Logan Paul, Logan Paul | WWE

Logan Paul

I tillegg til å være en personlighet på sosiale medier, har Paul også dyppet i skuespill, vist på “Bizaardvark” og med hovedrollen i filmen “The Thynning..

I likhet med broren Jake, kommer Logan tilbake til denne listen etter at en skandale i 2017 skjøvet begge søsknene. . . .

Relatert av sysselsetting: YouTube
Relatert av sysselsetting: YouTube
Relatert av sysselsetting: YouTube

Mer om Forbes

Verdens beste whisky – ifølge 2023 New York World Wine and Spirits Competition

Etter å ha vunnet for beste bourbon, tar dette underhelte Kentucky Craft Distillery hjem en annen topppremie på den årlige dommeren.

. .

Russiske styrker bolter gamle anti-submarine rakett-lansere på like gamle pansrede traktorer

Dette er kanskje den mest bisarre av Russlands bisarre midtkrigs Frankenvehicles: en MT-LB med en RBU-6000-lansering for anti-submarine raketter.

VM -tittelkonkurrenter Australia har spørsmålstegn over battingordren med teststjernen Marnus Labuschagne som beviser noe spennende alternativ.

Viralt bilde av Sen. Rand Paul iført badekåpe faktisk AI Fake

Et bilde av senator Rand Paul fra Kentucky har gått viralt, men det ble faktisk opprettet ved hjelp av kunstig intelligensteknologi.

Av Matt Novak Senior bidragsyter

The Rolling Stones har enda mer musikk med Paul McCartney i verkene

Sangeren og lyrikeren fortsatte med å oppgi at “vi har nesten tre fjerdedeler gjennom den neste,” noe som betyr at de allerede nærmer seg å fullføre et annet album.

Paul McCartney vil inneholde på Rolling Stones nye album

Hackney Diamonds -sporet “Bite My Head Off” vil angivelig inneholde den eneste Paul McCartney. Den tidligere Beatle spilte bass på melodien.

Psykologs take: ‘Body Count’ trolling og Danis-Paul Saga

.

.

WWE RAW-resultater med Logan Paul og Ricochet som kommer ansikt til ansikt og en kontraktsignering mellom Finn Balor og Seth Rollins.

Charli D’Amelio, Logan Paul, Mrbeast, Kai Cenat, XQC, Hasanabi Among Streamy Award Nominations

Streamy Award 2023 nominerte inkluderer skapere som Charli d’Amelio, Logan Paul og Kai Cenat, show som god mytisk morgen, og merker Chipotle og Old Spice.

Logan Paul

Logan Paul Logan Paul

Media -megastaren er ikke fremmed for å ta tak i søkelyset og fylle den opp med sin impaulsive personlighet. Paul fikk først sin start på den populære Vine -appen før han gikk over til å bli en av de mest innflytelsesrike YouTube -skaperne i historien. Denne overgangen betalte utbytte da Paul ble en av de mest utskrevne YouTubers med kanalene sine etter å ha samlet over 5.8 milliarder visninger.

I tillegg til å være en personlighet på sosiale medier, har Paul også dyppet i skuespill, vist på “Bizaardvark” og med hovedrollen i filmen “The Thynning.”Han har også tråkket inn i den kvadratiske sirkelen av boksing, og tegnet rekordlønning per visning for sine anfall mot kollegaen YouTuber KSI og den legendariske bokseren Floyd Mayweather Jr.

Etter forestillingene hans i boksenes ringen, var det ingen overraskelse at Paul ønsket å tråkke i den sportsundersøkelsen Squared Circle, og dukket først opp som en spesiell gjest for Sami Zayns dokumentar Red Carpet Premiere. Paul ville da følge Zayn for sin kamp mot Kevin Owens på WrestleMania 37, hvor han var uklart lamslått av KO etter kampen.

. Paul og Miz var seirende, men den fantastiske slo på Paul etter kampen, og forrådte ham med en hodeskalle-knusende finale.

. . ?

Skaper / Logan Paul

Logan Alexander Paul (født 1. april 1995) er en amerikansk skuespiller, profesjonell bryter og internett -kjendis. Paul fikk først berømmelse gjennom videoer som ble delt på tidligere internettvideotjeneste Vine. Pauls TV- og filmarbeid inkluderer gjesteopptredener på Law & Order: Special Victims Unit og Rare enter, og roller i filmer Tynning og . Hans yngre bror Jake Paul er også skuespiller og internettpersonlighet.

. Lang historie kort, dette forårsaket mye tilbakeslag.

Den 25. august 2018 kjempet han mot den britiske YouTuber og rapperen KSI i en veldig hyped-up amatørboksingskamp på Manchester Arena i Storbritannia. Forvanningen til denne kampen begynte 3. februar da KSI, etter å ha slått YouTuber Joe Weller i en kamp på Londons Copper Box Arena, ropte Paul Brothers for å kjempe mot ham. Senere samme måned ble Paul-brødrene enige om å kjempe mot Olatunji-brødrene (KSI og hans yngre bror Deji) i en todelt boksekamp; den ene delen holdt i Storbritannia, den andre i U.S., Med de eldste brødrene som kjemper på hovedkortet og de yngre brødrene som kjemper på co-main-kortet. . Den andre delen ble planlagt for enten februar eller mai 2019, men den ble senere kunngjort i september samme år som ble avholdt 9. november 2019, denne gangen som en profesjonell boksekamp (i.e. . Paul mistet omkampen i en delt beslutning (ikke hjulpet av et slag på baksiden av KSIs hode som trakk to poeng fra Pauls poengsum).

. i en hyped-up, åtte-runde fangervektutstillingskamp som gikk avstanden. Siden kampen var en utstillingskamp, ​​ble den ikke bedømt, og kampen påvirket ikke noen manns offisielle rekord. Både kampen og hypen som førte opp til den ble kritisert av mange årsaker, alt fra vektforskjellene til de sterke forskjellene i menns historier på båndet, merk at husk at dette en youtuber som bare hadde en profesjonell kamp mot en annen YouTuber i et tap på vei mot uten tvil pundet for pund en av de største bokserne gjennom tidene som aldri har tapt en eneste kamp i hele sin karriere, selv om nevnte bokser var godt forbi hans fyrste da med boksingobservatører som kalte det en jævelisering av sporten.

Impaulsiv, . Han har også blitt omtalt i WWE i 2021 før han registrerte seg i 2022.

I halen av 2022 ble Logan Paul fanget i en kontrovers da et NFT -basert spill han ga ut med tittelen Cryptozoo ble dekket av Coffeezilla. En stipendiat YouTuber som dekker svindel og gjør undersøkende journalistikk basert på funnene hans, og videoen hans impliserte Paul og hans selskap i en stor NFT-basert svindel. Paul har siden tilbudt å gi tilbake penger til menneskene som kjøpte dem, men fanbasen hans hadde en negativ reaksjon da han truet med å ta Cofeezilla til retten på en baktalelse.

Logan Paul inneholder følgende troper:

  • Alle små bokstaver: brukt til videoen “KSI VS. . “”
  • . Han har laget et dissespor mot julenissen.
  • Gruin Attack: Da han filmet en video for sin Vine Channel i 2014, forsøkte Logan et stunt der han landet på en stol og skadet en del av sin høyre testikkel.
  • Jeg hater forbi meg: Han har uttalt i en Instagram -historie at han avskyr sitt yngre selv, og at han lot penger og berømmelse gjøre ham til “et utålelig drittsekk”.
  • Internett -sikkerhet Aesop: Diskuterte, Logan Pauls hendelse ved Aokigahara -skogen lærte ham den veldig harde leksjonen om å omgi deg med muliggjørere og uforsiktig lastet opp innhold uten å tenke på konsekvensene. Til i dag angrer han fortsatt på det han gjorde og har lært å ydmyke seg selv.
  • “Ikke så annerledes” Merknad: Når Logan godtar PewDiepies oppfordring til hjelp i abonnentkampen hans mot T-serien.

Logan Paul: . . . Vi tjener penger, på samme måte. . Vi er tross alt ikke så forskjellige, MR. Pai.