Finn folk og del din beliggenhet med å finne min – Apple -støtte, hvordan du deler din plassering ved hjelp av en iPhone

Hvordan dele stedet ditt ved hjelp av en iPhone

Foreløpig har alle iPhone 14 -modeller muligheten til å både melding med nødetatene og dele din beliggenhet når du er utenfor cellulære dekningsområder. . .

Finn mennesker og del din beliggenhet med å finne min

. Du kan til og med sette opp stedsbaserte varsler, slik at du vet om noen forlot et sted eller bare kom hjem.

Finn appen min kombinerer Finn min iPhone og finner vennene mine i en enkelt app. .

Del din beliggenhet

. Du kan også dele din plassering i Find People -appen på WatchOS 6 eller senere med Apple Watch -modeller som har GPS og Cellular og er sammenkoblet med iPhone. Hvis du allerede setter opp familiedeling og bruker stedsdeling, vises familiemedlemmer automatisk i å finne min.

  1. Åpne finn appen min og velg fanen People.
  2. Trykk på Legg til -knappen .
  3. Velg Del plasseringen min.
  4. Skriv inn navnet eller telefonnummeret til personen du vil dele din plassering med.
  5. Velg Send.
  6. Velg å dele stedet ditt i en time, til slutten av dagen, eller dele på ubestemt tid.

Når du deler din beliggenhet med noen, har de muligheten til å dele beliggenheten tilbake.

Navngi din plassering

Hvis du vil, kan du navngi stedene du ofte besøker:

  1. Åpne Finn appen min, og velg deretter ME -fanen.
  2. Bla ned og trykk på stedet.
  3. Velg hjem, arbeid, skole, treningsstudio, ingen, eller trykk på Legg til tilpasset etikett for å lage ditt eget navn.

For å endre enheten du deler stedet ditt fra, må du finne min på enheten du vil dele. .

Del din ETA

.1 eller senere kan du også dele din beliggenhet via satellitt når du er et sted uten cellulær og Wi-Fi-dekning. For å dele din beliggenhet via satellitt med noen, må du allerede dele din beliggenhet med den personen i Finn min før du er utenfor cellulær og Wi-Fi-dekning.

.

.

Be om å følge noens beliggenhet

.

  1. Åpne finn appen min og velg fanen People.
  2. Velg personen du delte posisjonen din med.
  3. .

Svar på en forespørsel om stedsdeling

  1. .
  2. Under navnet til personen som sendte deg sin beliggenhet, velg del for å la dem følge din plassering.
  3. .

Del stedsbaserte varsler

. Dette lar deg vite om noen har kommet til eller forlatt et sted, eller ikke er på et bestemt sted under et bestemt tidsvindu.

Bli varslet når en venn kommer til, forlater eller ikke er på et sted

  1. Åpne finn appen min og velg fanen People.
  2. .
  3. .
  4. Trykk på Kommisjonen om å bli varslet om en venns beliggenhetsendring..
  5. Under når, utvalg kommer, blader eller ikke er på. .
  6. Under plassering, trykk for å velge din nåværende plassering, eller trykk på nytt sted for å velge et annet sted.
  7. .

* Din venn vil bli varslet når du setter en stedsbasert varsel. For tilbakevendende stedsbaserte varsler, må vennen din godta invitasjonen.

  1. Åpne finn appen min og velg fanen People.
  2. .
  3. Velg veibeskrivelse for å åpne kart, og følg deretter instruksjonene for å ankomme vennens beliggenhet.

. .

Andre ting du kan gjøre

. Du kan:

  • .
  • .
  • Velg varsler for å se når en persons beliggenhet endres eller for å varsle folk om at stedet ditt har endret seg.
  • . Medlemmer av familiedeling kan ikke fjernes fra favoritter.
  • .

Slutt å dele stedet ditt

. .

  1. .
  2. .
  3. Slå av del plasseringen min.

  1. .
  2. Velg personen du vil slutte å dele posisjonen din med.
  3. Bla ned og velg Slutt å dele plasseringen min.

  1. Åpne Finn appen min.
  2. Velg ME -fanen.
  3. .

. Personer som du tidligere har delt din beliggenhet, kan fremdeles se på stedet ditt. .

  1. Åpne meldingene -appen på iPhone og velg en melding.
  2. .
  3. . . .

Hvis du har iOS 12 eller tidligere, eller macos mojave eller tidligere

. Her er hva du skal gjøre hvis du har iOS 12 eller tidligere, macos mojave eller tidligere, eller watchos 5 eller tidligere:

  • Sett opp Finn min iPhone på enhetene dine.
  • For å finne enheten din, bruk iCloud.com.
  • .

.

. iPhone -brukere kan dele sin nåværende plassering ved hjelp av meldinger, Apple Maps, Google Maps og Apples Find My App. Mens Apple gjør det enklest å dele lokasjoner med andre iPhone -brukere, er det en rekke måter å sende din posisjon til noen som også bruker en Android -enhet. .

Hvordan dele din plassering ved hjelp av meldinger

Dette er kanskje den enkleste metoden, ettersom du sannsynligvis allerede sms på personen du vil dele din beliggenhet. For å sende tekst til noen akkurat der du er, følg disse trinnene:

1. .

. .

. Et kart miniatyrbilde av stedet ditt vises umiddelbart i samtalen din.

. .

Finn mine lar deg finne Apple -enhetene dine, så vel som andre iPhone -brukere. . .

Foreløpig har alle iPhone 14 -modeller muligheten til å både melding med nødetatene og dele din beliggenhet når du er utenfor cellulære dekningsområder. . .

Hvordan dele din beliggenhet ved hjelp av familiedeling

Familiedeling er en Apple -tjeneste som lar deg dele ting som abonnement, mediekjøp og fotoalbum med opptil fem personer i familien din. Dette er også en annen måte å fortelle familien din hvor du er.

. For å sende et sted via Google Maps, må du være logget inn med Google -kontoen din i Maps -appen. Når du har logget deg inn, følg disse trinnene for å starte stedsdeling:

.