Hvordan fjerne blokkering av noen på Instagram – Android Authority, How to Unlock noen på Instagram i 2023: Full guide

Hvordan fjerne blokkering av noen på Instagram i 2023: Gjenopprett tapte tilkoblinger

. . For at du skal gjøre det samme, trenger de også å fjerne blokkering av deg først.

Hvordan fjerne blokkering av noen på Instagram

? Her er trinnene våre for hvordan du blokkerer dem på bare noen få minutter.

. . Selvfølgelig, hvis du ombestemmer deg nedover veien, kan du alltid snu avgjørelsen. Her er trinnene du trenger å vite for hvordan du fjerner blokkering av noen på Instagram.

. Fjern blokkering .

Vi starter med søkemetoden, ettersom den gir deg mer individuell kontroll over hvem du fjerner blokkeringen. Begynn med å åpne Instagram -appen din, og følg deretter disse trinnene;

  • Gå over til Søk .
  • . Dette vil åpne profilen deres.
  • Hvor du vanligvis vil se en , .
  • Når det vises. Hvis du har andre tanker, kan du også velge alternativ.

Fjern blokkering av Instagram brukersøk 2

. Neste gang hopper vi inn i innstillingsmenyen for å vise deg en alternativ måte.

Metode 2: Bruk innstillingsmenyen

Mens den første metoden gjør det enkelt å spore opp og fjerne blokkering av enhver bruker på Instagram, klumper denne metoden alle blokkene dine på ett sted. . .

  • Åpne Tab i nedre høyre hjørne av appen.
  • Gå til øverste høyre hjørne og åpne Hamburger -menyen.
  • Innstillinger .
  • Personvern Tab med låsikonet.
  • Nå bør du se to underavsnitt – interaksjoner og forbindelser. .
  • Åpne Blokkerte kontoer Meny.
  • .
  • .
  • Fjern blokkering .

Fjern blokkering av Instagram brukerinnstillinger 4

Fjern blokkering av Instagram brukerinnstillinger 5

Der går du, et sekund, litt lengre vei å fjerne blokkering av Instagram -brukere. .

. Følg denne guiden for hvordan du kan fjerne blokkering av noen på Instagram for å få dem tilbake.

Vi har alle vært der før; Kanskje har du reparert et gammelt vennskap og vil gjenvinne tilgangen til Instagram -bildene deres, eller kanskje har du nettopp sklidd og ved et uhell klikket på Instagrams “Block” -knapp. Uansett vil du snu det. Det er ikke nødvendig å bekymre deg. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kan fjerne blokkering av noen på Instagram.

Key Takeaways:

  • .
  • Du kan fjerne blokkering av folk på Instagram på hvilken som helst datamaskin, iPhone eller Android -enhet.
  • .

Før vi kommer inn på å fjerne blokkering av folk på Instagram -appen, må du sørge for at du kan bruke den. Artiklene våre om hvordan du kan komme deg rundt geoblocking, hvordan du fjerner blokkering av Instagram i andre land, eller hvordan du bruker Instagram på skolene vil hjelpe deg med å komme deg rundt i noen blokker. .

    ?

Ja, du kan se blokklisten din på Instagram. Vi gir trinn-for-trinns instruksjoner senere i denne artikkelen.

. De mest sannsynlige situasjonene er at de blokkerer deg tilbake, eller personen har slettet kontoen sin – uansett vil du ikke kunne se profilen deres. Imidlertid, hvis du vet at dette ikke er tilfelle, bør du kontakte kundesupport for å få deres hjelp.

Du kan fjerne blokkering av alle brukere som du tidligere har blokkert gjennom listen “blokkerte kontoer” i personverninnstillingene dine. .

. Imidlertid er det måter de kan gjette på. .

. . .

Hvordan se listen over blokkerte kontoer på Instagram

Når du blokkerer noen på Instagram, legger det dem til en “blokkerte kontoer” -liste i innstillingene dine. Du kan se folk du har blokkert og til og med blokkerer dem fra denne listen, selv om du bør være forsiktig med å velge feil konto ved et uhell.

Klikk på Tre horisontale linjer I øverste høyre hjørne av profilsiden din, velg deretter “Innstillinger” Nederst på menyen.

Trykk “personvern” – Knappen ved siden av hengelåsikonet – for å åpne opp innstillingene for hvem som kan se profilen din.

På siden “Privacy”, trykk på “Blokkerte kontoer” .

“Fjern blokkering” .
“Fjern blokkering” .

. . Imidlertid vil det ta litt tid å fjerne blokkering av mange mennesker på denne måten.

    Trykk på “Fjern blokkering” på profilsiden deres

“Fjern blokkering” knapp.
“Fjern blokkering” i bekreftelsesvinduet for å gi dem tilgang til kontoen din.

. . .

For å fjerne blokkering av dem, bruk ganske enkelt den første metoden for å se listen “Blokkerte kontoer” og fjerne blokkeringen av dem der. .

Uansett hvorfor du trengte å gjøre det i utgangspunktet, vet du nå hvordan du kan fjerne blokkering av noen på Instagram, selv om de har blokkert deg først. . For at du skal gjøre det samme, trenger de også å fjerne blokkering av deg først.

. . .

Har du prøvd å fjerne blokkering av noen på Instagram? ? Gi oss beskjed om tankene dine i kommentarfeltet nedenfor. .

?
. .

Hvordan blokkere og fjerne blokkering av noen på Instagram

stresset kvinne-utseende-på-telefon

Visste du at du kan blokkere brukere på Instagram? . .

.

Dessverre har ikke alle på nettet de beste intensjonene – av denne grunn bruker applikasjoner på sosiale medier sikkerhet og personverntiltak for å beskytte deg mot andre kontoer. Med disse innstillingene kontrollerer du hvem som samhandler med kontoen din ved å like innlegg, legge igjen kommentarer og sende meldinger. .

. . . .

. Ikke bekymre oss: vi kan hjelpe.

.

?

Det er flere måter å redusere interaksjonene dine med en annen bruker på Instagram. . .

. Når den er blokkert, vil brukerens tidligere likes og kommentarer ikke lenger vises på innleggene dine, og personen vil ikke kunne sende deg beskjed. . .

  1. .
  2. Klikk på søkeikonet (formet som et forstørrelsesglass) nederst på skjermen.
  3. .
  4. .
  5. .”
  6. .
  7. . .

Hvordan blokkere en bruker fra en prat:

  1. .
  2. .
  3. .
  4. Bla til bunnen av siden og velg “Blokk”, og klikk deretter igjen for å bekrefte.
  5. .”Dette vil rapportere kontoen til Instagram for brudd på appens retningslinjer.

Er du nysgjerrig på å se alle du har blokkert? Slik ser du en komplett liste over disse brukerne:

  1. .
  2. .
  3. .
  4. Trykk på “Innstillinger.”
  5. .
  6. .

Vil du invitere en blokkert bruker tilbake til ditt sosiale?

  1. .
  2. .
  3. .

  1. Åpne Instagram -appen.
  2. .
  3. Skriv inn navnet eller håndtaket til brukeren du ønsker å blokkere i søkefeltet, og velg deretter kontoen deres for å åpne profilen sin.
  4. .
  1. Åpne Instagram -appen.
  2. Trykk på profilikonet ditt nederst til høyre på skjermen.
  3. .
  4. .
  5. Trykk på “Personvern.”
  6. .
  7. .

?

Brukeren vil igjen kunne finne og se innholdet ditt, sende deg meldinger og samhandle med innlegg. .

Vanlige spørsmål om å bruke Instagram trygt

For å få mest mulig ut av å blokkere eller fjerne blokkering, er det viktig å forstå inn og ut på disse funksjonene. .

?

. .

Hva betyr en “bruker som ikke er funnet” på Instagram ?

. Ellers kan de ha valgt å ta et skritt tilbake fra Instagram og deaktivert eller slettet kontoen sin.

?

. Hvis du lener deg mot å blokkere en bruker, men er bekymret for at de vil merke endringen, kan du begrense personen i stedet, og de vil aldri være klokere.

?

. . Vurder å dempe en innholdsbrudd, ikke en endring i personverninnstillingene dine.

Lær mer om Instagram med LinkTree

Kos deg med tiden din på sosiale medier ved å ta kontroll over personvernet ditt.

. Forstå hvordan andre brukere samhandler med innholdet ditt ved å sjekke hvem som ser på historiene dine og sile gjennom Instagram -innsikt . I tillegg kan du beskytte personvernet ditt ved å lære å skjule likes og oppdage om Instagram varsler andre brukere når du skjermbilder en historie .