWE, fra showene du produserer, stjernene og feiden mellom dem, og til og med beltene de kan vinne og forsvare. Den ovenfra og ned-tilnærmingen er litt for stor for min smak, med for mange knotter til å vri seg og ikke nok belønning utenfor tilfredsstillelsen av å bare gjøre tingen. Jeg foretrakk superstjernemodus i løpet av den relative tiden jeg tilbrakte med universet, så jeg kunne sette den skapte grappleren min gjennom en uendelig karriere med rivaliseringer og tittelbilder.

GM -modus er min foretrukne administrasjonssim -modus, og årets versjon er enda større og mer robust enn noen gang. I tillegg til å gi oss flere merker å kontrollere, ledere å jobbe med og strømkort å velge mellom, kan nå opptil fire spillere prøve å fremme hverandre på tvers av flere sesongspill. Nye overraskelser som Shake Up-store, spillendrende passive evner som du kan velge etter store show-hjelper til med å holde motstanderne på tærne. Bonuser som å senke utholdenhetskostnaden det tar for brytere som er involvert i visse typer kamper, kan virke som en liten buff, til du innser at det betyr at du kan trekke mer risikable kamper oftere, og trekke inn bedre kampvurderinger og flere fans med færre skader.

Til slutt er små livskvalitetsendringer med å gjøre det lettere å se fordelene med visse handlinger fremfor andre. Noe som popularitetsbonuser du vil motta for bestilling av en viss arena var i forrige spill, men det er mye tydeligere her. Spesifikke kamptyper kan også akselerere en rivalisering av en rivalisering enn andre, og nå er det tydelig identifisert også. Men å finne ut hvordan du kan lage populære, høyt rangerte kamper over lengre perioder er fremdeles en bratt læringskurve.

Kjennelse

Enten du vil oppleve en TV-inspirert historie om ung brytingstalent som øker til ære, hugg deg til topps på fritiden, ta en guidet tur i de mest ydmyke øyeblikkene i karrieren til en av de største noensinne å gjøre det, Eller noe annet mer nerdete avledning, WWE 2K23 er verdt å feste seg. Det er i det minste trinnvis bedre på nesten alle måter fra fjorårets oppføring i den kampen føles mer givende, fleksibel og konsekvens. Der det overvurderer, som i MYGM, begynner det å endelig gjenopprette følelsen av at vi kan være på rampen og se på en ny gullalder for proffbrytingsspill gjør sin strålende inngang.

John Cena

16-tiden verdensmester John Cena er den offisielle omslags superstjernen for WWE 2K23. Lær mer om en av WWEs største og mest universelt elskede superstjerner.

WWE 2K23 Cover Athlete

Spillfunksjoner

WWE 2K23 er fullastet med tunge funksjoner, inkludert wargames, MYGM, myfaction, utstillingsvindu og mer!

Ringside rapporter

WWE 2K23 kan skilte med en dyp liste over spillbare karakterer fra hele WWE -universet. Klikk for å lære mer om de kjente vaktlistene og superstjernene du finner i spillet.

Ringside -rapport nr. 4

Ringside Report 4 – Avanserte spillglidebrytere

WWE 2K23 Ringside Report #3

Ringside Report 3 – Myfaction

WWE 2K23 Ringside Report #2

Ringside Report 2 – Showcase

WWE 2K23 | Ringside -rapport nr. 1

Ringside Report 1 – Wargames

WWE 2K23 vaktliste

WWE -universet er fylt med en mangfoldig rollebesetning av superstjerner, i alle former og størrelser. Fra fremvoksende NXT -talent, til legender og superstjerner av Raw og Smackdown, kan WWE 2K23 skryte av en dyp spillbar vaktliste fra lederen innen sportsunderholdning.

Vaktliste

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Abonner for å motta nyheter og salgsfremmende meldinger fra 2K og dets tilknyttede selskaper.

karakter hvis ikke gitt ->

ESRB

© 2005-2023 Take-Two Interactive Software, Inc. 2K, 2K-logoen og Take-Two Interactive Software er alle varemerker og/eller registrerte varemerker for Take-Two Interactive Software, Inc. All WWE -programmering, talentnavn, bilder, likheter, slagord, bryting trekk, varemerker, logoer og opphavsrett er den eksklusive eiendommen til WWE og dets datterselskaper. Alle andre varemerker, logoer og opphavsrettigheter er egenskapen til deres respektive eiere. Andre The Giant ™ lisensiert av CMG Brands, LLC. Macho Man Randy Savage TM Lisensiert av CMG Brands, LLC. © 2023 WWE. Alle rettigheter forbeholdt.

WWE 2K23

ESRB Teen

WWE 2K23

Utvidede funksjoner, nydelig grafikk og den ultimate WWE -opplevelsen. Treff ringen med en dyp liste over WWE -superstjerner og legender inkludert Roman Reigns, “American Nightmare” Cody Rhodes, Ronda Rousey, Brock Lesnar, “Stone Cold” Steve Austin og mer!

2K utstillingsvindu: Interaktiv sportsdokumentar
Spill gjennom de viktigste øyeblikkene og tøffeste motstanderne av John Cenas store 20-årige WWE-karriere. Og i en franchise -først, ta på deg rollen som hver markeringsmotstander – noen av WWEs største gjennom tidene – når du tar sikte på å ta ned MR. Hustle, lojalitet og respekt.

Det er krigsspill
Fan-Favorite Action-pakket Wargam!

Showet ditt, dine valg
Med MYGM, ta tøylene til et ukentlig show og konkurrere mot rivaliserende daglig ledere om merkevareoverherredømme. Nå med flere GM -er å velge mellom, flere showalternativer, flere sesonger, utvidede kampkort og flere kamptyper for opptil 4 spillere.

Du holder alle kortene
Samle og oppgradere kort av WWE -superstjerner og legender for å bygge den ultimate fraksjonen og konkurrere om global dominans i myfaction, nå med online multiplayer!

Definer fremtiden din i Myrise
Gå gjennom gardinene for din WWE -debut og form karrieren din som WWE -superstjerne med beslutningene du tar underveis gjennom distinkte historier – låsen og arven.

Universet er alt ditt
WWE Universe -modus er den ultimate sandkassen som setter deg ansvarlig for WWE, fra superstjernelister, feider, mestere, ukentlige show og mer!

Plattform: PS4 Utgivelse: 3/17/2023 Utgiver: 2K Sjanger: Handling Stemme: Engelsk Skjermspråk: Engelsk, fransk (Frankrike), spansk

For å spille dette spillet på PS5, kan det hende at systemet ditt må oppdateres til den nyeste systemprogramvaren. Selv om dette spillet er spillbart på PS5, kan noen funksjoner som er tilgjengelige på PS4 være fraværende. Se PlayStation.com/BC for mer informasjon.

Nettfunksjoner krever en konto og er underlagt vilkår for tjeneste og gjeldende personvernregler (PlayStationNetwork.com/vilkår for service og playStationNetwork.com/personvernpolicy).

Programvare underlagt lisens (oss.PlayStation.com/softwarelicense).

Engangslisensgebyr for spill på kontoens utpekte primære PS4 ™ -system og andre PS4 ™ -systemer når de er logget på med den kontoen.

© 2005-2023 Take-Two Interactive Software, Inc. 2K, 2K-logoen og Take-Two Interactive Software er alle varemerker og/eller registrerte varemerker for Take-Two Interactive Software, Inc. All WWE -programmering, talentnavn, bilder, likheter, slagord, bryting trekk, varemerker, logoer og copyrights er den eksklusive eiendommen til WWE og dets datterselskaper. Alle andre varemerker, logoer og opphavsrettigheter er egenskapen til deres respektive eiere. © 2023 WWE. Alle rettigheter forbeholdt.